Hverdagsliv

EN HALVTIME IGJEN AV HELGEN

10. juni 2018

For en fantastisk helg det har vært. Masse familie – og svigerfamilie. Masse mat, masse vin og masse latter. For ikke å snakke om sløving. Bortsett fra at mamma og pappa har vært her på grillings, har Gravlyset og jeg tilbragt hele søndagen i senga. Med en Netflix-dokumentar på TV’en som endelig henger på veggen. Skikkelig hotellfølelse! Dokumentaren vi så heter forresten Onde Planer, og var en ypperlig søndagsaktivitet.

Ellers har det vært deilig å ikke ha besøk av fremmede. Og deilig å ikke ha mensen lengre. Så nå er jeg egentlig bare sjukt fornøyd, hehe. Nå begynner mandagsfølelsen å snike innpå meg – men det kunne vært verre. Jeg skal verken ha eksamen eller på jobbintervju, så da konkluderer jeg med at jeg ikke har stort å klage over 😉

Bare for å avspore helt her: Tønsberg har fått sin første veggis-kafé. Den heter Beet & Co, og det lille jeg har smakt var faktisk veldig godt. Så nå kan Oslo-jentene trygt forlate Løkka, og komme og besøke meg…. Hehe.Alltid nydelig med noen quotes på veggen. Makes you think! Neida.

Uansett. Nå er det en halvtime igjen av helgen, og her skal jeg straks fly avgårde til drømmeland. Ville bare hoppe innom og si hei, siden jeg avsluttet gårsdagens innlegg med å si «snakkes i morgen». Det er så plagsomt å ikke holde ord. Så her er jeg!

Kanskje vi snakkes i morgen 😀

4 Comments

 • Reply Susanne 11. juni 2018 at 15:27

  Ååhh! Den søtpotetwrapen er nyytdelig❤️

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2018 at 11:25

   Jaa, nam 😀

 • Reply Anne 11. juni 2018 at 19:41

  Bruker du ikke prevensjon sånn at du kan hoppe over mensen når du ønsker det? Hadde ikke taklet å måtte ha mensen hver måned! Da skal jeg heller være litt syk i hodet hele året på grunn av hormonene i prevensjonen🤣

  • Reply Ida Wulff 12. juni 2018 at 11:14

   Nei, det gjør jeg ikke! Har sluppet unna i mange år, men nå VIL kroppen ha mensen. Hipp hurra!

  Leave a Reply