Mat

SALAT HELE UKA

22. mai 2018

Reklame: inneholder reklamelinker

FOOD CHALLENGE: SALAT HELE UKA

SALAT. Finnes ikke et annet ord som gjør meg mettere enn det. Rart hvordan jeg uten problemer kan trøkke i meg en hel pizza eller to doble cheeseburgere. Prøv å sette en salat foran meg, og jeg forvandles til en småspist spurv.

Men over til poenget: her hjemme har vi bestemt oss for å ha ukentlig food challenge. Altså et nytt tema for hver uke – vi skal i hvertfall prøve. Det var samboeren min sin idé, og han syns den var fantastisk. Og jeg ser noe positivt ved det jeg også. For det første, så er jeg garantert  å oppdage nye retter. Lære meg å lage noe nytt. For det andre, så er det høy sannsynlighet for at man kaster mindre mat. Skal man lage mat i samme gate som dagen før, har man gjerne noe i kjøleskapet man kan bruke. Win!

Spisebrikker HER Vase HER Tallerken HER

Food challenge it is, og denne uken kickstarter vi altså med SALAT-UKE! Sverger, jeg var mett da jeg våknet mandag morgen. Haha! Én ny salat til middag hver dag. Skal sies at Danmarks-turen vår gjorde at første salat-dag ikke ble så godt planlagt. Men vi fant da noe hos mini-Kiwien, som heldigvis var åpen på helligdagen. Jeg døpte den helligdagssalaten, og lovte meg selv å planlegge resten av uken bedre. Det har jeg foreløpig ikke gjort (er jo så mett).
Quote samboeren min: vil du ha et lite tips til salat-fotografering? Ta bilder før du blander salaten sammen. Javel, tusen takk til salatfotografen.

Hvis food challengen blir vellykket, skal jeg lage et samleinnlegg med alle salatene. Selv om man ikke skal ha salat-uke, så er det jo alltids kjekt med tips til gode salater!

Hva består din favoritt-salat av? I dag vurderer jeg å lage en asiatisk salat, uten at jeg vet hva den skal inneholde 😀 

92 Comments

 • Reply Lin 22. mai 2018 at 14:41

  Stina.blogg lager veldig mye lekre salater

  Eg liker alt fra en digg middagssalat: poteter, egg, reker, tomater,løk,ost, paprika, agurk, reddiker og hva du enn måtte finne på, men potetene og eggene skal være litt lune.

  Til enkle salater for en
  reker, egg, ost, tomat
  husk at fruktsalat er også salat 😀
  Eller blande frukt i salaten..nå er visst jordbær veldig populært

  Lykke til 🙂

 • Reply Bloggleser93 22. mai 2018 at 15:13

  Salma, mango, avokado, rødløk, chili, tomat, koriander, sesamfrø og soyasaus 🙂 Fresht og godt. Egner seg godt på bilder som pokebowl også 😉 Husk å velge sorte sesamfrø for enda bedre bilder! Ta gjerne litt fersk eller syltet ingefær ved siden av.

 • Reply Stine 22. mai 2018 at 15:30

  Jeg har hang-up på en skikkelig digg salat som jeg godt kunne spist hver dag😆 dette blir mellom 2 og 4 porsjoner (den holder seg godt noen dager i kjøleskap)
  – 2 store søtpoteter som skrelles og kuttes i små biter. Ta de i en plastpose med en skje olje, salt og pepper. Rist for å få dette jevnt fordelt og stek de deretter i ovnen til de er litt crispy.
  -2 porsjoner ferdigkokt quinoa
  – en stor pose ferdigkuttet og vasket grønnkål. Hell en ss olje over grønnkålen og ‘masser’ oljen inn; da blir ikke kålen så tørr og stusselig.
  – et glass fetaost (ikke all oljen).
  – dressing: to ss olje fra fetaostglasset, en ss honning og saften fra en halv sitron. Man må smake seg til litt; bør smake litt søtt med et kick av surt:)

  Bland alt sammen og server!

