Hverdagsliv

LA OSS SOVE TIL VI VÅKNER

27. mai 2018

Reklame: inneholder sponset produkt fra DeoDoc


La oss sove til vi våkner pleier vanligvis å bety til klokken 9, halv 10. I dag betød det til min store forskrekkelse klokken tolv! Jeg kavet rundt på det svarte soverommet vårt, og prøvde i full panikk å fortelle meg selv at vi fremdeles kunne få noe ut av denne solskinnsdagen. Haha! Samme følelsen som å forsove seg skikkelig til noe viktg. Bare at i dag var det livet jeg forsov meg til.

Vi kom oss raskt opp og ut – tror samboeren min var i halvsøvne da jeg dro ham gjennom mini-Kiwien for å finne engangsgrill og pølser. Så kjørte vi – ops, liten digresjon først. Jeg kjørte. Jeg har ikke kjørt bil på over et år, men hele familien næger på meg om å komme i gang med kjøringen igjen. Så hva kan jeg gjøre. Kjenner at jeg er litt redd i rundkjøringer, men det går seg vel til. Tilbake til virkeligheten: Vi kjørte til Ringshaugstranda, hvor det var sydentilstander. Der ble det bading, grilling og soling – hva skal man sette seg på et fly for, hæ?Intimserviettene fra DeoDoc ligger i veska til enhver tid, og er blitt min life saver – sånn overfladisk talt. Ikke bare fresher de opp underlivet etter en tur i buskene (eller på et offentlig toalett), de fungerer også utmerket til å kvitte seg med klissete is-fingre og sandete tær som skal inn i bilen. Årets sommertips til beachbagen  Serviettene får du blant annet kjøpt HER!

Nå skal resten av kvelden nytes med take away på terrassen, og serietitting i senga. Har begynt å se på Killing Eve – grei nok underholdning, trooor den er bra? Snakkes snart igjen 😀

25 Comments

 • Reply Anne 27. mai 2018 at 21:25

  Haha «Sove til vi våkner» minner meg om da jeg og samboeren var i Polen for snart 4 år siden. Vi hadde vært i bryllupet til kusinen min kvelden før, og var vel ikke i seng før klokken 5. Jeg trakk igjen gardinene og sa at vi skulle sove til vi våknet, uten å ha på alarm. Da jeg våknet, og sjekket mobilen neste dag klokken passert 16! Var siste dagen i Warszawa, så jeg dro kjæresten ut av en komalignende tilstand, og dro til et stort kjøpesenter. Hahahaha

  Håper dere nyter sommerdagene 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2018 at 21:49

   Haha, OI! Klokken 16 var jo ikke bare litt sent heller, haha 😀 Men da trengte dere sikkert søvnen. Og takk det samme <3

 • Reply Linn 27. mai 2018 at 21:35

  Killing Eve er fantastisk, liker alle karakterene – da spesielt de to hovedrollene.
  Men til det viktige: Hvor er isen fra?

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2018 at 21:49

   Isen er kjøpt på Deli De Luca, den er uten tilsatt sukker 😀

 • Reply Anonym 27. mai 2018 at 21:59

  Husk at det er ekstrem skogbrannfare om dagen- slukk grillen godt når dere er ferdig og ikke grill på steder der gnister kan fly og antenne gress 😊

 • Reply Anonym 27. mai 2018 at 22:15

  Er det ikke totalforbud mot ild i Tønsberg også?:0

 • Reply Anonym 27. mai 2018 at 22:16

  Er det ikke totalforbud mot ild i Tønsberg også ?:0

  • Reply Ida Wulff 28. mai 2018 at 11:57

   Deeet vet jeg ikke? :O

 • Reply Anonym 27. mai 2018 at 23:59

  Hei Ida,
  her kommer et veldig random spørsmål: jeg har fått påvist lett hørselsnedsettelse. Det er ikke veldig alvorlig, men jeg friker litt ut likevel og er redd det skal forverre seg. Husker jeg leste en gang på bloggen din at du bærer med deg en hørselsskade etter en flytur? Er støynivået noe man må passe på når man er ute og flyr liksom, eller var det en spesiell situasjon? Har du noen tips til hvordan man kan «fortrenge» tanken på en slik skade, slik at man ikke tenker for mye på det?
  Håper ikke du syns spørsmålet er for personlig… 🙂
  Klems til deg!

 • Reply Ida 28. mai 2018 at 06:29

  Høres så deilig ut! Og jeg holdt på å brekke meg da jeg først så isen da jeg synes den lignet så på bacon ost i isform 😂😂

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:15

   Hahaha, æææsj! Ser at det kan se sånn ut ja :O

 • Reply Mia 28. mai 2018 at 10:01

  Jeg har lurt litt på de andre produktene du skrev om fra deo doc! Du nevnte du ville bytte ut voksing hvis barberskummet gjorde at du ikke fikk nupper. Har det hjulpet eller er det fortsatt voksing det går i?🙈

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:15

   Hei 😀 Jeg har SLUTTET å vokse meg! Så ja, det har hjulpet. Skal prøve å få laget et innlegg om det <3

 • Reply Anonym 28. mai 2018 at 10:12

  «ikke bare fresher de opp underlivet etter en tur i buskene eller på et offentlig toalett»… måtte lese to ganger før jeg skjønte at det var toalettbesøk du mente! Haha

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:14

   Haha:D

 • Reply Tonje 28. mai 2018 at 13:18

  Høres ut som dere hadde godt av å sove så lenge, ser ut som vi får mange andre fine sommerdager som skal fylles 🙂

  Ha en fin dag videre 😀

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:14

   Takk det samme 😀 <3

 • Reply Anonym 28. mai 2018 at 16:32

  Har du lappen? Haha elsker bloggen din

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:10

   Ja, det har jeg 😀

 • Reply E 28. mai 2018 at 17:06

  Begynte også på Killing Eve i helgen, jeg liker den så langt! Litt redd for at de drar den litt vel langt, men får evt. bare stoppe om det skjer:) Liker spesielt godt hun leiemorderen, synes det er «gøy» når de bare er spik spenna gærne, haha!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:08

   Hehe ja, ganske fascinerende!

 • Reply Kremt 28. mai 2018 at 20:35

  Hei Ida! Vil bare si jeg opplever at produktmerkingen på bloggen din er veldig bra for tiden. Hyggelig å få vite hva som evt ligger der av reklame når du merker på toppen av innlegget, og hvor jeg da kommer om jeg trykker på en link. Veldig ryddig og troverdig, takk!

 • Reply Silje 28. mai 2018 at 22:18

  Å Gud, det med kjøringa høres kjent ut! Har førerkort, men haaater å kjøre. Familien maser alltid, «var det du som kjørte i dag?», «Skal ikke du kjøre snart?» osv osv osv.🙈 Verste er at jeg har fått meg ny jobb i hjemmesykepleien, altså kjøring hver dag! Som jeg gruer meg!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2018 at 19:05

   Aiii! Sikkert litt skummelt de første dagene, og så blir det bedre 😀 Krysser fingrene for deg!

 • Reply Kendall Mellor 24. mars 2024 at 23:40

  What’s up, every time i used to check blog posts here early in thebreak of day, as i like to gain knowledge of more and more.

 • Leave a Reply