Reise

SOMMERENS STORE FAVORITT

3. juli 2018

Reklame for Good For Me

For en fantastisk dag! Jeg har ligget på stranda fra morgen til kveld, med hatt, solbriller og en spennende bok. Tørst av Jo Nesbø, hvis du lurte. Det har vært mange badepauser og en liten (stor) lunsjpause – finnes det noe bedre enn gresk mat? Hvis det stemmer at du blir hva du spiser, så er jeg snart en vandrende gresk salat med tzatziki. Evenuelt en gyros. Jeg nyter dagene på Rhodos, det er i hvertfall helt sikkert. 

VITAMIN SEA + BETAKAROTEN GOLD 💦

Se på dette vannet, da! Her plaskes det greit mye. Men nok om mat og plasking. I dag vil jeg fortelle deg at du får 40% rabatt første gang du bestiller Betakaroten Gold fra Good For Me. Nå får du også rabatten uten bindingstid, så klikk hjem her hvis du vil teste 😀

Jeg har brukt Betakaroten fra Good For Me i mange år, og har alltid vært superfornøyd med den. Betakaroten Gold er 100% vegansk, og kun laget av naturlige råvarer. Jeg føler meg litt tryggere med den, enn med turbo-betakarotenen jeg kjøpte på svenskegrensa som tenåring. Den var så sterk at jeg sikkert burde blitt stoppet i tollen med den, hehe… Nei, lenge leve norske, trygge produkter sier nå jeg! Dessuten er det ikke bare «tryggheten» jeg setter pris på her, men jeg blir raskere brun og får en mye dypere brunfarge. Jeg blir rett og slett mer gyllen, når jeg soler meg med Betakaroten innabords. Det hender jeg blir spurt hva som gjør Betakaroten Gold fra Good For Me så mye bedre enn Betakaroten fra andre produsenter. Èn av forskjellene, er at Betakaroten Gold er utviklet med MCT-olje fra kokos, en av de mest stabile oljene, som sørger for bedre opptak av betakaroten i kroppen. Kanskje det er derfor man merker såpass effekt som man gjør? Det betyr jo ikke at du ikke blir brun hvis du bruker Betakaroten fra andre produsenter, men jeg kommer alltid til å bruke denne. Bestill Betakaroten Gold HER 

40% rabatt på første levering, og ingen bindingstid 😀

Nå skal jeg ta meg en kald dusj og bade i aftersun. Feeerie 

14 Comments

 • Reply Martine 3. juli 2018 at 18:49

  Visste du at leger fraråder unødvendig bruk av betakaroten? .. da enkelte kan bli mer utsatt for kreft pga. for høyt inntak av b vitamin

 • Reply Alannah 3. juli 2018 at 22:24

  Hvor er kjolen fra?😍

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:31

   Banana Moon eller noe sånt? Den har dessverre ikke merkelapp.

 • Reply Anonym 4. juli 2018 at 15:44

  Hva mener du når du sier at en olje er stabil?

 • Reply RS 4. juli 2018 at 16:23

  For noen år tilbake la du ut en oppskrift på en av de beste suppene jeg noen gang har spist,den var med bla kylling,nuddler,red curry paste og mye annet godt. Men jeg mitt naut hat greid og rote bort oppskriften😐så min bønn er om du kjære Ida kan legge den ut på nytt😊fortsatt en super blogg som er en stor favoritt😚stor klems til deg😊

 • Reply Lise 4. juli 2018 at 17:47

  Hei! Hvilke restauranter anbefaler du i Tønsberg? 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:18

   Steak, Kverneriet, The Sense 🙂

 • Reply Emilie og Sandra 4. juli 2018 at 18:19

  Hei! Hvor kjøpte du vesken fra Farrow? Den er utsolgt på nett, og har ikke funnet den i butikk. God sommer til deg Ida 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:17

   Hei 🙂 Jeg kjøpte den hos Bogartstore! Klem og god sommer!

 • Reply Else 5. juli 2018 at 09:30

  Fraråder folk good for me. Veldig dårlig opplevelse med deres kundeservice, helt elendig.

  • Reply T 11. juli 2018 at 11:36

   Har også dessverre veldig dårlig opplevelser i forhold til kundeservice med Good for me, så der ble alle abonnementer sagt opp..

 • Reply Alicia 5. juli 2018 at 12:23

  Hei, en liten ide til hva du kan skrive om, som ihvertfall jeg hadde syns vært gøy å lese iblant 🙂 Paraplyer ferie edition/på reise/destinasjonen du er på, som er typisk der kanskje mtp kulturen deres eller bare turisme, eller begge!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:31

   Ønsket er notert 😀

  Leave a Reply