 • Reply Anine 22. mai 2018 at 15:39

  Så god ide! Grillet paprika er et must i mine salater! Så lett og lage og såå godt! Gjerne sammen med grønn salat/baby leaf mix, avokado, egg, mais +++ det man måtte ønske, og med gresk dressing mix (fra knorr) blandet med rømme! Yummi!

 • Reply Thea 22. mai 2018 at 15:42

  Hvor er glassene fra? <3

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:33

   Kjøpt i en butikk som heter Sinnerup i Odense (Danmark) 🙂

 • Reply Malin 22. mai 2018 at 16:03

  Du mååå prøvde denne dressingen:
  2 ss dijon sennep
  1 ss honning
  3 ss god olivenolje
  litt salt og pepper

  Jeg pleier å blande det i et tomt sennepsglass og bare riste det sammen. Det smaker sååå godt at man nesten blir sulten av å se en salat 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:33

   Takk for tipset 😀 <3 Elsker Dijon!

 • Reply Elise 22. mai 2018 at 16:17

  En av favorittsalatene mine som jeg ofte har med på jobb er søtpotetsalat! Steker en søtpotet i små båtbiter med godt krydder, så når de har kjølnet litt blander jeg inn ruccola, litt vårløk, agurk, cherrytomater og fetaost! Den er god som vegetar, og også veldig god med enten spekeskinke (da smaker den nesten som grillmat) eller chorizo! Lykke til med salatuke! 😀

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:35

   Naaaam, søtpotet står på lista 😀 <3

 • Reply Christina i London 22. mai 2018 at 16:45

  Oi, for en spennende challenge! Jeg er motsatt og sliter med at jeg ikke blir ordentlig mett av salat, men denne elsker jeg;

  – Spinat
  – Rødløk
  – Avocado
  – Quinoa
  – Kylling
  – Granateple
  – Fetaost

  Du kan jo også ha oppi alt annet du syns er digg, men denne kombinasjonen er jeg veldig glad i 😀 Også er jo tacosalat en sikker vinner, min favoritt er vegetar og består av ris, svarte bønner, hjemmelaget salsa (tomat, rødløk og koriander), guacamole, rømme og ost, evt litt salatblader. Håper du vil dele oppskrifter etter hvert uansett om dere klarer det eller ikke!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:33

   Åh ja, tacosalat blir det i hvertfall i løpet av uken 😀 Takk for innspill <3 (og jeg blir ikke ordentlig mett jeg heller, bare psykisk mett, hehe)

 • Reply Henriette 22. mai 2018 at 16:54

  Den beste (!) salaten (er absolutt ingen salatspiser selv, men denne er fantastisk): Spinat, søtpotet (bakes i ovnen, google it), granateple, fetaost, pinjekjerner og rødløk. Bland alt sammen og hell over olje eller annet dersom du liker det. Altså, du må prøve! I tillegg er den vegetarisk, mmmmm 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:32

   Hørtes veldig godt ut 😀

 • Reply Lotte 22. mai 2018 at 16:56

  Grønn papaya salat med usaltede peanøtter, et hav av thai-basilikum og koriander. Mmmm. ❤️ Kan serverer med kyllingklubber stekt i kokosmelk.

 • Reply B 22. mai 2018 at 17:25

  Brokkoli er overraskende godt i en salat. Rå altså! Og salat kan jo være godt, så lenge man har litt gode dressinger til 🙂 Kylling med balsamico for eksempel.

