Reise

FULLSTENDIG FRI & LITT ROMANTIKK

5. juli 2018

Det er nest siste dag på ferie, og jeg har visst tatt meg litt mer fri enn jeg hadde tenkt. Store deler av dagene finnes verken Mac eller kamera i tankene mine – og det har vært deilig der og da, men det gir meg panikk light hver gang Mac’en dukker opp i sidesynet mitt. 136 ubesvarte kommentarer, 49 ubesvarte mails! Men så må jeg minne meg selv om at jeg ikke er lege, og at jeg kan nøste opp i alle disse tingene når jeg kommer hjem til helgen. Jeg er jo på ferie, en ekte ferie! 

LINDOS BY NIGHT 🙌🏾

I går kveld var Gravlyset og jeg ute og spiste alene, en skikkelig date night. Det var nesten rart å sitte to mennesker ved bordet igjen, etter en hel uke ved «langbord». Vi bestemte oss for å kjøre til gamlebyen i Lindos, hvor vi gikk litt i butikker før vi fant oss en rooftop restaurant. Så å si alle restaurantene der har takterrasser, og jeg husker ikke engang navnet på den vi satte oss på. Så der er det bare å komme seg inn på et sted som ikke flagger med happy hour og techno-musikk. Den type steder så jeg forøvrig lite til i Lindos, det er et veldig vakkert og romantisk sted. 

l💛💛💛

Hvis han ser litt lei ut, så er det bare fordi han er veldig sulten og er misunnelig på kameraet som alltid får spise først, ehe.

Vi delte en greek platter, en grill platter og cheese balls – sistnevnte minner meg om Mc Donalds, og det er et kompliment når det kommer fra meg. Ellers satt vi bare der i flere timer, og snakket om fortid, nåtid og fremtid. Vi klarer liksom aldri helt å være det sofistikerte paret på date – han velter noe og kløner littt med engelsken, jeg ler litt for rått og høyt, og sitter bare rett i ryggen det første kvarteret. Men det er oss, og det er fint.

Nå skal jeg hive meg rundt og lage en liten strandguide til alle som skal besøke Rhodos! Jeg har på følelsen at jeg har vært så heldig og få se noen gjemte perler som ikke den «typiske Rhodos-turisten» finner frem til.

Snakkes snaaart 

2 Comments

 • Reply Anonym 5. juli 2018 at 20:44

  Elsker bloggen din og måten du formulerer deg på. Men, jeg hang meg litt opp i det du skrev om techno-musikk. Tror virkelig ikke de spiller techno på hvert gatehjørne, techno er veldig underground og mørkt. Kanskje EDM? Da er jeg helt enig!! Haha, nå følte jeg meg virkelig sær. Tror 99% av leserne forstår hva du mener, så kommer den vrange (meg) og klager. Skylder på at jeg har runda alle sosiale medier minst 10 ganger og prøver å få tiden til å gå på jobb (alle oppgaver er utført).
  Kos dere resten av ferien!

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:55

   Hehe, legger meg helt flat der altså, for jeg har ikke peiling 😀 <3

  Leave a Reply