Hverdagsliv

EN HELT PERFEKT SØNDAG

17. juni 2018

KRABBEFISKE PÅ BRYGGA 💛

A dream come true! Hehe. Mitt kjære Gravlys gikk på Kiwi og kjøpte krabbesnører i går kveld, så i dag har vi sittet på brygga og fisket krabber hele formiddagen. Vi fikk hele 11 krabber – ikke så verst til å være i det skitne vannet midt i byen. Krabbene fikk selvfølgelig vende hjem igjen, etter en liten krabbetur i bøtta.

Å fiske krabber minner meg sånn om barndommen. Da var det aldri en strandtur uten at bøtte og snøre var med, og jeg kunne bruke timer på å jakte på blåskjell og vente på napp.Skikkelig koselig søndagsaktivitet 

I skrivende stund har vi egentlig mamma og pappa på middagsbesøk. Men de fikk en telefon fra naboen om at en måke har kommet seg inn på den innglassede balkongen deres og begynt å ramponere…… SÅ, de måtte ta en pause for å dra hjem og deale med det.

Livet i en sommerby!

Måker, ass. Får gåsehud hver gang det flyr en forbi vinduet, verste dyret jeg vet om på denne planeten. Men nok om dyr – nå skal jeg komme meg tilbake til middagsbordet og satse på at gjestene snart kommer tilbake 😀

10 Comments

 • Reply Ane 17. juni 2018 at 20:40

  Må høre «Måkene» av Odd Børretzen 🙊😅

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:24

   Haha 😀

 • Reply Tove 18. juni 2018 at 14:25

  Ugg ja, måker er stress. Men duer er verre! Balkongen min var inntatt av duer. Skitnet til, fjær overalt. Jeg hang opp nett, men en dag jeg kom hjem syns jeg det var så mye aktivitet. Plutselig ser jeg at en due har laget rede og lagt EGG på balkongen. Jeg flippet ut! Hadde vært så duestresset og det bikket over haha, lå på gulvet og skrek, syns de er så ekle. Kjæresten måtte komme å deale med det, mens jeg sto på kjøkkenet med fingrene i ørene og sang høyt og tenkte på blomster og kattunger:D Nå skal borettslaget glasse inn. Håper det fikk bra for foreldrene dine xoxo

 • Reply Tonje 18. juni 2018 at 15:20

  haaater måker. Har takterrasse og på 1 mnd har de funnet ut av å ha en såkalt «pooopasoid» på min terrasse.

  • Reply Ida Wulff 19. juni 2018 at 07:54

   Fader så irriterende!

  • Reply LH 19. juni 2018 at 17:26

   Ifølge papsen så driter fugler der de «merker» at andre fugler allerede har driti, så om man ikke vasker bort shiten fort nok, vil det bli som en stor målskive for andre fugler. Har merket det med bilen min, vasker jeg ikke bort møkken med en gang, er det garantert 3-4 flekker til dagen etterpå.. Merkelig greie!

 • Reply Marie 18. juni 2018 at 16:25

  hahah elsker hvordan du skriver Ida! Du er knall<3

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:38

   Takk snille du <3

 • Reply Lin 18. juni 2018 at 19:40

  måker er ikkje dyr, de er fugler 🙂 just saying 😀 men enig ikkje fan eg heller…….heller ikkje kråker og skjærer for de er så lunefulle

  Håper middagen var god…og du når mannen er dårlig må du være snill med ham…som eg er sikker på at du forventer at han er med deg når du er dårlig <3

  • Reply Ida Wulff 19. juni 2018 at 07:52

   Hmmm, fugler er da dyr? :p Og ja, selvfølgelig er jeg snill! <3

  Leave a Reply