 • Reply Ida 22. mai 2018 at 17:35

  Vil anbefale dere denne: https://www.funkygine.com/2018/03/16/episode-3-er-ute-vegard-x-funkygine/ og denne: https://www.funkygine.com/2018/04/11/nydelig-byggrynssalat-med-masse-digg-i/ fra Funkygine 🙂 Nydelige gode, og du smaker nesten ikke at du spiser salat! Haha

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:32

   Takk 😀

 • Reply Lisa 22. mai 2018 at 18:10

  Jeg pleier å koke kyllingfilet sammen med en kraft (bruk pulled chicken oppskriften til Trines matblogg), og egg, mais, agurk, oliven, eple, middelhavssalat og quinoa som jeg koker med curry og kyllingfond 😁👏👏

 • Reply Anette 22. mai 2018 at 18:21

  En av mine salatfavoritter er fotballfrues kyllingsalat med pesto og honning http://www.carolinebergeriksen.no/2013/06/19/oppskrift-onsdag-kyllingsalat-med-pesto-og-honning/

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:31

   Takk for link 😀

 • Reply Sarah 22. mai 2018 at 18:22

  Hahaha kjenner meg så sykt igjen i salat-mett! Mitt beste råd er å pøse på med godt brød ved siden av 😉 Ooog, så anbefaler jeg veldig å kjøpe krydder ment til salater, fås kjøpt feks på Oliviers. Bruk hjertesalat og en god olivenolje med tilsatt sitron, og ha på krydderet.

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:31

   Oh, salatkrydder har jeg faktisk, takk for påminnelsen 😀 Godt å høre at jeg ikke er den eneste som blir mett av å tenke på salat…

 • Reply Guro 22. mai 2018 at 18:36

  Salat er jo det beste i denne sommervarmen, jeg syns det er så lett og godt (i motsetning til deg tydeligvis, hehe). Min favoritt om dagen består av: isbergsalat, agurk, tomat, honningmelon, avokado, jordbær, fetaost, rista pinjekjerner, spekeskinke, og en dressing blanda av olje, honning, balsamico og sitronsaft. NAM!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:31

   Åh, den hørtes veldig god ut! Aldri testet honningmelon i salat, så takk for tipset 😀

 • Reply Emma 22. mai 2018 at 18:40

  Pesto, ristede pinjekjerner, stekt kylling, mozzarella, cherrytomater, crispysalat, ruccola, agurk, paprika, mais, sukkererter, litt olivenolje, salt og pepper… nam!!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:30

   Takk for innspill 😀 <3

 • Reply Stine 22. mai 2018 at 19:06

  I det siste har jeg spist en salat som inneholder dette: pasta(eller nudler), kylling (evt kikerter), paprika, chili, pinjekjerner/valnøtter, baby leaf blanding, rødløk, fetaost og brokkoli! Kjempegodt blandet med sweet chili saus eller balsamico dressing <3

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:30

   Mmmm 😀

 • Reply Maria 22. mai 2018 at 19:15

  Isbergsalat, ruccola, soltørkede tomater, agurk, fetaost, mais og quinoa. Med litt balsamico på toppen – mmmm. Vegetar, enkelt, sunt og godt!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:30

   Deilig å lage vegetar, sparer så mye tid (og penger) 😀

 • Reply :) 22. mai 2018 at 19:36

  Heia! Ville bare si fra om at linkene ikke fungerer hos meg. 🙂 Hadde absolutt vært kjekt med et samleinnlegg med litt matinspirasjon i eksamenstiden også, tehe.

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:29

   Takk for at du sa i fra, har fikset dem nå <3 Lykke til i eksamenstiden, stor klem!

 • Reply Liss 22. mai 2018 at 20:19

  Amerikansk salat: ovnsbakt søtpotet, sprøstekt bacon, grilla kylling. Isberg salat, spinat, paprika, agurk, cherry tomat, vårløk, sukkererter og feta ost. Serveres med ranch dressing.
  Lakse salat: stekt laks. Isberg, agurk, vårløk/rødløk, avocado og mango. Toppes med frisk koriander, limejuice og litt mager kesam.
  Asiatisk nudelsalat: kokte tynne risnudler og stekt kylling. Spinat, grønnkål (kan sløyfes), vårløk, gulrot, paprika, sukkererter, lettstekt brokkoli og zuccini. Dressing: soya saus, limejuice og litt honning. Alt blandes sammen og toppes med frisk koriander.

