Hverdagsliv

TILBUD PÅ ALL SOLPLEIE FRA CLINIDERM

5. juni 2018

Reklame for Cliniderm

Her er mine favorittprodukter fra Cliniderm, nok en gang 

I dag vil jeg fortelle deg at Apotek1 har tilbud på all solpleie fra Cliniderm. Du kan plukke og mikse – hvis du kjøper 2 produkter, får du 30% rabatt, og hvis du kjøper 3 eller flere produkter, får du 50% rabatt. Apotek1 har dette tilbudet frem til 7. augsut 2018.

God solkrem koster, så 50% rabatt kommer godt med. Jeg skal i hvertfall ta heisen ned til Apotek1 (ja, jeg har dem i underetasjen) og hamstre mer. Snakk om å bli solgt av sin egen reklame, hehe…

Shop her, eller i fysisk butikk hos Apotek1.Viktigheten av solkrem har vi jo snakket om flere ganger her på bloggen, både i forbindelse med Cliniderm og utenom. Men jeg får ikke understreket nok, hvor viktig det er å passe på huden sin, og alltid bruke solkrem. Det er ikke bare når du ligger bikinikledd på en strand i Hellas, at kroppen din trenger solfaktor. Også når du vandrer gatelangs her hjemme i skjørt og med bare skuldre.

Det er varmerekord her hjemme om dagen, og mange går sikkert og gleder seg til de skal reise avgårde på sommerferie. I den anledning tenkte jeg det kunne være fint å repetere mine beste soletips.

                                                     MINE BESTE SOLETIPS ☀️

 Kjøp solkremen din i Norge, enten det er til bruk her hjemme eller i utlandet. Solkremen du får kjøpt i en strandbod kan ha stått i solsteken og blitt dårlig, og kan derme ha mistet evnen til å beskytte huden din. Da er det tryggere å ha med seg gode produkter hjemmefra. Går du på apoteket, kan du også få hjelp til å velge riktig solkrem for deg.

 Ta deg tid til å skrubbe kroppen skikkelig før du soler deg, og før du eventuelt reiser på ferie. Da blir du kvitt død hud og eventuell gammel selvbruning, og den nye gløden du får både se finere ut og vare lengre. Men obs! Ikke skrubb deg samme dag som du skal ut og sole deg, da kan huden bli irritert.

 Unn deg et lite lag med selvbruning, så du føler deg glødende og tan i sola, uten å stress-sole deg hardt.

 Smør deg en halvtime før du skal ut i solen. Står du i sanden og smører deg med bikinien på snei, er det fort gjort å glemme en spot eller to. Selv foretrekker jeg en skikkelig nakensmøring innendørs før jeg går ut for dagen.

 Ikke vær gjerrig med solkremen. Studier viser at de fleste bruker alt for lite solkrem – ofte halvparten eller så lite som en tredjedel av den mengden man behøver. Selv klæsjer jeg på mengder. Og det er en av grunnene til at jeg elsker Cliniderm, den trekker så godt inn i huden at man ikke blir sittende og smøre i tjue minutter.

 Ikke klapp deg selv på skulderen fordi du har smurt deg, for så å la solkremen ligge igjen hjemme. Ha en brødpose, zip-bag eller toalettmappe i strandbagen, så du kan smøre deg jevnt utover dagen.

 Husk at det finnes mer å gjøre enn å sole seg! Du får farge selv om du ikke ligger rett ut på solsengen. Men det er like viktig å smøre seg når du går på sightseeing og shopping – til og med lesing i skyggen krever en klatt med solkrem.

 Avslutt dagen med en kald/lunken dusj og smør deg inn med after sun. Dette lille ritualet er prikken over i’en på feriefølelsen!Jeg hører mange si at de sliter med å finne en god solkrem til ansiktet. Det er vel en kjent sak at mange får urenheter av ansiktssolkremer. Derfor vil jeg bare trekke frem denne én gang for alle: Light&Matifying Sun Face Gel Cream fra Cliniderm. Den tetter ikke porene, gjør deg ikke blank og klissete – og den kan fint brukes over og under sminke. Elsker, elsker, elsker den 

Husk å fylle opp beachbagen med solkrem, mens det enda er tilbud hos Apotek1!


32 Comments

 • Reply Helene 5. juni 2018 at 18:10

  Jeg kjøpte disse produktene etter du tipset om de i fjor, elsket dem! Skal hamstre inn mere til ferie i år, trenger ikke akkurat solkrem i Nord-Norge nå … men rop ut om du har noe tips til varmekrem, haha. Neida, jo. Hvor er strandvesken fra? Eventuelt tips til hvor jeg kan finne en fin! Klem

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2018 at 12:06

   Haha, kaldt hos deg?! 😀 Strandvesken er fra Kremmerhuset <3 Klem til deg

 • Reply Karoline 5. juni 2018 at 20:01

  Hei Ida!

  Bare lurte på hva du pleier å gjøre angående safter Sun? Selv smører jeg det med en gang jeg kommer opp på hotellrommet. Lar den trekke inn i huden et par timer, for så å dusje for kvelden. Men hva er egentlig rett her?🙈

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:34

   Hei! Oi, den var ny for meg. Jeg smører meg alltid etter dusjen, og lar kroppen kose seg i after sun over natta 😀 Men jeg vet ikke om det er fasiten.

