Reise

EN NY FAVORITT FRA CLINIDERM

17. april 2018

Reklame for Cliniderm


SUN IS UP ☀

Vind i håret, hatt på hodet, et beger med vannmelon og solkrem på nesa. Ahh, blir det bedre?! Dette bildet er tatt midt i smøringen, altså. Jeg ligger ikke og soler meg slik, hehe. Og som du kanskje ser, så har jeg på meg sminke her. Det er nok mange som velger enten makeup eller solkrem når de er ute i sola – og noen beroliger seg kanskje med at det er solfaktor i foundationen de bruker? Jeg har lært av Cliniderm, at dét holder ikke. Bruk en ordentlig solkrem som er ment for ansiktet. Finner du en god en, så ødelegger den ikke for verken huden eller sminken din heller.

Min nummer 1 ansiktssolkrem gjennom flere år heter Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 25Den er ultralett i konsistensen, blir ikke fettete og er vannresistent. Jeg smører den gjerne på før jeg legger sminke, men har funnet ut at det heller ikke er noe problem å legge den over sminken utover dagen. Jeg vil jo gjerne smøre ansiktet mitt flere ganger om dagen, og da er det perfekt at den er så lett at den ikke ødelegger hudsminken fullstendig. 

CLINIDERM LIGHT & MATIFYING SUN FACE GEL CREAM

Dessuten er den veldig drøy – en liten tube som den på bildet kan jeg ha med meg på flere ferier før den går tom. Solkrem til kroppen derimot, bruker jeg opp på én ferie. Så hvis du skal kjøpe deg ett solbeskyttelse-produkt i livet: this is it, jeg lover at du ikke blir skuffet. Jeg bruker denne hjemme i Norge også, ikke bare på ferie. At solkrem er forbeholdt turer til varmere strøk er en misforstått greie. Vi blir jo utsatt for UV-stråler bare vi går ut døra, og den stakkars huden som vi skal ha resten av livet vårt, fortjener å bli beskyttet.
Etter å ha vært trofast mot Cliniderm sine solkremer i flere år, bestemte jeg meg denne gangen for å teste ut nyheten Cliniderm Clear And Cool SPF 30. Den er en transparent og ekstra vannresistent solspray – og for å være helt ærlig, så var jeg skeptisk. Jeg liker krem, og føler at jeg må se den hvite kremen smelte inn i huden for å være beskyttet. Men jeg ble frelst av Clear And Cool fra første påføring. Den virker kjølende og oppfriskende på huden, og best av alt: den er ikke oljete eller klissete! Selv om man kanskje skulle tro det. Og så beskytter den jo like godt som en hvit solkrem! Eneste minus er at den kan blåse litt på naboen når det blåser, med vennlig hilsen en som er på cruise… Sprayen er forresten dermatologisk testet og uparfymert!

CLINIDERM CLEAR AND COOL SPF 30

Denne er en keeper. Om jeg bytter ut den hvite kremen helt vet jeg ikke, men denne er i hvertfall en favoritt å bruke på leggene fordi de får så fin glød og masse fuktighet av den.

CLINIDERM LIP PROTECTION SUN GLOSS PINK PEARL SPF 25

Cliniderm Lip Protection Sun Gloss Pink Pearl SPF 25 er selvfølgelig også med i strandbaggen. For det er like viktig å beskytte leppene som resten av kroppen. Dessverre blir de ofte glemt, og man kan risikere solskader, pigmentflekker og verre ting midt i ansiktet. Som en bonus er denne kjempefin på, og kan like gjerne ligge i sminkepungen som i solkrem-pungen 😀
Håper du liker å få tips om gode solkremer! Hvis du har noen spørsmål angående produktene, så er det bare å spørre. Så skal jeg svare så godt jeg kan.

Og du får kjøpt alle produktene hos Apotek1 HER 

PS. De har nå 3 for 2 på all solkrem!

15 Comments

 • Reply TB 17. april 2018 at 22:03

  Jeg er stor fan av din blogg Ida, men nå er du på Cruise, og så kommer det så lite spennende innlegg? Reklame for solkrem? Dere blr jo poste ut masse bilder og gøy da dere er i de omgivelsene. Skjønner at reklame innlegg må ut, men post masse mer i tillegg da😄

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:33

   Hei 🙂 jeg sliter litt med å blogge personlig om dagen, satser på at den sperren løsner snart. Som den pleier å gjøre! Klem

 • Reply Nina 18. april 2018 at 11:18

  Cliniderm i mitt hjerte, sier jeg bare!
  Jeg hadde faktisk aldri prøvd ut de, før jeg las at du anbefalte de for en god stund siden og tenkte jeg måtte gi de en sjanse. Da hadde jeg jo allerede gitt alle andre en sjanse, så hvorfor ikke 😀

  Men jeg er helt frelst! Ante ikke at solkrem kunne være så fantastisk og at man ikke skulle se ut som om man var stekt i kliss, haha.
  Så tusen takk for at du anbefalte det da – og fortsetter å gjøre det. Bedre solkrem finnes ikke! 🙂

  Ha en fortsatt nydelig (og solsikker) ferie <3

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:35

   Såå gøy å høre 😀 er deilig når man endelig finner det perfekte produktet og kan slutte med å lete. Skal MYE til for at jeg noen gang bytter ut Clinidermen min. Ønsker deg en strålende dag, stor klem <3

 • Reply Carina 18. april 2018 at 16:33

  Hvordan er de med tanke på allergi? Jeg er veldig allergisk mot de fleste typer solkrem, og pleier derfor bare å bruke Clinique sine. Håper du koser deg på ferie. Jeg gleder meg vilt til å se hvordan det skal bli i den nye leiligheten din!

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:34

   Nå er jeg jo ingen lege, men disse selges på apotek og skal være veldig snill mot sensitiv hud. Jeg ville bedt om rådgivning hos Apotek1, i butikk 😀 klem

 • Reply Anne 20. april 2018 at 01:14

  Jeg skjønner ikke hvorfor du har sminke på når du soler deg – eller egentlig generelt. Du er utrolig nydelig Ida og trenger ikke sminke!

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:25

   Jeg sminker meg ikke når jeg skal sole meg, men her feks har vi jo vært ute på vandring, lunsj, shopping og tatt bilder tidligere på dagen 🙂

 • Reply Anonym 21. april 2018 at 09:10

  Hvor er strånettet ditt fra?

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 22:24

   Vet dessverre ikke, det er Kristina sitt!

 • Reply Belinda Jakobsen 2. mai 2018 at 11:59

  Hva da søteste solkrem ansikt ever!!! <3

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2018 at 13:49

   Belinda <3 <3 <3

 • Reply Anonym 21. august 2018 at 16:25

  Hvor er ponchoen fra? <3

 • Reply Hilda 18. oktober 2018 at 14:49

  Hei! Jeg satt akkuratt og leste en artikkel at solkrem kan ødelegge korallene! Og at Cliniderm var et av merkene som IKKE innehold oxybenzone og octinoxate. Dette burde du få frem om du eventuelt skal reklamere for de igjen!! Da du allerede har et samarbeid og dette faktisk kan redde korallene (litt) du har en stor stemme 🙂 hilsen fast leser av bloggen din❤️

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 21:38

   Takk for info <3 <3

  Leave a Reply