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:29

   Den amerikanske hørtes veldig god ut! 😀

 • Reply Pia 22. mai 2018 at 20:24

  Jeg pleier å lage en lett kylling pastasalat. Da bruker jeg pasta, kylling, agurk, rødløk, sukkererter, tomat, pinjekjerner, avokado, spinat eller ruccolablanding og fetaost. Den er såå god!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:29

   Nam 😀 Fetaost kan faktisk redde enhver kjedelig salat!

 • Reply Ann 22. mai 2018 at 20:28

  Veeeldig enkelt, men veeeldig digg: kyllingfilet i terninger med masse kyllingkrydder, salat, agurk, avokado, fetaost og gresk dressing. (Creme fraiche med sånn pulver, hehe). Evt pasta for litt mer «mat». 😋

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:28

   Fetaost er livet <3

 • Reply Sara 22. mai 2018 at 20:34

  Chrissy teigen sin asiatiske salat fra boka hennes er skikkelig god. Har ikke lagd de friterte greiene men den er sikkert enda bedre med de! https://rumblytumbly.com/2016/04/26/chrissy-teigens-chinese-chicken-salad/amp/

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:28

   Takk for link <3

 • Reply Lene 22. mai 2018 at 20:56

  Spinat, chèvre naturell, cherrytomater, karamelliserte valnøtter, spekeskinke og fiken. Sammen med en god dressing/vinaigrette: magisk! 😊 👌

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:28

   Åh, nå ble jeg sulten!

 • Reply Anneli 22. mai 2018 at 20:57

  Prøv Marthe Borge sin tacosalat! Jeg digger den. Vil du ikke spise kjøtt så kan man sikkert bruke bønner istedet.

  Alt 2: salat med crabsticks, mango, agurk og avokado.

  Ellers bruker jeg å lage denne salaten til kveldsmat: salat med ost, skinke, tomat, oliven, olivenolje og litt brun eddik (den gjør susen for smaken, hehe). Enkel men god 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:28

   Takk for tips 😀 <3

 • Reply Anonym 22. mai 2018 at 21:09

  Pasta, bacon, grønnkål, spinat og løk👍☺ Høres enkelt og litt kjipt ut, men fy søren så digg!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:27

   Namnam 😀

 • Reply Celine A. Simonsen 22. mai 2018 at 21:13

  Jeg eeelsker granateple i salat! Du har sikkert hørt det før, men mange synes det er inmari rart🤷🏼‍♀️

  Om du skal lage en asiatisk vri anbefales honningristede cashewnøtter i! NAM!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:27

   Ooh, elsker granateple men har aldri hatt det i salat 😀 De selger «ferdigplukket» granateple på Meny forresten, hvis du ikke var klar over det!

 • Reply Kamilla 22. mai 2018 at 21:17

  Min favorittsalat inneholder:
  Kylling (pleier å kjøpe ferdig stekt på Meny, så ta fra hverandre)
  Gul løk
  Avokado
  Isbergsalat
  Tomat
  Appelsin – i terninger
  Vårløk
  (Du kan også ha i paprika, hvis du liker det)

  Penne pasta også lager jeg egen dressing, som er SÅ god. Den inneholder 2 dl naturell yoghurt blandet med en pose majones + currykrydder (pleier å ta til jeg føler at det er nok, men mye smak er godt!). Dressingen gjør at salaten ikke gjør meg såå fort mett. Hehe 🙂 Lykke til med salatuke! Kanskje jeg får litt inspo 😀

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:27

   Nam, tusen takk 😀

   • Reply Kamilla 23. mai 2018 at 00:41

    Wææ!! Visste det var noe jeg glemte! Nemlig stranda skinke ❤️

 • Reply Kaja 22. mai 2018 at 21:19

  Hei Ida!

