Hverdagsliv

BRYLLUP, DATE NIGHT & FERIE

26. juni 2018

God tirsdag 

Siden sist har jeg vært i bryllup, sovet masse, spist masse og sett masse på serie. Bryllup slet meg helt ut, selv om jeg bare drakk to glass vin. Tror jeg ble sliten på brudeparets vegne, haha! Jeg har alltid tenkt at jeg skal ha et miniatyrbryllup hvis jeg noen gang skal gifte meg, og det står jeg fortsatt for. Typ aller nærmeste familie – og kanskje noen få venner. Jeg tror ofte at gjestene i et bryllup koser seg mer enn selve brudeparet som stresser seg i hjel, og dét gidder jeg ikke. Skal ligge på en bademadrass helt til det er på tide at papsen sleper meg ned kirkegulvet. Eller hva det enn blir. Kanskje jeg gifter meg  en bademadrass. Kanskje jeg ikke gifter meg i det hele tatt. Kanskje er jeg allerede forlovet! Neida, ble bare revet litt med her.

Jeg er trøtt. Overtrøtt, undertrøtt, vet ikke helt. Samboeren min løp avgårde før klokka syv i dag morges, og jeg tenkte at jeg skulle være den sportybaben. Dra på meg treningstøyet, og bare: det er ikke trening før klokka ni, men får man på seg tøyet, så går det lettere, blunkefjes. Her ligger jeg i treningstøyet, og innser at det ikke ble noe enklere. Bare jævlig mye tyngre, for nå må jeg åle meg ut av den trange tightsen, som å fjerne en kondom fra en overmoden banan. Og så må jeg rulle den på igjen, når følelsen av sportybabe kommer tilbake. For i dag skal jeg trene. Startet forrige uke med å skryte av treningsgleden min, og så forsvant den helt. Hva er det som skjer. 

DATE NIGHT 🍕🍷

I går hadde Gravlyset og jeg date på brygga her i Tønsberg. Pizza og rødvin og prat om noe annet enn garderobeløsninger og elektrikere. Føler at vi har havnet litt i to do-fella den siste tiden, hvor dagene går med til å fikse ting som fikses skal. Sånn er det kanskje når man flytter inn i et nytt hjem, men det har gått to måneder og nå gidder vi ikke mer. HEHE. Joda, vi gidder. Vi må bare ha litt mer date nights og rødvin også, for det er vi jo egentlig så gode på. Dagens budskap: Man må ikke slutte å date bare fordi man havner i et fast forhold.

Nå er det tre dager til sommerens første reise, og jeg gleder meg stort til Hellas. Jeg er veldig glad i Hellas, til å bare ha vært i landet én gang. Tror Gravlyset gleder seg også. Han er blitt offer for buss for tog, som skal vare helt til ut i august. Og lærer NSB seg noen gang å koordinere den slags? Ney. Takk og lov for ferie!

15 Comments

 • Reply Karoline 26. juni 2018 at 09:03

  Kanskje du har noen gode serietips å komme med? Trenger sårt noe å slå ihjel x antall timer på fly med om en uke.. 😆
  Riktig god tur til Hellas, gleder meg til oppdateringer 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 11:02

   Psyikateren på Netflix 😀

 • Reply Elise 26. juni 2018 at 10:06

  Kan du ikke vise et bilde av hva du hadde på deg i bryllupet?:)

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2018 at 11:42

   Det kommer nok ikke, dessverre <3

 • Reply Helene 26. juni 2018 at 12:00

  Enig med bryllupet! Tenker jeg vil bruke penger og tid på noe jeg elsker (også min eventuelle forlover da), ikke lage et stort bryllup for alle andre. Kan du lage et innlegg med pakkeliste eller hva du har med deg i kofferten til Hellas?

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2018 at 11:42

   Åh, det rekker jeg dessverre ikke 🙁 <3

 • Reply Etta 27. juni 2018 at 13:41

  Hvor spiste dere? Og er det et sted du vil anbefale?

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2018 at 11:42

   Vi spiste på Paparazzi, jeg syns pizzaen på Esmeralda er bedre 🙂

 • Reply Sara 27. juni 2018 at 13:57

  Savner paraplyene dine Idaaa, sikkert fått mange likes på denne kommentaren om det gikk, så nå håper jeg at du planlegger et parqply-innlegg 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2018 at 11:41

   Hei Sara 😀 Jeg har et jeg jobber på, men har dessverre ikke irritert meg så mye i det siste. Hehe <3

 • Reply Inga 27. juni 2018 at 16:39

  Jeg føler med gravlyset! Jeg pendler Oslo-Drammen og dør litt mer hver dag. Ikke si det til gravlyset, men jeg leste at det vil være sånn hver sommer fram til minst 2030 fordi det er så mye arbeid som må gjøres med nytt signalanlegg. Jeg pleier ikke ha mulighet til å ta ferie i fellesferien så det er faktisk helt krise. Så krise at jeg nå ser etter bolig i Drammen. Ha ha! God sommer og god tur til Hellas til dere 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2018 at 11:58

   Uff altså!! Vi får ha ferie hele sommern 😀 <3 God sommer til deg!

 • Reply Eve 30. juni 2018 at 15:44

  Kremt.. så jeg en glatt ring på en finger???? Herlig!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 12:29

   Ja, men ikke for noen grunn! hehe

 • Reply Panagiotis 20. juli 2024 at 18:05

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger
  if you aren’t already 😉 Cheers!

 • Leave a Reply