Reise

EN FANTASTISK DAG

19. april 2018

Reklame: inneholder en rabattkode hos Good For Me + sponset reise 


Goood morgen fra Italia 

Denne dagen har jeg gledet meg veldig til. For jeg var på nøyaktig denne cruise-ruten som tenåring, og i etterkant angret jeg så fælt på at jeg ikke gikk  i land da skipet la til i Napoli/Capri. Jeg ville heller ligge på en solseng og drikke brus, mens familien var i land og utforsket. Javel! Men i dag skal jeg i land, og turen går med speedbåt ut til Capri. Der har jeg aldri vært, men jeg har hørt rykter om at det er et lite paradis. Noen som har vært? Alle bildene i dette innlegget er fra gårsdagen, hvor vi hadde skikkelig funday her på Symphony Of The Seas. Det er jo så mye å finne på her, at man virkelig må gå inn for det hvis man skal få med seg alt.

Vi spilte minigolf, hvor jeg lærte at jeg plutselig har utviklet et konkurranseinnstinkt. På et tidspunkt snudde jeg meg mot Kristina og ga klar beskjed om at hun kunne se til å slutte å le av meg med én eneste gang. Hissig liten golfspiller, haha! Ellers gikk vi selvfølgelig amok på is-maskinene hvor man kan forsyne seg selv når man vil, og i nachos-boden hvor vi er innom hver eneste dag. Vi spilte basket, gikk tur i Central Park, booket bord på restaurant og var på SPA! 90 minutter massasje, jeg følte meg som et helt nytt menneske etterpå. Noen av de beste massasjene jeg har fått, har jeg fått på cruise. Så velger jeg bare å overse at de alltid skal selge meg en hel kurv med produkter etter endt behandling… Jeg er typen som kjøper for å slippe at ting blir ukomfortabelt, skjønner du. Men nå er jeg visst blitt voksen. Så voksen at jeg løy og sa at jeg bygger hus hjemme, så det har jeg ikke råd til. Hvorfor ikke bare takke nei, liksom. Intense selgere gjør noe med meg, det er helt sikkert.

Her er et lite bildedryss fra dagen vi hadde i går 😀 Central Park er en hyggelig liten (egentlig ikke så liten) park midt på skipet. Her finner du luksusbutikker, masse fine blomster, sittebenker og en rekke restauranter som du kan bestille i tillegg til det som er inkludert. Vi booket et bord til siste kvelden, og gleder oss!
Litt godsaker fra is-maskinen og taco-boden! Altså… Jeg har spist dette hver dag siden vi gikk ombord, og nå begynner jeg å føle at det er på tide med en pause. Det finnes jo så mye annet, men jeg er blitt helt hektet på den nachosen.
Den hissige golfspilleren og noen syke sklier. Snakk om å ta snarveien ned, hvis det er lang kø foran heisen. I de rosa skliene er det faktisk ikke vann en gang, man sitter på matter. Vi har ikke testet den ut enda, jeg er så redd for å dø nå rett før jeg skal ta over den nye leiligheten. Men det blir kanskje for dumt å ikke teste den også. Vi får se! Og til slutt må jeg bare tipse om at du nå får 40% rabatt på Betakaroten Gold for Good For Me, hvis du signer deg opp på abonnement. 40%!! Tror aldri jeg har sett en så bra rabatt på Betakaroten før. Du får bestilt HER 

Nå stikker vi til Capri, på gjensyn!

25 Comments

 • Reply Heidi 19. april 2018 at 11:21

  Hei Ida!
  Gud, så deilig det ser ut som dere har det. Alltid hatt lyst til å dra på cruise, men klarer dessverre aldri å spare opp penger til det.. Cruiset i seg selv er jo egt ikke så dyrt i seg selv i forhold til hva man får for pengene synes jeg, men med flybilletter frem og tilbake til avgangsstedet og sånt blir det liksom fort penger..
  Lurte på en ting angående rabatten på Betakaroten, gjelder de 40% kun på første leveransen også blir alle de neste på fullpris, eller får man da 40% på alle leveransene så lenge man er abonnent?