  Prøv jorbær, pærer, valnøtter/pinnekjærner, babyleaf, rød løk som du kan sylte, fersk mozerella og kylling stekt i ovnen med olje og krydder i 20 min. Topp det med balsamico. Smaker nydelig 🙂 spiste det i dag men da hadde jeg pasta til også.

  Mamma pleier å steke chevre raskt i pannen istedenfor å ha mozerella i. Men da blir ikke salaten like sunn🙈🙈

  Verdt å prøve 😘 enkel og sunn sommersalat. Min favoritt.
  God sommer videre!

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:26

   Det hørtes veldig godt ut 😀 Tusen takk for at du ville dele. Og god sommer til deg også <3

 • Reply Kaja 22. mai 2018 at 21:37

  En til
  Salat
  3 spiseskjeer pesto
  Kylling
  Halv pakke med røde druer
  Pinnekjærner
  Salat

 • Reply Anonym 22. mai 2018 at 21:56

  chevre, beter, valnøtter, valgfri salat, dressing av honning og olivenolje med salt og pepper, pluss

 • Reply Hanna 22. mai 2018 at 22:18

  Min favorittsalat:
  – Kylling
  – Rødløk
  – Quinoa
  – Fetaost
  – Agurk
  – Avocado
  – Sukkererter
  – Crispsalat

  Muuums, salat er livet! Håper du deler salatene dere lager denne uken 😄

  • Reply Ida Wulff 22. mai 2018 at 22:26

   Quinoa 😀 Det må jeg prøve å ha i salaten!

 • Reply Beate 22. mai 2018 at 23:14

  Frukt er veldig godt å ha i salat- kanskje særlig nå i varmen. Både mango, appelsin, druer og vannmelon funker bra i salat. Bland det sammen med vanlige salatingredienser som crispisalat, agurk, paprika, fetaost, med/ uten kylling feks. Deilig tilbehør til grillmat også. 🙂

 • Reply Guro 22. mai 2018 at 23:29

  Gresk salat er det ingenting som slår, med tzatziki og ferskt brød til. Gjør seg også med litt strimlet biffkjøtt ved siden av! Mums <3

 • Reply Martine 22. mai 2018 at 23:49

  Min favoritt: ruccolasalat, stekt søtpotet i ovnen, rødløk, mango, agurk, tomat, couscous og fetaost (den i blokk uten olje). Blander inn fransk dressing (pulver som blandes med olje og vann) Aaaaaamazing 👌🏻

 • Reply Mia 22. mai 2018 at 23:52

  Min favoritt er kyllingfilét med fajitaskrydder, romanosalat med ruccola, purreløk, paprika, agurk, fetaost og grov pasta med masse pesto😋

 • Reply Julie 22. mai 2018 at 23:54

  Min favorittsalat har følgende:
  Helstekt kyllingfilet skjært i skiver, hjertesalat, agurk, cherrytomat, fetaost (ikke i olje, men slik i hel blokk), couscous, stekt rødløk. Lager en dressing av yoghurt naturell, en potte fersk mynte, limesaft og salt og pepper 😊
  Knallgod! Couscousen løfter retten, pluss at det metter godt!

 • Reply Emma 23. mai 2018 at 00:00

  Kult! Jaa post oppskrifter på salatene.
  Min favoritt er mango, avokado og rødløk-salat. Godt med litt olivenolje og sitron som dressig, evt litt chili <3

 • Reply Anonym 23. mai 2018 at 00:09

  Min favorittsalat består av
  -isbergsalat
  -stekt sopp
  -hakket opp chili
  -kylling fra varmdisken fra Meny
  -fetaost
  -avokado
  -agurk
  -noen ganger litt paprika

 • Reply Louise 23. mai 2018 at 01:16

  https://www.godt.no/#!/oppskrift/7983/vietnamesisk-nudelsalat

  DENNE!

