Hverdagsliv

VINN GOODIEBAG MED MINE FAVORITTER

8. juni 2018

Reklame for Good For Me

Herriguuud, dette har jeg gleda meg til! I dag har jeg vært så heldig å få holde en giveaway for Good For Me, som er produsenten av mine favoritt-vitaminer.

Som du sikkert har fått med deg allerede, spiser jeg både Betakaroten Gold, Hair Luxious og Beauty Bombz daglig, og nå har jeg samlet nettopp disse favorittene i en goodiebag som jeg skal gi bort til en leser. Hipp hurra 

Her ser du goodiebagen som skal deles ut:Den inneholder:
🌴3 måneders forbruk av Betakaroten Gold
🌴3 måneders forbruk av Hair Luxious
🌴3 måneders forbruk av Beauty Bombz
🌴Flamingo-kjølebag
🌴Flamingo-håndkle
🌴Drikkekopp med sugerør

Konkurransen finner du på Facebook-siden min HER. For å vinne må du legge igjen en kommentar under giveawayen.

Jeg blir også kjempeglad hvis du vil like Facebook-siden min, men det er ikke noe must for å delta. Og følg gjerne @goodforme på Insta for å følge med på tilbud og nyheter 

TRE FAVORITTER FRA GOOD FOR ME 🙌🏻☀️🌴 

Hair Luxious spiser jeg for å styrke håret mitt, og fordi jeg føler det vokser fortere når jeg spiser hårvitaminer. Det gleder meg stort at min naturlige hårfarge endelig begynner å dominere, nå er det ikke lenge til jeg kan sprade rundt med en fin, naturlig balayage i håret. Da skal jeg ikke gå til frisøren mer enn en gang i halvåret. Du kan kjøpe Hair Luxious HER.

Beauty Bombz spiser jeg først og fremst fordi det er godt – det får jeg sikkert ikke lov til å skrive, men hallo. Har noen smakt? Lillebror var innom i går og fikk smake, og til og med han (skeptisk vesen) sperret opp øynene over smaken. Men fra spøk til alvor: Beauty Bombz er en multivitamin for både hud, hår og negler. Den er gummy med jordbærsmak, og samtidig vegetarisk. Du får kjøpt Beauty Bombz HER.

Betakaroten Gold har vært min store favoritt i årevis, og jeg spiser den året rundt. For jeg ELSKER å ha glød, da føler jeg meg så mye freshere. Good For Me har brukt 5 år på utvikle Betakaroten Gold. Den er 100% vegansk, inneholder naturlige råvarer og er blant annet utviklet med MCT-olje fra kokos, en av de mest stabile oljene som sørger for bedre opptak av betakaroten i kroppen. Slikt blir det brunfarge av! På Betakaroten Gold får du hele 40% på ditt første kjøp, hvis du signer deg opp for et abonnement. Det er ingen bindingstid på det, og du får kjøpt HER.Okey, på tide å komme seg ut i finværet. Ikke glem konkurransen på Facebook-pagen min her 

Glød ut!

11 Comments

 • Reply Inga 8. juni 2018 at 13:07

  Hei Ida! Jeg har et spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre, men som jeg tror du kanskje har et godt svar på! Jeg og samboeren min skal kjøpe oss større leilighet (nybygg <3) som er en del dyrere enn den vi har i dag. Spørsmålet kom derfor opp om vi ønsket livsforsikring. Jeg husker at du skrev at dere nå har tegnet det, og lurer derfor på om du har noen gode råd i den forbindelse? Hvor dyrt er det, og hvordan velger en hvor mye dekning en skal ha osv? Klem fra fast leser som elsker å følge dere i ny leilighet med alt som følger med!

 • Reply Maja 8. juni 2018 at 20:51

  Jeg digger deg!! Du er virkelig søt, morsom og saklig, og jeg elsker å titte innom bloggen din og se et nytt innlegg!

  • Reply Ida Wulff 8. juni 2018 at 22:13

   Så hyggelige ord! Tusen takk <3

 • Reply Silje 9. juni 2018 at 11:17

  Så fin bluse! Hvor er den fra? ☺️

  • Reply Ida Wulff 9. juni 2018 at 11:40

   H&M 😊😊

 • Reply Tina Ask 11. juni 2018 at 14:44

  Veldig mulig jeg er blind 🙈 Men når trekkes vinneren? 😃

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2018 at 11:18

   Annonseres på Facebook 🙂

 • Reply Maria Therese 11. juni 2018 at 19:44

  Begynte på Betakaroten’en for noen uker siden , har veldig lyst å prøve de andre også ♥♥Å så er j den flamingo bagen knallin også 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2018 at 11:14

   Hurra! 😀 Da håper jeg du har deltatt på Facebook!

 • Reply Julie 11. juni 2018 at 19:59

  Herregud så pen du var!

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2018 at 11:14

   Åå, takk 😀 <3

  Leave a Reply