Hverdagsliv

INTIMBARBERING: SLIK UNNGÅR DU NUPPER OG INNGRODDE HÅR

19. juni 2018

Reklame for DeoDoc

Jeg nevnte så vidt intimbarbering-serien til DeoDoc i vinter, og har fått tonnevis av spørsmål om den siden det. Men denne testingen har jeg virkelig tatt på alvor, så derfor har det tatt litt tid.

Bakgrunnen for at jeg var ivrig etter å teste, er at jeg plutselig havnet i fast forhold og ble helt besatt av å vokse meg nedentil. Det er dyrt, smertefullt og kleint – men jeg tålte dårlig å barbere meg. Greit nok at man er smooth og fin i 24 timer, men når resten av uken blir et kaos av nupper, irritert hud og inngrodde hår (fyttikatta…), er det kanskje ikke så rart at barberhøvelen blir svartelistet fra underlivsavdelingen.

Disse problemene la jeg ut om da jeg fikk møte damene som har skapt DeoDoc, og de kunne nesten garantere meg at intimbarbering-serien deres ville hjelpe.

Nå har jeg brukt den siden i vinter, og er klar for å dele min erfaring. Her ser du hele serien, som i likhet med de andre DeoDoc-produktene er utviklet med hensyn til underlivet. Produktene er markert med tall, som viser hvilken rekkefølge de skal brukes i.

1. Pre-Shave Intimate Oil skal påføres 2-3 minutter før du setter i gang med barberingen. Den legger seg som en beskyttende hinne mot barberhøvelen, og mykgjør hårene. Det skal resultere i mindre irritasjon, og dermed mindre røde prikker og nupper. Av alle disse tre produkter, så er det denne jeg hyller aller mest. Jeg føler at den skal ha 90% av takken for at resultatet blir så bra.   2. Shaving Intimate Foam er step nummer to, og brukes selvfølgelig når du barberer. Min ærlige mening er at denne er litt liten og dyr. Det er et deilig barberskum som lukter himmelsk, men hvis du ikke har mulighet til å unne deg hele serien: Sløyf denne, og konsentrer deg heller om step 1 og 3 – for de er mye viktigere! Nå skal det sies at dette barberskummet dufter av Honolulu Breeze, hvilket jeg elsker. Men ikke gå i luksusfella og bruk den på leggene, hehe.  3. After Shave Balm skal brukes direkte etter barbering + morgen og kveld i etterkant, for best mulig resultat. Kan også brukes hvis det klør når nytt hår vokser ut. Den inneholder ikke alkohol, er mykgjørende, og inneholder et stoff som minsker inflammasjon etter barbering. Jeg syns den virker nedkjølende – den er blitt et must have for meg etter barbering. After Shave Balmen skal i tillegg minske hårveksten etter noen måneder med fast anvendelse av produktet – dét har dessverre ikke jeg merket noe til, men jeg lever i håpet 😀 Det var de tre produktene, som har gjort det mulig for meg å barbere igjen, I shit you not. Nesten synd jeg ikke kan vise før/etter-bilder, men da tror jeg både mamma og kjæresten hadde brutt all kontakt. HAHA!

Så, ja. Jeg har ikke vokset meg siden i vinter, og det har vært deilig å slippe. Serien fra DeoDoc har altså hjulpet såpass mye. Jeg sier ikke at jeg aldri opplever nupper og inngrodde hår lengre, for dét gjør jeg. Men jeg tror jeg har hatt TO inngrodde hår siden jeg begynte å bruke disse produktene, kontra de fire inngrodde hårene jeg pleide å få hver gang jeg barberte meg. Jeg får fortsatt nupper i bikinilinjen, men resten av tissen (jeg orker ikke gå rundt grøten her) har vært veldig happy for produktene. Ellers har jeg to nyttige tips som jeg gjerne vil adde, og det er: 1. Barber med hårenes retning så langt det lar seg gjøre. 2. Bruk en mannehøvel, eller en høvel som er ment for underlivet. Den jeg bruker på leggene, funker overhodet ikke til intimbarbering. Og så kan det være lurt å sette på et helt nytt hode når du går til verks, sånn at du ikke bruker sløve barberblader og irriterer huden unødvendig mye.

Det var det 😀 Hvis du sliter med det samme som jeg gjorde, kan jeg virkelig anbefale å teste ut denne serien 

Du får DeoDoc sine produkter hos Apotek1 og Vita, og akkurat nå får du 15% hvis du handler på Vita.no, med rabattkoden IDADOC. Rabattkoden gjelder frem til 21. juni 2018. Ikke lenge, med andre ord!