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:33

   Hei! 🙂 ja, man får veldig mye for pengene syns jeg! Det kan jo lønne seg å følge med på når man får billige flybilletter til feks Barcelona. Dit pleier det ikke å være så dyrt å fly. 40% på den første leveransen, klem <3

 • Reply Lilly 19. april 2018 at 12:18

  Hva i H skjer med barna som ser ut til å bare henge SÅ HØYT i klatreveggen😱😱
  Jeg kommer til å bli verdens mest bekymrede mor 😂
  Kos dere videre, det ser helt fantastisk ut❤️

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:32

   Haha! 😀 det er ikke ekte barn!!! Bare figurer – heldigvis. Og det er vi to om, Hehe <3 klem til deg

 • Reply Sara 19. april 2018 at 15:20

  Hei så fine bilder! Ser ut som dere koser dere skikkelig 🙂 Jeg har alltid hatt lyst til å dra på cruise, hvilken rute vil du anbefale? Btw, hvor er solhatten din fra? Utrolig fin <3 Ha en fin ferie videre!

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:28

   Jeg likte veldig godt ruten fra Miami, som gikk til Cayman Island, Haiti, Mexico osv. Og så drømmer jeg om en rute som inneholder Santorini <3

 • Reply Silje 19. april 2018 at 16:16

  Ser utrolig behagelig ut! Kunne ikke unngå å legge merke til den fine hvite kjolen du hadde på på instastory, og lurer på hvor den er fra?😱
  Du får nyte dagene i solen, klem💛

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:27

   Den er fra Nelly 🙂 <3 Klem

 • Reply Pernille 19. april 2018 at 17:08

  Hei så fine bilder 😍 ser så gøy ut å være på cruise! Selv har jeg aldri gjort det men sparer opp til tur neste år. Har du noen anbefaling om hvilken rute man bør velge osv? Btw hvor er solhatten din fra? Den var utrolig fin! Ha en fin ferie videre 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:30

   Hei 😀 det er veldig moro! skulle jeg valgt fritt så ville jeg valgt Middelhavet, men med en rute som inneholder Santorini. Og evt Capri! Men Mallorca og Marseille hadde jeg ikke giddet, hvis du er ute etter å se fine steder. Solhatten er fra Zara, stor klem <3

 • Reply Yvonne 19. april 2018 at 17:46

  Under nattbordinnlegget er det en som spør om rabattkode på good for me, hvorpå du svarer at det har du ikke fordi du skal ikke skrive om dette lenger. Hvorfor endret det seg?

 • Reply Victoria 19. april 2018 at 18:38

  Oh my god… Den isen og den tallerkenen med nachos. Hadde gått opp 15kg på den turen der, lett! Så helt latterlig digg ut. Kos dere maasssseee 😀

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:27

   Haha ja, like greit at jeg ikke har tilgang på badevekt 😀 <3 takk takk!

 • Reply Pernille 19. april 2018 at 22:53

  Hei Ida, så fine bilder! Hvor er solhatten din fra? Fortsatt god ferie 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:26

   Den er fra Zara 🙂 tusen takk <3

 • Reply Tonje 19. april 2018 at 22:55

  jeg tenkte bestille de skjørtet på nett, men usikker på strl. :/ Hørt det er litt lite i strl. Hvilken strl har du?

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:26

   Jeg har M 🙂

 • Reply Elisabet 20. april 2018 at 01:50

  Kos dere masse på Capri. Sikkert litt sent med tips nå, men de har en slags bane opp til toppen av det ene fjellet der, verdt turen! Utrolig fin utsikt derfra.
  Nyt ferien deres videre 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:24

   Absolutt ikke for sent med tips 😀 skal SÅ tilbake <3

 • Reply MarieB 20. april 2018 at 11:02

  Ååh jeg vil på cruise! Kos deg masse på Capri, var der i høst og tok båttur rundt øya inkludert robåt inn i den blå grotte, var helt nydelig 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. april 2018 at 12:24

   Så fantastisk 😀 får ta den blå grotten neste gang!

 • Reply Anonym 21. april 2018 at 13:47

  Hvor er blusen din fra? Den er såå fin!

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:25

   Kjøpt i en liten sjappe på Koh Samui!

 • Reply Anna 30. april 2018 at 13:27

  Hvor er toppen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 15:34

   Kjøpt i en lokal sjappe på Koh Samui 🙂

  Leave a Reply