  Plis, lov meg at du prøver den. Den er helt sykt god! Jeg pleier å ha kylling til.

 • Reply Linn C 23. mai 2018 at 01:33

  Salat er favoritt maten om sommeren! Det er så friskt og godt 😍 Prøv gjerne min favoritt:
  Pasta skruer, rødløk,eple, paprika, mais, annanas, avokado, server med kjøtt, kylling eller fisk! ( anbefaler røkt laks) Og gjerne noen baguetter til.
  Bland denne dressingen inn i salaten for å piffe den opp litt ekstra!
  En boks cremefraiche, halv pose majones. Bland inn to – tre ss annanas saft og smak til med sukker! Himmelsk å blande oppi salaten 😀

 • Reply Kristin 23. mai 2018 at 07:51

  Salat med parmaskinke, makaroni, crispisalat, dulcitatomater, mozzarella og basilikum + en eller annen pastaolje eller basilikumolje er veldig godt! Ellers er en god dressing til kyllingsalat en blanding av 2 ss olivenolje, 2 ss pesto og 1 ss balsamico😀

 • Reply Katinka 23. mai 2018 at 09:41

  Quinoasalat med søtpotet er fantastisk godt! Asiatiske salater generelt er en storfavoritt her i huset. Bland litt kikerter i en hver salat er også veldig godt, og metter bra. Med litt balsamico, olje og eddik så blir en hver salat god 🙂

 • Reply Lena N 23. mai 2018 at 09:46

  Asiatiskinspirert salat! 🙏🏼

  Avokado
  Rødløk
  Vårløk
  Granateple
  Spinat (eller valgfri salatblader/kål)
  Koriander
  Pinjekjerner eller chasew

  Svin eller kylling, og godt med villris til! Serveres med youghurtdressing!

 • Reply Camilla 23. mai 2018 at 13:19

  Min favoritt salat nå er:
  Kylling (med hoisinsaus)
  Middelhavssalat blanding
  Agurk
  Granateple
  Mozzarella
  Løk
  Avokado

 • Reply Mia 23. mai 2018 at 17:07

  Salat blir supergodt med mango 😀 Anbefaler kyllingsalat med mango, fetaost, avokado, granateple, spinat og tomat. Og en dæsj med pesto på toppen!

 • Reply Frida 23. mai 2018 at 17:26

  En salat du bør teste er thaisalaten med biff fra trines matblogg, den er så sjukt god! Aboslutt
  helgemåltid verdig 😀 link: https://trinesmatblogg.no/recipe/thaisalat-med-biff/

 • Reply Lise Penne 24. mai 2018 at 00:29

  Salat er nam, men man blir mett av å spise så ekstremt lenge som det tar å spise den (syns jeg)😊

  I favoritt salat så er det scampi (rema1000) har en pakke til 69,- som holder til to personer vil jeg si, mener å ha fått med meg at du liker scampi. De er vel og merke ikke rå, men stek de raskt med salt og pepper. Ruccola/crispsalat, agurk, tomater, rødløk, fetaost, røde druer delt i to eller ananas biter (jeg elsker ananas!) og cashew nøtter. Har prøvd å like bønner da jeg føler jeg må ha noe i salaten som får meg «mett», så Kidney bønner har jeg ofte i.

  Ellers så er jo scampi en fantastisk ingredienser sammen med mango, tomat, rødløk. Har ofte hatt det i wraps som en alternativ til taco, men kan være en fin base til salat og putte resterende ingredienser til.

