Nybygg, hjem & interiør

EN LITEN UPDATE FRA FLYTTEBILEN

27. april 2018

En raring av en nøkkel, men den er i hvertfall min. Og jeg tror det føles fantasisk, jeg har bare ikke rukket å føle på det enda.

For et kaos jeg befinner meg i nå. Eller, rett skal være rett: akkurat nå befinner jeg meg i flyttebilen på vei mot Tønsberg. Måtte stå opp grytidlig i dag, og ta en ekstra tur inn til Oslo fordi vi ikke fikk med oss alt i går. To fulle flyttelass – nå er alt ombord. Det er alltid mer enn man tror, som jeg har prøvd å lære kjæresten min. Men han har stått fast på at det tar en time å flytte. Stemningen har med andre ord ikke vært på topp, og det har ikke hjulpet at jeg har fått halsbetennelse og feber. Hvorfor nå?! Alt blir jo hundre ganger mer slitsomt.

Jeg høres ut som Leonard Cohen på sitt dypeste når jeg prater, og hørselen min har tatt kvelden. Så jeg snakker litt høyt, og det har ikke hjulpet på stemningen. Men nå har vi bestemt oss for å snu. Når siste lass er bært opp i leiligheten, begynner moroa. Og da skal vi ha det gøy, sånn som vi hadde da vi flyttet sammen første gang. Da skal vi løfte blikket og faktisk se på det nye hjemmet vårt. Rulle ut gulvteppet, skru sammen nattbord, henge klær i skapet og sette shampoo i dusjen. Dry your eyes liksom, dette er en lykkelig dag. Og så håper jeg formen kommer seg fort som fy, for disse dagene har jeg jo egentlig gledet meg til. Dette bildet ble tatt rett etter overtakelse. Nå derimot, går det ikke an å komme seg inn på dette rommet fordi det står så mange kasser der. Skal nok bli bra!

Ville bare gi en liten update fra flyttebilen, nå skal vi skru på både musikk og smilene her. Snakkes snart igjen 😀

16 Comments

 • Reply Frida 27. april 2018 at 12:09

  God bedring og lykke til med flytting Ida 🙂 God helg.

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 22:17

   Tusen takk, Frida <3

 • Reply Madeleine 27. april 2018 at 12:46

  Lykke til med flyttingen! Leit å høre at du har blitt dårlig 🙁 Masse god bedring, Ida <3

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 15:41

   Tusen takk, Madeleine <3

 • Reply Ida 27. april 2018 at 15:23

  Jeg har også fått halsbetennelse, kun noen dager før masterinnlevering. Det hjalp bittelitt å høre at du også har det <3

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 15:40

   Masse god bedring til deg <3 Håper du nailer masteroppgaven likevel!

 • Reply Nicole 27. april 2018 at 17:04

  Savner nesten litt å flytte når jeg leser dette innlegget, haha.
  Jeg er en sånn person som er kronisk på flyttefot. Etter jeg flyttet hjemmefra har jeg maksimalt bodd 1,5 år på samme sted. Men nå som jeg eier må jeg vel roe litt ned…

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:23

   Gærning 😀 hehe

 • Reply Blum 27. april 2018 at 17:56

  Imponerende at du klarer å gjøre noe som helst med halsbetennelse! 👏
  gleder meg til å se hvordan dere får det når alt er på plass 😊

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 19:20

   Ikke sant?! Hehe. Gruuusomt :O

 • Reply June 27. april 2018 at 22:19

  Gratulerer så mye med overtakelse av leiligheten! Er så glad for at du vil ta oss med gjennom hele flytte inn- prosessen, og ikke bare vise oss det ferdige resultatet down the line om et halvår.

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 19:19

   Tusen takk 😀 <3 Og ja, det blir gøy å vise frem! Ikke bare et picture perfect-resultat!

 • Reply Marianne 27. april 2018 at 23:29

  Hei Ida! Konatil la ut bilde av husnøkkelen sin på bloggen for en stund siden og fikk beskjed i kommentarfeltet om at det ikke var lurt å gjøre da noen kan kopiere den. Mulig jeg er paranoid, men ville bare si ifra😅 Liker forresten bloggen din kjempegodt og har lest den i mange år😊1491938826_si_hei_til_norges_dummeste_blogger.html

  • Reply Ida Wulff 1. mai 2018 at 15:39

   Hei 😀 Dette er en elektronisk nøkkel, alle nøklene i bygget ser helt like ut, det er data på dem som gjør dem forskjellige. Men hva angår vanlige nøkler, helt sikkert lurt å tenke på 😀 Så, takk for heads up <3

 • Reply Oda 2. mai 2018 at 01:07

  Lykke til videre i prosessen 😄 og god bedring videre.

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 09:30

   Tusen takk 😀 <3

  Leave a Reply