40 Comments

 • Reply Stine 19. juni 2018 at 20:48

  Hei! Hvor er morgenkåpen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:31

   H&M 🙂

 • Reply Charlotte 19. juni 2018 at 21:01

  Ble faktisk dritglad over at du skrev om nupper i bikinilinja og brukte ordet tissen! Føler man alltid leser om «nedentil» og andre bortforklaringer ord, og ikke skal nevne litt nupper, men det er jo helt naturlig! Er så lett å glemme det når man ser modeller som er hårfri og nuppefrie med trusa langt oppe som viser nesten alt, og for ikke å snakke om armhuler uten skygger eller noe… Setter pris på at du gidder og tør å snakke om underlivet på en helt vanlig måte, som man kunne gjort med gode venninner. Blir ofte bare snakk om nupper på en så nedtonet måte som mulig i reklamer, men synes du gjorde det naturlig og ekte!
  Satt ved bassenget på ferie og passet på at ingen nupper i bikinilinja skulle synes før jeg leste dette. Men hallo, hvis man ser etter hos andre (lol) er det jo ikke unormalt!

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:31

   Overhodet ikke unormalt! Og jeg har alltid vært misunnelig på skyggefrie armhuler, men dét har jeg gitt opp for lengst :O <3

   • Reply Helene 23. juni 2018 at 18:38

    Jeg bruker epilator og får skyggefrie, babymyke armhuler 👌🏻 😂 det er et helvete de første gangene men det er SÅ verdt det. Nå gjør det ikke vondt en gang. Har ikke turt å gjøre det på tissen da. Men til armhulene anbefales det på det sterkeste!

    • Reply Ida Wulff 25. juni 2018 at 09:26

     Ahaa 😀

 • Reply Anonym 19. juni 2018 at 22:38

  Hei, hvor blir det av interiørinnlegg? Litt vel mange reklameinnlegg nå, savner interiør!

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:26

   Hei 🙂 Se alt interiøret på disse bildene da! Bare meg som sitter litt i veien. Hehe. Det kommer, det også!

 • Reply Mira 20. juni 2018 at 00:26

  Hei Ida!
  Takk for et bra innlegg. Kjenner selv at jeg blir innmari oppgitt over antall ganger det har oppstått nupper, inngrodde hår og kløe herfra til helvete. Så jeg begynte å vokse meg etter sprayer, oljer og kremer som liksom skulle redde meg fra dette, og selv om voksing er sjukt vondt så har jeg bare innsett at det er det jeg kommer til å måtte gjøre. Har selv prøvd Deodoc men helt ærlig føler jeg ikke at det (heller) gir meg resultater det er verdt å jobbe for. Det skal likevel sies at det er bra at du tipser om dette og enda bedre at det fungerer på deg, men her i gården så må jeg nok traske bort på Eger skin clinic og svette i 30 min en gang i måneden fremover… Hva vi jenter må lide for ass.

  Klem i fleng

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:24

   Hei <3 Uff, må man så må man!! Selv tenker jeg at voksing for min del er forbeholdt når jeg skal reise bort på ferie, slik at hårfriheten varer lengre. Vokse heele bodden to-tre ganger i året, dét kan jeg leve med! Hehe. Klem til deg :* :*

 • Reply sara 20. juni 2018 at 10:21

  Ida <3 Hvor er gulvteppe ditt fra? Klem.

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 11:21

   Det er fra Lune Hjem 🙂 Klem tilbake <3

 • Reply Annie 20. juni 2018 at 11:24

  Åh, du er så fin å se på 😀 Også ser du veldig happy,,,,,,,, og glowy ut! Kan tenke meg at det er deilig å komme på plass i den FLOTTE leiligheten deres (mtp oppholdet i bingen :P) Det er deilig å ha noe fint å se på og som bakgrunn i bloggbildene kan jeg tenke meg ;D Jeg vet sjøl at om greiene rundt bildet mitt ikke er noe fint, så driter jeg heller i å ta bilder 😛

 • Reply Hege 20. juni 2018 at 12:09

  Hei Ida😊 Jeg og min mann snuser litt på en ukes ferie i oktober, hva anbefaler du av Lopesan Baobab og Riu Vistamar. Begge er vel på Gran Canaria hvor vi aldri har vært !! Ha en fin dag😊

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 16:30

   Hei 😀 så deilig! Lopesan er et myye bedre hotell – men det ligger i Meloneras. Fint område, men ingen fine strender og kan bli litt kjedelig en hel uke. Riu Vistamar er et helt ålreit hotell (goood restaurant, men de hadde ikke wifi da jeg var der så ble litt matt) som ligger fantastisk til – over Amadores som er den beste stranden etter min mening.
   Hvis dere skal ligge rett ut og nyte hverandres selskap bare, så hadde jeg valgt Lopesan Baobab. Bare husk å kapre plass ved det runde hovedbassenget, for resten av skoleplassene skygges til av palmer. Goood tur <3

 • Reply Sara 20. juni 2018 at 13:32

  Hva pynter du de svarte veggene med? Jeg er blank..

