Serietips og musikk

SERIETIPS TIL EN REGNVÆRSDAG

18. juni 2018

HVEM ER JEG. SPØRSMÅLSTEGN. Sånn, virkelig. Det er mandag, jeg har vært på trening – og på vei hjem tenkte jeg: dette var deilig. Håper jeg rekker å trene minst fire ganger til denne uka. 

Hva Gravlyset tenker, vet jeg ikke. Jeg har nemlig begynt å dra ham med på min trening (andre gangen i dag), og nå sitter han sammenkrøket i sofaen og påstår at han skjelver. Det går vel over.

Siden det er litt grått og regnvær (favorittværet mitt, faktisk) tenkte jeg å komme med noen serietips. Begynner å bli en stund siden nå. Men gjett om jeg har sett noen skikkelige godsaker den siste tiden! Safe: En helt ny serie som handler om et gated community med mørke hemmeligheter – jeg skal ikke si så mye mer enn det. Men hvis du har savnet Dexter, så har han en av hovedrollene i Safe. Denne gangen som enkemann og fortvilet alenepappa! Du kan se hele sesongen på Netflix.

Best Før, sesong 2: Ny sesong av Best Før med Linn Skåber er i gang, hurraaa! Bare tre episoder ute foreløpig, men de kommer vel på løpende bånd nå tenker jeg. Best Før handler om en tragisk dame ved navn Lena, som vi alle er glad for at vi ikke er. Jeg krymper meg og rødmer flere ganger i løpet av hver episode… Du ser den på TV2 Sumo!

Killing Eve: Helt i starten tenkte jeg snork, men denne er bare helt rå. Handler om en ung jente som er leiemorder, og en etterforsker som prøver å ta henne. Til tider blir det så sykt at jeg bare sitter og måper. Men samtidig er den ikke så ille på skummel-skalaen, pyser kan også se den. Skaff deg HBO Nordic og kooos deg.

Onde Planer: En dokuserie som minner litt om Making A Murderer. Hvis du likte den, kommer du til å like denne også. Hele sesongen ligger på Netflix.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og starte på middagen. Angrer på at jeg ikke lagde den før trening, for armene mine kjennes ut som gummistrikker nå. Uansett: Håper du koser deg i sofakroken med en god serie i kveld, det er det regnværsdager er til for 😀

15 Comments

 • Reply Kamilla 19. juni 2018 at 02:37

  Ååå, disse seriene skal jeg kose meg med <3. Ville bare si; når jeg åpner nettleseren min på iPhonen, så er din blogg den som kommer opp som oftest besøkt. Altså. Hvor sykt er ikke det for deg å tenke på? Haha. (Har tenkt på det flere ganger selv, at det må føles så weird, at du er på mange sin «favoritt-side»). Det her er ment som litt snikskryt til deg :-). Husker jeg leste bloggen din når modemet til Internett skrek for å få tilgang, og deeet begynner å bli en stund siden(!!). Gleder meg til flere videoblogger for å bli enda bedre kjent med deg!
  Mandagsklem fra meg ❤️

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:40

   HERREGUD, så koselig! Nå ble jeg skikkelig glad. Og ja, jeg husker godt da internett skrek og gjorde fasttelefonen ubrukelig, hehe. Det var tider <3 Stor klem til deg :*

 • Reply Rennis 19. juni 2018 at 08:05

  Du må se dokumentaren The Jinx på HBO, om du ikke allerede har sett den. Creepy true crime!

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:24

   Oh, takk for tips!! Den er notert 😀 <3

 • Reply Sandra 19. juni 2018 at 17:30

  Jippii endelig nye serietips fra deg🙏🏼🙏🏼 Skal absolutt prøves ut i disse regnværsdager!
  Hååper også at det snart kommer bilder fra leiligheten og en liten update! Så utrolig fint, og jeg får så mye inspirasjon fra deg. Vurderer nå å male stuen i dempet sort, så vil gjerne se flere bilder.
  Ha en fin dag fantastiske deg <3

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:32

   Flere bilder kommer, Sandra <3 <3 Stor klem!

 • Reply Stella 19. juni 2018 at 20:34

  Du begynner å komme deg på seriefronten. Har du sett denne:
  https://tv.nrk.no/serie/the-bold-type/KOIF10000618/sesong-1/episode-1

  Jeg lurer på om du kanskje vil synes den er ok

  Snasen farge på veggene i det siste, me like! 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:32

   Hei 😀 Så 10 minutter av den, men bare klarte ikke. Ble for fjåsete for meg – og ikke minst for han jeg ser serier sammen med, hehe :O

 • Reply Annette 19. juni 2018 at 21:04

  Hei Ida! Har du sett den danske serien «Perfekte steder»? 😍 Ligger på Sumo, og tenkte momentant på deg når jeg så den! Tilogmed produsert av en Wulff 🙈

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:30

   Hehe 😀 Ja, har sett to episoder av den – glemt den litt, men skal definitivt prøve å se den ferdig <3

 • Reply Celina 19. juni 2018 at 21:24

  Hei Ida!
  Ikke relatert til innlegget.. men jeg må bare spørre.
  Jeg har malt stua i min nye leilighet i dempet sort. Oog er nå litt i sjokk over overgangen.. Nesten så jeg angrer allerede. Vet du har gjort det samme, så lurte bare på om du også fikk en sånn «oi, hva har jeg gjort» følelse med en gang du så fargen?

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:28

   Hei 😀 Superfornøyd fra første sekund! Men vi har store vinduer og veldig mye lys inn, så det føles ikke så mørkt. Noen ganger syns jeg nesten fargen ser litt for lys ut. Hvis du ikke klarer å bli glad i fargen, så er det heldigvis «bare» å klatte på en annen farge. Men håper du blir like glad i den som jeg er blitt 😀 <3

 • Reply Kjersti 20. juni 2018 at 15:35

  Har du sett «the affair»? Hvis ikke se den. Den er litt treig i starten, men en av mine favoritt serier nå. Hvis du har sett den, så er sesong 4 akkurat begynt på HBO Nordic!

 • Reply Inger Marie 23. juni 2018 at 06:29

  Om du likte «Making a murderer» må du se «Døden på trappen»!! Den ligger på netflix og jeg slukte alle 13 episodene på 2 dager :O

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2018 at 09:39

   Så den ferdig i går!!! :O HVA TROR DU? Klarer ikke bestemme meg.

  Leave a Reply