 • Reply Kristina 5. juni 2018 at 21:31

  Jeg har allerede handlet Cliniderm sine produkter og er veldig fornøyd! Spesielt med den til ansiktet 🙂
  Kan jeg spørre hvor veska er fra? Den var så fin!

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:33

   Jaa, den er så god 😀 Vesken har jeg kjøpt hos Kremmerhuset! <3

 • Reply Lene 5. juni 2018 at 21:53

  Hei! Jeg elsker også disse solkremene fra Cliniderm. Bruker du solkremen i ansiktet sammen med en ansiktskrem, eller kun for seg selv?

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:34

   Hei! 🙂 Når jeg skal sole meg/på stranda etc, så bruker jeg den for seg selv <3

 • Reply Anna 5. juni 2018 at 21:54

  Done 👍kjøpt inn etter din anbefaling.

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:32

   Håper du blir fornøyd 😀 <3

 • Reply Lin 6. juni 2018 at 00:05

  Flott innlegg…..UV strålene her hjemme har aldri vært målt så høye før så det er esktra viktig å smøre seg nå
  UV har ikkje alltid med tempratur og gjøre….UV indeksen kan være kjempehøy på en oveskyet dag
  UVA er aldring og UV brenning-UVA r rimelig stabil- altså er det DAG ute er det UVA,men UVB er svært ustabil og vi kan ikkje vite når vi trenger mer beskyttelse, unntatt ved å lese om det..vi kan ikkje måle det selv..så smør smør smør 😀

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:32

   Smøre er viktig 😀 😀

 • Reply Kristin 6. juni 2018 at 06:44

  Sykt bra tilbud, og veldig fint at du bruker din påvirkning på noe så viktig!! Har blitt mye mer obs på dette med årene – og angrer sårt på alle de gangene jeg har blitt brent… Synes likevel det var litt dårlig utvalg på forskjellige solfaktorer. Den høyeste faktoren jeg fant for kropp var spf 25, det synes jeg er litt lavt i den sterkeste sola :O vet du om de ikke selger over 25 for kropp, eller om de bare er utsolgt?

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:32

   Hei 😀 Den største tuben har jeg kun hatt i maks 25, men den litt mindre som du ser på bildene er i 30! Jeg har ofte spurt (spesielt om vinteren) om de har mer på lager – det er ikke alltid de har alt av Cliniderm stående fremme – er i hvertfall min erfaring. Klem

 • Reply Marie 6. juni 2018 at 08:25

  Altså. #reklamebloggen

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:25

   Hei Linn Marie! Jeg er veldig stolt av å få samarbeide med Cliniderm, og dette innlegget har i tillegg et viktig budskap. Men takk for at du delte din mening uansett 🙂

 • Reply Anita 6. juni 2018 at 09:07

  Åh, jeg var akkurat og benyttet meg av Apotek1 sitt solpleie-tilbud, og fikk 50% rabatt på 3 produkter! 😀 Gikk innom flere apotek, men det var Apotek1 som hadde det desidert beste tilbudet. Jeg sverger til Vichy, men Cliniderm er også veldig bra. Deilig med rabatter når solkremer generelt er veldig dyrt! 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 09:22

   Så bra at du fikk benyttet deg av tilbudet 😀 Og JA, solkrem er svindyrt – men veldig viktig da. Ønsker deg en fin dag <3

 • Reply Julie 6. juni 2018 at 11:55

  Hvor er strandbagen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 13:26

   Kremmerhuset :*

 • Reply Julie 6. juni 2018 at 11:55

  Hvor er strandbagen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2018 at 13:26

   Kremmerhuset 🙂

 • Reply Anonym 6. juni 2018 at 15:14

  Ikke noe med inlegget å gjøre, men hvilken str har du i missoni morgenkåpen din?

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2018 at 12:05

   XS, jeg er en M til vanlig 🙂

 • Reply Amy 6. juni 2018 at 21:58

  Kan du pliiiis tipse om noen bra serier snart?😄 så Money Heist etter din anbefaling, og shiit så spennende!! Trenger en ny nå🙈

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2018 at 12:04

   Har du sett Killing Eve på HBO Nordic? Den viste seg være veldig bra 😀

 • Reply Kristine 6. juni 2018 at 23:24

  Hvor er hatten fra? Kan du linke?:)

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2018 at 12:02

   Det er kjæresten min sin hatt, aner ikke hvor den er fra :O

 • Reply Trine 7. juni 2018 at 10:27

  Hei! Så nydelig den hvite toppen er:-) hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2018 at 11:59

   Nelly, men utsolgt 🙂

   • Reply Trine 7. juni 2018 at 12:31

    Å, det var synd:-( men takk for svar:-)

 • Reply Madelen 8. juni 2018 at 01:28

  Cliniderm har gode produkter, men disse kremene fungerer ikke til ansiktet. Jeg begynner å slite med rennende øyne så fort jeg kommer i sola, så da må jeg heller bruke en annen mer tilpasset ansiktssolkrem 😉

 • Leave a Reply