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:21

   Sliter med det samme akkurat nå, og sitter i timevis og kikker på nett :O Ser ut til at det blir en god blanding av hyller, fotokunst og lysestaker som henges på veggen 😀

 • Reply Carina 20. juni 2018 at 14:31

  Hei Ida. Jeg har lenge slitt med samme problem, glatt i et døgn og nuppete og hoven etterpå. Orker heller ikke å vokse hele tiden, så da blir det høvelen. Håper dette kan hjelpe på problemet. Har allerede bestilt alle produktene i innlegget i tillegg til intimvasken 😃 Stemmer det at intimvasken til Deo Doc har en annen PH verdi enn de vanlige intimsåpene?
  PS: Elsker måten du skriver på, du er så morsom og ekte!
  Klem Carina

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:31

   Hei Carina 😀 Takk for fine ord! <3 Ja, det stemmer at intimsåpen har en annen pH-verdi. DeoDoc sin pH-verdi er korrekt for de områdene i underlivet som SKAL vaskes. Altså alt bortsett fra inne i hullet. Der skal man nemlig ikke vaskes, og av en eller annen grunn er f.eks Dr. Greve sin pH-verdi passende med "innsiden". Veldig rart, men sånn er det visst. Håper produktene kan hjelpe på nuppene og hovenheten. Klem til deg!

 • Reply Nina 20. juni 2018 at 14:32

  Jeg har prøvd de tre produktene fra DeoDoc, og for det første: de lukter så godt!! Synes pre-shave oljen er bra, barberskummet også, men after shave balmen har absolutt ingen effekt. Bruker den kun for duften sin skyld, og synes heller ikke den virker avkjølende. Hadde virkelig trengt at den gjorde jobben sin, men nei.

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:20

   Jeg veeet, de lukter så godt 😀 Pre Shave oljen er definitivt det aller beste produktet <3

 • Reply Nina 20. juni 2018 at 16:10

  Jeg har vel nesten testet ut alle produktene til DeoDoc og jeg ble så forelsket i alle luktene! Men hos meg ville ikke huden ha noe av det, den ble veldig irritert og det endte med massiv svie og kløe, dessverre 🙁

  Jeg bruker fortsatt den PreShave oljen, den føles såpass mild at det går. Men etter barbering så bruker jeg faktisk helt vanlig babyolje – og det funker fjell!
  Slipper alt av kløe og irritasjon, så det er et lite tips til andre som kanskje opplevde det samme som meg 🙂
  Godt mulig den kanskje funker som en PreShave olje og, hvem vet? 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. juni 2018 at 21:29

   Ååh, så kjedelig at du opplevde kløe og irritasjon! 🙁

 • Reply Julie 20. juni 2018 at 22:25

  Hei! Kan jeg spørre hvor teppet til sofaen er kjøpt? 😀 og er det grått eller beige?

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2018 at 10:39

   Sofa fra ygg & lyng, grått teppe fra Lune Hjem 😀

 • Reply Anonym 20. juni 2018 at 23:56

  Kokosolje er tingen

 • Reply Geriatriks 21. juni 2018 at 10:01

  Alle har sine problemer 🙂 Menn og hårfjerning også 😉

  http://geriatriks.blogg.no/1398422033_en_mann_og_hrfjerning.html

 • Reply Thea 22. juni 2018 at 08:59

  Jeg har også slitt voldsomt med nupper. Så kom jeg tilfeldigvis over en artikkel der en hudpleier anbefalte å bruke basiron wash i etterkant av barberingen. Prøvde meg da jeg hadde det stående – og voila, null nupper, til tross for litt sløv barberhøvel 🙂

 • Reply Julie 25. juni 2018 at 15:57

  finner ikke aftershaven noen sted på nett! utsolgt over alt! vet du hvor man får tak i?

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2018 at 22:04

   Da ville jeg gått i en fysisk Vita-butikk 😀 <3

 • Reply bb_Zesse 18. april 2023 at 03:49

  dimalmag ru
  https://b.2hub.ru

 • Reply bb_Zesse 20. april 2023 at 14:22

  dimal mag
  https://b.2hub.ru

 • Reply Maxi_pr 8. september 2023 at 04:33

  https://tv-master63.ru/

 • Leave a Reply