Hverdagsliv

GULL, GLITTER OG SMAKEN AV OPPKAST

16. juni 2018

Reklame: inneholder reklamelinker

Gooood lørdag

Dårlig kjæreste nummer én her. I går dro jeg med meg Gravlyset til mamma og pappa for å spise middag. Han måtte jo ha mat…. Til dessert tenkte jeg at vi skulle prøve et nyanskaffet spill: Bean Boozled Challenge. Du vet det spillet, hvor du skal spise en Jelly Bean, og så smaker den enten oppkast eller fersken?! You never know, og det er litt av spenningen. Stakkars Gravlyset fikk råttent egg to ganger, og ble liggende og brekke seg til langt på natt. Siste som manglet! Hehe….

Det skal sies at jeg selv fikk smake på både oppkast, råttent egg, sure sokker og baby vipes, så jeg fikk gjennomgå jeg også. Gir spillet terningkast null, og anbefaler ingen å prøve det. Makan til gull og glitter i dag! Jeg har vært i bursdag til onkelen min på Kverneriet, og tenkte at paljetter var på sin plass i en burgersjappe. Du finner toppen her (reklamelink)  Skal slutte å trampe rundt i denne toppen hjemme, sparer den heller til ferie fra nå av…

Buksen finner du her, den er helt normal i størrelsen og helt superduper for oss som ikke har dritlange ben. Og den er på salg! Det samme er skoene, og dem finner du her (reklamelink). Mitt beste skokjøp på leeenge. Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet i dag, men etter ønsker i kommentarfeltet, øver jeg meg på å kikke innom litt oftere likevel.

Det blir en rolig lørdagskveld her i Tønsberg by. Den lille buketten med venner jeg har her, er enten opptatt eller bortreist. Så jeg prøvde å få med meg samboer og lillebror ut for å fiske krabber, men de så rart på meg og gadd ikke engang å svare. Er ikke krabbefiske en hyggelig ting å gjøre? Sette seg ned på brygga med bøtte og hjemmesnekret snøre, og vente i spenning? Det var tydeligvis mer aktuelt å gå ut og ta en øl og se på fotball – det gadd ikke jeg å svare på. Så nå får vi se… Èn ting er sikkert: I løpet av kvelden skal jeg booke en kjæresteferie, og jeg skal bestille noe kunst til disse svarte veggene. Så da blir det vel litt liv i leiern likevel.

Ønsker deg en fin lørdagskveld, enten du drikker øl eller fisker krabber 😀

9 Comments

 • Reply LH 16. juni 2018 at 21:34

  Spent på hva slags kunst du velger til veggene! Blir det svart/hvitt eller tenker du at kunst blir en fin måte å få fargespill inn i leiligheten på? 😊 jeg ELSKET forresten putene du hadde kjøpt, syns de passet perfekt til sofaen og de sorte veggene dere har, setter også pris på at du viser ting underveis og ikke venter til den siste detaljen er på plass. Ha en super kveld videre 🙂

 • Reply Bergliot 16. juni 2018 at 21:50

  Altså , virkelig,helt seriøst!!!!! Vil du fiske krabber…. Im all yours🦀 morsomste jeg vet🦀💙

 • Reply Aline 16. juni 2018 at 23:07

  Ble fristet til å kjøpe disse skoene…jeg har de samme i glatt skinn i sort og beige. Vagabond er generelt store i størrelsen..greit å opplyse om;)

 • Reply Linn 17. juni 2018 at 00:15

  Jaaaaa❤️ Krabbefiske er så koselig, og ingen av vennene mine skjønner greia og kaller meg barnslig! Min kjære samboer derimot, han setter seg ned ved siden av meg og ler med meg når vi fisker krabber. Han skjønner ikke greia, men liker at jeg har det gøy! 😍 Så mr Gravlys må bare stille opp her altså!

 • Reply Kristina 17. juni 2018 at 12:13

  Hvilken lengde har du buksa i? Får bare opp 33.. er ikke det langt?🤔

 • Reply H 17. juni 2018 at 15:23

  Bruker du samme skostørrelse som andre sko (hæler?joggesko?) i disse? Så fine!!

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:31

   Ja! 🙂 Bortsett fra Nike, som er små i str.

 • Reply A 25. juni 2018 at 10:22

  Hei Ida. Jeg kommer ikke inn på linken du har lagt ut av toppen din du har på bilde 🙁 Kan du sende meg den på mailen? 🙂 Den var helt skjønn!!! <3

 • Reply Andy 25. juni 2018 at 14:00

  Hvor er toppen fra? 🙂 Nydelig

 • Leave a Reply