Hverdagsliv

BABYMYKE SOMMERFØTTER – HELT UTEN ANSTRENGELSER

31. mai 2018

Reklame for TRIMB Healthcare

Nå skulle jeg til å skrive at dette er noe jeg gjør hver sommer, men sannheten er at jeg begynte med det i fjor. Og at jeg aldri kommer til å slutte.

For visste du, at det finnes «sokker» som gjør at all den harde, tørre huden på føttene dine faller av? Ganske kult. Og tidsbesparende. For ikke å snakke om alle kreftene man sparer på å file, pusse og slipe.

Nå vet jeg ikke om folk flest har hard hud under beina – men jeg som går barbeint 90% av tiden, jeg har ikke pene fotsåler. Ovenfra ser føttene mine alltid velstelt ut, med rosa pedikyr og myk hud. Men under… Ligner ikke grisen.Footner Exfoliating Socks er plastsokker som du klipper opp og har på beina i 60 minutter. Så har du gjort din jobb, og produktet gjør resten.

Sokkene inneholder blant annet gukolsyre, melkesyre, collagen, aloe vera og agurkekstrakt – som trekker inn i føttene og påvirker proteinlimet som binder døde hudceller til levende hud. De 60 minutter med sokker på beina, gjør at kroppens egen prosess med å kvitte seg med døde hudceller akselererer. Ikke noe mystisk, men samtidig magi!Den døde huden begynner å falle av noen dager etter behandling, og avskallingen kan vare opp til en uke. Litt ekkelt, men man kan jo bare time det så man går gjennom behandlingen før man skal ha en uke i flip flops 😉

Resultatet er babymyke føtter, helt uten anstrengelser. I LOVE IT Hvis du også vil renovere vinterføttene og forvandle dem til myke sommerføtter, får du kjøpt Footner Exfoliating Socks hos Apotek1, Vitusapotek og Boots Apotek.

Jeg tok behandlingen i går, og er klar for at det skal begynne å «snø» i sokkene når som helst 🙌

21 Comments

 • Reply Malin 31. mai 2018 at 14:38

  Har du prøvd babyfoot? Er det forskjell? 🙂

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2018 at 17:30

   Samme opplegg 🙂 trooor jeg har hatt Babyfoot en gang for mange herrens år siden, men kan dessverre ikke huske resultat eller noe. Klem!

 • Reply Anna 31. mai 2018 at 17:18

  Sånne sokker er magisk, nå har jeg riktignok brukt Baby feet (tror det er det de heter) og føttene mine var myke i nesten en måned, det var helt sjukt ekkelt hvor mye hud som ramlet av, anbefaler sokker på føttene de neste dagene.. Om du ikke vil støvsuge hud, og sokker i senga, er ekkelt med hud i senga, i starten er det små flak også blir det store biter, det var kanskje litt ekkelt, men skriver det som det er, ettersom at jeg fikk fortalt at det kun skulle ramle av litt snø, det ble snøvær, hvis du googler, så ser du hvor mye som faktisk skal av og du må ikke pille på det, da ødelegger du prosessen, la det ramle av helt naturlig, selv om det er sjukt ekkelt..

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2018 at 17:29

   Hehe, ja, burde kanskje endre til SNØSTORM 😀 Godt når det er borte, i hvertfall!

 • Reply Lisa 31. mai 2018 at 17:38

  Hvor er gulvteppe ditt fra?😍

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2018 at 17:52

   Lunehjem.no 🙂

 • Reply Karoline 31. mai 2018 at 17:53

  Hvor er gulvteppet fra?
  Bruker «gravlyset» morgenkåpen sin? Vurderer kjøpe samme til meg og kjæresten!

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2018 at 18:54

   Det er fra Lunehjem.no! Og ja, han bruker den HELE tiden, haha 😀 fra hat til kjærlighet…

 • Reply anonym 31. mai 2018 at 18:20

  Hei, jeg har brukt sånne typer et par ganger, men endte en gang med å konstant flasse så jeg måtte gå til fotbehandling, og hun sa det kun er de med spesielt hard og tykk hud som må bruke det, hvis ikke kan man ødelegge føttene :S

  • Reply Ida Wulff 1. juni 2018 at 11:42

   Oi, det hørtes ikke bra ut :O

 • Reply M 31. mai 2018 at 19:10

  Jeg veeet! Helt fantastisk! Jeg har brukt baby feet flere ganger og det er virker så sinnsykt bra!

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2018 at 20:38

   😀 <3

 • Reply Lisa 1. juni 2018 at 00:22

  Vil prøve, men vet du om de kan brukes når man ammer?

  • Reply Ida Wulff 1. juni 2018 at 11:40

   Vet dessverre ikke, du burde gå fysisk på et Apotek1 og spørre, for å være på den sikre siden 🙂 Klem

 • Reply Marit 1. juni 2018 at 08:12

  Åh, for et supert tips! Jeg plages med hard hud under føttene og skal kjøpe dette i dag, og sette meg i sokkene i kveld 🙂 Gleder meg allerede 😀

  • Reply Ida Wulff 1. juni 2018 at 11:40

   Enjoy! Og gled deg, det funker virkelig dødsbra 😀

 • Reply Jenni 1. juni 2018 at 09:11

  Jeg har brukt dette for første gang i år og resultatet er forbløffende bra. Men vet du hvor lenge det holder? Jeg synes huden begynner å hardne igjen og det er ca 1 mnd siden jeg tok behandlingen. Kan man ta behandlingen flere ganger i en sesong tro. Tenker på im det kan skade huden ? Ellers må jeg si at hvert innlegg fra deg er en fryd å lese. Du skriver så utrolig morsomt. Digger deg og bloggen din. Klem

  • Reply Ida Wulff 1. juni 2018 at 11:41

   Hei 😀 Takk for fine ord. Jeg husker ikke nøyaktig, tror huden min føltes helt babymyk i 1,5 måned eller 2 måneder. Jeg har ikke brukt det noe oftere enn én gang i sesong, så da ville jeg i såfall forhørt meg på Apotek1, hvor de selger produktet. Klem tilbake!

 • Reply Tina-Mari 1. juni 2018 at 21:03

  Et lite tips! Ta på tøfler uten på sokken. Da blir det litt mer tett 🙂

 • Reply Anonym 1. juni 2018 at 22:58

  Trenger litt tips! Hvordan fjerner du selvbruning? Sliter litt nå🙈 Vil gjerne få det vekk før jeg drar til Hellas torsdag hehe😁

 • Reply Marte 2. juni 2018 at 18:39

  Hei! Kan jeg spørre hva slags produkter du har i håret her?:)
  Veldig fin!

 • Leave a Reply