Reise

KLAR FOR SOMMEREN MED BLIVAKKER

8. juli 2018

Reklame for BliVakker

SOMMERFAVORITTER FRA BLIVAKKER.NO 💋

Rett før jeg reiste på ferie, klikket jeg hjem noen av favorittene mine fra BliVakker. Denne gangen med fokus på sol, sommer og reise. Altså, reisestørrelser er blitt et nytt kapittel i livet mitt, for en genial og undervurdert oppfinnelse! Hilsen en som pleier å reise med en toalettmappe som veier 4,5 kilo. Og jeg har ikke spesielt mange sminkeprodukter – det er liksom hårprodukter, hudpleie og kremer som tar helt av. Så denne gangen ble det noen av favorittene i reisestørrelser, samt litt andre goodies. Her ser du litt av hva jeg typisk har i strandveska på en dag som består av strand, restaurantbesøk, sightseeing og shopping. Når man ikke rekker hjemom hotellet for å freshe seg opp, er det fint å ha et lite kit i veska. Som ikke tar noe særlig plass!

Sminkeserviettene mine fra Ole Henriksen bruker jeg til så mangt. Mest til å bruke sminke, men også til å rense ansiktet for sand, saltvann og solkrem, før jeg påfører en ny runde. Veldig kjekk å ha med seg i vesken. Disse er det 20% rabatt på hos BliVakker nå, og du finner dem HER.

Dry Shampoo fra Batiste i travel size, trenger jeg å si mer! BliVakker gir deg 30% rabatt, så den koster bare 27 kroner nå. Kjøp HER!

Favoritt hårsprayen fra BedHead i travel size. Den er svindyr å kjøpe i liten størrelse hos frisør, hos BliVakker koster den 41 kroner. Fåes kjøpt HER.

BedHead Beach Bound Protection Spray har jeg hatt i årevis – den varer også i evigheter, så denne har du lenge. Sprayen brukes gjennom dagen, og er en vannavstøtende spray som beskytter fargebehandlet hår mot varme og reduserer frizz i høy luftfuktighet. OG den lukter fantastisk. Kjøpes HER.

Mineral-pudder fra Clinique med solfaktor 30, som beskytter mot både UVA og UVB. I tillegg er det svette- og fuktresistent, og har en middels dekkevne. Hvis jeg skal på en beach club (eller noe annet fancy) og ønsker å sminke meg litt, er dette pudderet helt supert. Slipper å se ut som om jeg har rullet ansiktet med malingskost, men likevel litt sminket. Jeg har det i fargen moderately fair, og du får kjøpt det HER Oil Therapy Body Lotion fra Biotherm er perfekt å smøre seg inn med før man hopper til sengs på ferie. Rett etter strand og dusj pleier jeg å bruke aftersun, men når jeg skal legge meg, vil jeg gjerne påføre enda mere fukt, slik at huden kan drikke hele natten. Hos BliVakker får du 20% rabatt på denne herligheten, og du finner den HER.Hårpleien til Kevin Murphy har seilet opp som en av mine favoritter det siste året, og er faktisk det jeg bruker mest av for tiden. Angel-serien er en skånsom shampoo som passer til fint, skadet eller fargebehandlet hår. Den er paraben- og sultatfri, og inneholder kun naturlige ingredienser. Shampooen finner du HER, balsam HER og hårkur HER.

De to små søte boksene er reisestørrelser fra Kevin Murphy. Skal ærlig si at jeg ikke tror de ville holdt for meg i en hel uke, men de er perfekte til en langhelg! Du finner shampoo HER og balsam HER Dagens siste anbefaling er denne sølvshampooen fra Milk_Shake. Den motvirker gule toner i håret, og restrukturerer håret med ingredienser som melkeprotein og vitaminer fra blåbær. Jeg bruker sølvshampoo maks én gang i uken, fordi jeg er redd for å få grått/lilla hår. Og så lukter den selvfølgelig veldig godt, da 😀 Du får kjøpt den HER!Det var mine skjønnhetsfavoritter i denne omgangen! Husk å sjekke ut BliVakker først, hvis du skal kjøpe noe som helst innen beauty. De har i hvertfall alle merkene jeg bruker (eneste unntak er makeup fra Chanel som jeg bruker en foundation fra), og har alltid gode priser. Det er ikke snakk om å spare en femmer, her er det snakk om hundrelapper. Så da er det verdt å sjekke 😀

Akkurat nå er det 20%-70% på nesten alt i hele butikken, shop hos BliVakker HER 

13 Comments

 • Reply Anine 8. juli 2018 at 13:25

  Jeg elsker fargen på neglene dine! Hvilken neglelakk er det?
  Og et annet spm. Jeg mener å huske at du egentlig har veldig krøllete og frizzy hår, eller? Har du tatt permanent retting av håret? Eller hva gjør du for å holde det så rett hele tiden? 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:17

   Vet dessverre ikke farge, det er gjort i salong.
   Og ja, jeg har veldig krøllete/frizzy hår. Har gjort permanent utglatting én gang, men det er gått ut nå. Så det eneste jeg gjør er egentlig å føne rett etter vask, og bruke godt med lotion/varmebeskyttende. Og så glatter jeg ut.
   Klem <3

 • Reply Stine 8. juli 2018 at 14:22

  Hei. Har du Farrow vesken i liten eller stor? Har kjøpt stor, men er litt usikker på størrelsen.

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:15

   Denne er stor! 🙂

 • Reply Hanna 8. juli 2018 at 20:37

  Dyretestet alt sammen 🙁

 • Reply Eva 8. juli 2018 at 21:17

  Hei! Totalt off topic, men ville gjøre deg obs på at hjemmesiden din linker til feil instagram-konto (idawu)? Ellers må jeg bare si at jeg koser meg masse med å lese bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2018 at 11:15

   Takk for at du sier i fra, det er fikset opp i nå! 🙂

 • Reply Rebecca 31. juli 2018 at 20:13

  Hei,
  Jeg har også kjøpt de produktene fra Kevin Murphy og opplever at håret ser ut som jeg nettopp har badet i saltvann uansett hvor godt jeg skyller ut. Har du opplevd dette/har du noen gode tips?😊

  • Reply Ida Wulff 31. juli 2018 at 21:52

   Nei, det har jeg ikke opplevd :O Når du har tørket det også?

   • Reply Rebecca 28. august 2018 at 23:05

    Ja, kom selv etter jeg tørket det. Har nylig funnet ut at det mest sannsynlig er fordi jeg har brukt produkter for tørt/skadet hår, mens håret mitt ikke er tørt lengre *luksusproblem*. Begynner å stabilisere seg nå igjen etter jeg startet med produkter for normalt hår. Så får spare på produktene til håret blir tørt igjen 🙂

    • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:07

     Men så bra! 😀

 • Reply Eline 27. august 2018 at 10:44

  Bruker du Bedhead Beach Bound som varmebeskyttende gjennom hele året eller bare om sommeren? Trenger en god varmebeskyttende mot tørt og frizzy hår

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 11:31

   Kun om sommeren/på ferie 🙂

  Leave a Reply