Hverdagsliv

ET SPONTANT KJØP OG EN LITEN TESKJE FOTBALLINTERESSE

13. juli 2018

God kveld i stua 

De få dagene jeg har hatt hjemme i Tønsberg, har bare flydd avgårde til nå. Kanskje flyr de fordi det er mye som skjer, kanskje flyr de bare fordi det skjer mye i hodet mitt. Eller en mellomting. Noe som faktisk skjer er at leiligheten endelig begynner å ta form. Vi har begynt å henge opp bilder på veggene, og lamper til hele leiligheten er i hus. Nå mangler vi bare en elektriker til å montere alt og fikse dimmere – hvor vanskelig kan det være å få tak i en elektriker?! Det virker helt umulig, men det kan jo være at det er fordi vi er midt i juli måned.

I går var vi også så spontane at vi kjøpte nytt spisebord. Fant ut at det passer bedre med rundt spisebord hjemme hos oss. Så hvis noen ønsker seg et Filip Spisebord fra Slettvoll til en svært redusert pris, taaa kontakt! Tidenes annonse, haha. Tenke seg til at jeg skulle begynne å bytte ut møbler før leiligheten står ferdig. Håpløst, men gøy å få det slik man vil. Kjenner at jeg gleder meg til å reise avgårde igjen. Når det er så varmt, kan jeg like gjerne ligge på en strand og hvale meg. I morgen må kofferten pakkes og neglene fikses, og så bærer det avgårde til Kroatia.

Snakker om Kroatia! I går var første gang i mitt liv at jeg brydde meg om resultatet av en fotballkamp. Kroatia kom til finalen i VM, så nå blir det folkefest på oss på søndag – eventuelt kollektiv sørgemarsj. Jeg vet ikke hvordan sånt funker. Bryr meg egentlig ikke, men visse andre gjør. Så da prøver jeg å bry meg litt jeg også. Livet!

Nå skal jeg ta kvelden i senga med en serie – det er så koselig her nå, bare nattbordslamper og to bilder på veggene gjorde stor forskjell. Lover å knipse masse interiørbilder når jeg er tilbake fra ferie 😀

20 Comments

 • Reply Iselin 13. juli 2018 at 00:30

  Kanskje du heller skal bry deg om dine egne ting og ikke noe fotball du ikke enser hva som skjer.. 👍😁♀️😉

 • Reply Karoline 13. juli 2018 at 08:56

  Hei! Hvor mye selger du Slettvoll bordet for?

 • Reply Anne 13. juli 2018 at 12:03

  Hvor er skoene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:55

   Nelly 🙂

 • Reply Line 13. juli 2018 at 13:06

  Hvor mye skal du ha for spisebordet, og hva er målene?

 • Reply Henriette 13. juli 2018 at 15:19

  Hei Ida
  Jeg har også alltid hatt lyst på rundt spisebord – dessverre er plassen der bordet mitt står ganske avlangt, så det ble spisebord på meg i samme stil som det du nå selger i denne omgang.
  Jeg vil bare tipse om et rundt spisebord jeg tror du kommer til å digge (og som jeg veldig gjerne skulle hatt selv hvis jeg kunne). Og det er spisebordene til envy table fra Sverige. Altså, lov meg at du sjekker ut rundt hexagon table i gull / sølv stamme.
  Kan fåes i flere farger <3
  Håper du liiiiiker det 🙂
  Hilsen Henriette

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:51

   Å nei, nå kan jeg ikke sjekke dem ut, for hvis jeg får lyst på dem kommer jeg til å hate bordet vi har kjøpt :O Haha <3 Men takk for tips uansett! Klem til deg

 • Reply Benedicte 13. juli 2018 at 17:10

  Kjempe fin kjole! 😍 Syntes du har så elegant stil! Veldig flink å velge klær som passer deg figur- og fargemessig 👌🏻❤️ SMASHING 😘

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:50

   Så hyggelig, tusen takk!

 • Reply Annette 13. juli 2018 at 18:20

  Hvor mye skal du ha for bordet?❤️

 • Reply Vera 13. juli 2018 at 19:09

  Gled dere masse til kamp! Så kvart- og semifinalen, og får heldigvis med meg finalen her også 😀 Er selv kroatisk så har vært så gøy å være her nå. Har aldri opplevd så god stemning før! Folk her er i lykkerus. Fotballinteressert eller ikke – du blir definitivt revet med 😉 Krysser fingrene for gull og at dere også får oppleve det jeg tror blir den største folkefesten 😀 😀 Ønsker dere en super ferie i Rovinj!

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:50

   <3 <3 <3

 • Reply Kikki 13. juli 2018 at 19:45

  Hei 😊 Er bordet fortsatt til salgs? 😊Hva skal dere ha for bordet?

 • Reply Emilie 14. juli 2018 at 00:10

  Hei, har du fortsatt rabattkode på cruise med Royal Caribbean?

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:49

   Nei, beklager 🙁

 • Reply kristina 15. juli 2018 at 12:22

  Hvor er kjolen fra? ☺

  • Reply Ida Wulff 16. juli 2018 at 11:02

   ByTimo :*

 • Reply Linn 16. juli 2018 at 07:40

  Hei! Jeg er veldig interessert i å kjøpe spisebordet! Hvilken modell er det og pris?

 • Reply trude 18. juli 2018 at 18:04

  Gleder meg til å se hvilken lamper dere endte opp med i leiligheten, er på jakt selv men er jo et hav av ting der ute. Likte veldig godt de du linket i et annet blogg innlegg, må bare sitte tolmodig og se hvordan det blir når du blogger om det🤩🙌

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:39

   Ja, nå venter vi bare på elektriker så skal det bli orden på lyset 😀 <3 gleder meg så mye!

  Leave a Reply