Hverdagsliv

FREDAG, LEGOLAS OG SVARTE VEGGER

4. mai 2018

Hei fra Norges svar på Legolas! Ja, jeg sikter selvfølgelig til sveisen. Jeg har aldri sett Ringenes Herre, så jeg vet ikke hvilke andre kvaliteter jeg deler med mannen som har hestehale på toppen av huet. Èn ting er sikkert: Det er en behagelig sveis. Skulle jeg kriget (for Legolas er vel en kriger?) hadde jeg også valgt den sveisen.

Her i heimen har vi en rolig fredagskveld. Har gått tur opp til Slottsfjell, snakket om vikinger, tuslet rundt i smågatene i byen – og så gikk vi hjem for å lage vår første ordentlige middag i leiligheten. Det ble selvfølgelig taco, ehe.
Fine Tønsberg, det føles godt å være tilbake 

Endelig helg, og det betyr at jeg har en handyman på heltid! Så de to neste dagene blir det heldigvis litt fremgang her i leiligheten. I tillegg til at vi (han) skal skru og holde på, kommer det flere folk hit på befaring. Vi har bestemt oss for at vi vil ha profesjonelle til å male leiligheten – spesielt med tanke på at det ser ut som vi lander på dempet sort i hele stuen og på kjøkkenet. Jeg tar ikke på meg joggisen og begynner å klatte med svart maling, for å si det sånn. Jeg malte jenterommet mitt en gang, og ble like hvit som veggene. Så det blir spennende med befaring – samboeren sier at det begynner å pipe litt i budsjettet vårt, og jeg later selvfølgelig som om den faktaopplysningen bare er tull og tøys. Budsjetter er til for å sprenges!

Nå venter sukkerfri gelé (omg, nam) og en eller annen serie. Goood helg 😀

22 Comments

 • Reply Iselin 5. mai 2018 at 11:02

  Så fine bilder! hvor er jakken din fra?

  • Reply Ida Wulff 5. mai 2018 at 14:27

   Takk <3 Den er fra Didrikson!

 • Reply Elin 5. mai 2018 at 15:35

  «Budsjetter er til for å sprenges» – jeg har fått meg nytt motto! Elsker det 😄
  Gleder meg til å følge bloggen videre og spesielt til å få se fargen på soverommet, som jeg skal pusse opp snart.
  Gratulerer med ny leilighet og lykke til videre.

  • Reply Ida Wulff 5. mai 2018 at 18:14

   Haha 😀 <3
   Hyggelig å høre. Jeg gleder meg til å vise frem også!
   Tusen takk, og god helg til deg!

 • Reply Martine 5. mai 2018 at 18:09

  Jeg har malt 1 vegg i stua i dempet sort, og jeg eeeeelsker den fargen <3

  • Reply Ida Wulff 5. mai 2018 at 18:14

   SÅ bra 😀 litt nervepirrende å skulle male heele stua, men vi har bestemt oss for å bare smelle til.

 • Reply Mari 5. mai 2018 at 20:28

  Profesjonelle malere anbefales, blir såå fint 👌🏽 Også får man jo garanti på kjøpet 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2018 at 14:39

   JA, tror det blir veldig bra 😀 <3

 • Reply Fay 5. mai 2018 at 21:32

  Gleder meg til å se🤗👏🏼

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2018 at 14:38

   😀 <3

 • Reply Ronja 6. mai 2018 at 13:59

  Vi har også malt nesten hele stua og kjøkkenet i dempet sort, og vi er superfornøyde! Er bare en ting vi angrer litt på, og det er at vi malte med matt maling, for det blir veldig fort flekker, og det er en liten utfordring å vaske veggene….men nå er ikke jeg spesielt «flink til å vaske» heller da haha

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2018 at 14:39

   Hei 😀 så bra at dere er fornøyde <3 Vi har også tenkt å male med matt maling – ser liksom ikke helt hva alternativet er? For dempet sort blir vel ikke like fin hvis den ikke sort? Ikke vet jeg, men hva ville du gjort i stedet hvis du skulle gjort det på nytt? Klem <3

   • Reply Mari 6. mai 2018 at 15:35

    Jeg kan hjelpe her! Veggene blir veldig flekkete og skjoldete om du maler med den aller matteste malingen. Og tar du en klut og vasker over, blir veggen enda mer flekkete og skjoldete. Jeg hadde uten tvil valgt en maling med litt mer glans i, sånn at fargen holder seg fin lenger og kan vaskes over. Matt maling er finest, men man ser jo knapt forskjell på den og en type med bittelitt mer glans i. Lykke til med maling! Tipper det blir superfint 🙂

    • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 08:51

     Tusen takk for innspill, jeg tror vi går for 5 i glans 😀 <3

   • Reply Ronja 7. mai 2018 at 20:38

    Det er akkurat det…tror ikke jeg hadde malt dempet sort om det ikke var matt maling heller, så jeg synes på en måte det er verdt det…får heller finne noen smarte løsninger og lære litt etter hvert tenker jeg 🙂 fargen er iallfall kjempefin, og jeg håper dere blir fornøyd <3

    • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 08:40

     Nå ser det ut som vi går for 05 – var i butikk og så på en prøve, og syns at det så gaaanske matt ut. Så krysser fingrene for at det også blir fint <3

 • Reply Martine 6. mai 2018 at 15:52

  Hei! Hvilken størrelse har du i jakken? 😊

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 08:51

   M/38 🙂

 • Reply Tonje 6. mai 2018 at 19:20

  Elsker dempet sort! Vi har hele soverommet, kjøkkeninnredningen og trappene i huset malt med matt dempet sort! Aldri fått så mye skryt som da vi tok sjansen 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 08:51

   Yey!! 😀 Det er deilig å høre, for jeg gruer meg litt, hehe!

 • Reply Anonym 6. mai 2018 at 21:00

  Hei,
  Når man skal opprette blogg for første gang. Hvor bør man gjøre det? Blogg.no? Eller .no? Du har jo mange års erfaring.
  Og hvordan lager du collagene med «luksus vs budget»? Bruker du et spesielt program?

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 08:55

   Hei! 🙂 Blogg.no er et enkelt og greit sted å starte. Collagen er laget i Photoshop, og så har jeg lagt på tekst og piler i Picmonkey (.com). Lykke til!

  Leave a Reply