  Ellers så er jeg blitt glad i crabsticks etterhvert, så pleier å ha det i hvis jeg ikke har scampi. 😊

  Lykke til! Gleder meg til spennende salat oppskrifter 😁

 • Reply Lise Penne 24. mai 2018 at 00:38

  Oiii… glemte å legge til små buketter med blomkål! Det er veldig godt i salat faktisk. Ser i tidligere kommentarer at det er nevnt brokkoli, og det er jeg helt enig i! Det er verdt et forsøk! Dip bruker man jo ofte blomkål til, så der fant jeg inspirasjonen 👌😁

 • Reply Kristina 24. mai 2018 at 01:12

  Jeg er ikke noe glad i salat selv! Spesielt ikke salater med masse dressing og stash.. 😂 men favorittsalaten inneholder følgende:

  -1 pakke pasta (kan ikke bare ha grønt ;-))
  -ca 2 x kyllingfilet
  -1 pakke ruccula
  -1/2 rødløk
  -1 glass soltørka tomater (ta ut olja)
  -1 glass pesto
  -har også av og til bacon i 🙂

  Tar med meg denne på alle «ta med en tapasrett-arrangement» og denne faller alltid i smak hos alle:-)!

 • Reply Henriette 24. mai 2018 at 13:47

  Salat med sootpotet og ferske roodbeter som du steker foor du kutter opp! 🙂

 • Reply Astrid 24. mai 2018 at 16:49

  Gresk salat med tzatziki er en klassiker, men man må kanskje ha noe kjøtt ved siden av for å bli mett.

  Ellers digger jeg cæsarsalat (ikke så vanskelig å lage hjemme) eller salat med vanlige ingredienser, salatkylling frest i panna med karri og annet krydder og bacon.

  Cobb-salat er fantastisk, Google oppskriften. Det samme er Salade Lyonnaise😋

  PS: Elsker å følge flyttingen/interiørhoppingen😁

  PS2: Hvor er salatbollen fra?

 • Reply Kristin 24. mai 2018 at 20:34

  Lager en salat inspirert av noe jeg spiste på olivia for lenge siden – den passer perfekt nå på sommeren!

  – valgfri salat
  – cherrytomat
  – cantalopemelon (også god grillet)
  – serranoskinke
  – pinjekjerner
  – mozzarella
  – balsamico

  Vend salaten i olivenolje med litt salt og pepper, dander resten i, og topp med litt balsamico. Ha gjerne brød med aioli til. Sykt digg😊

  Takk for mange tips i kommentarfeltet!

 • Reply Anonym 26. mai 2018 at 19:19

  Salat med laks er sinnsykt godt!

  Også pelier jeg alltod ha granateplestener over det meste av salater 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2018 at 12:04

   Yum! 😀 <3

 • Reply Vilde 28. mai 2018 at 13:17

  http://www.lindastuhaug.no/2015/08/25/den-beste-kyllingsalaten/

  Denne har jeg laget mange ganger selv, kjempegod!
  Pleier å bruke kremet fetaost og smuldre opp og blande inn, sånn at det nesten blir som et lite fetaost-belegg på alle salatkomponentene haha. namnam!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:14

   Takk for tips 😀

 • Reply Marianne 31. mai 2018 at 00:07

  Her var det mange gode salattips! Og jeg fikk villt lyst til å male sort her hjemme etter å ha sett vlogen 😍 jeg trodde jeg ikke likte blomkål til samboeren lagde kyllingsalat med rå blomkål og brokkoli oppi. Også er jeg en sucker for blåmuggost.

 • Reply ivistroy.ru 15. juli 2023 at 16:33

  It’s going to be end of mine day, but before end I am reading this impressive article to increase my knowledge.

 • Reply Jackson White 20. juli 2023 at 22:53

  naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

 • Reply Penelope Gutierrez 8. august 2023 at 13:54

  Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post

 • Reply Jovan Zuniga 15. august 2023 at 20:05

  Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing

 • Reply Harold Hardin 31. oktober 2023 at 00:45

  Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 • Reply Londyn Eaton 2. desember 2023 at 12:07

  For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents.

 • Reply Amari Nash 22. desember 2023 at 18:12

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

 • Reply Morgan Galvan 3. januar 2024 at 19:51

  Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated

 • Leave a Reply