Reise

MIN ALLER FØRSTE FOTBALLKAMP

16. juli 2018

Er det slik det perfekte kompromisset ser ut? Til ham: Fotball-VM. Til henne: En flaske Chardonnay og fersk pasta med reker og trøffelsaus? I think so!

Nå skal det sies at jeg også syns det var spennende med finalen i fotball-VM. Kanskje mest fordi Kroatia var med, og vi er i Kroatia. Det var ville tilstander i gatene her, og skikkelig god stemning. Den gode stemningen forsvant ikke en gang da det ble (ufortjent) tap. Det var feiring med dans, musikk, røyk og flammer til langt på natt. Andre plass i VM er vel ganske gjevt det også!Så da har jeg altså sett min første hele fotballkamp med oppriktig engasjement. Gratulerer så mye til meg.

Ellers har vi ikke rukket så alt for mye her i Rovinj. Vi har leid sykler, gjort oss kjent i området, spist oss stappmette og kjøpt badesko. Vi hadde en liten badetur uten badesko i går, og jeg var livredd. Èn kråkebolle i foten, og ferien er ødelagt. Men nå er badeskoene heldigvis i boks, og jeg skal plaske så mye som mulig resten av ferien. Vannet her er nydelig!

Nå skal vi hive oss på syklene og dra på oppdagelsesferd. Ser ut til at jeg må krype til korset og bytte ut city biken min med en off road bike veldig snart, dessverre. Det har jeg kanskje ikke nevnt før, men jeg mistet jomfrudommen min på en «guttesykkel», og foretrekker derfor sykler med damestang. Meeen, jeg overlever. Har ikke flere jomfrudommer å miste. Sneiks! 😀

12 Comments

 • Reply Anonym 16. juli 2018 at 11:35

  Regner med du kanskje mener jomfruhinnen istedenfor jomfrudommen, da jomfrudommen oftest betegnes som en tilstand før en har hatt sitt første samleie… 😂😂

  Ellers må dere ha en fin ferie, og kose.dere masse! 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:47

   Haha, ja, selvfølgelig ;p Tusen takk! <3

 • Reply Frida Isachsen 16. juli 2018 at 19:38

  Tror (og håper) at det er jomfruhinna du mener, ikke jomfrudommen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:47

   Det sier vel seg selv 🙂

 • Reply Johanne 16. juli 2018 at 22:22

  Hei!
  Vi vurderer og bestille høstferie til enten Kroatia eller Hellas. Kommer det en reiseguide fra begge reisemål? Hvilke sider har dere brukt for å bestille reise, hvor bodde dere, hvordan var det der, osv.?

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:46

   Hei 🙂 Jeg har ikke fokusert på å samle tips osv denne sommeren, så jeg kommer nok ikke til å lage de helt store reiseguidene nei. Beklager! <3

 • Reply Guro 17. juli 2018 at 11:54

  Hei Ida!
  Jeg skal kjøpe valp om noen uker, og vi skal bestemme registreringsnavnet selv, jeg som trodde et navn var nok! Det må starte på G, være engelsk og helst to ord/navn. Faren heter f.eks great gatsby. Du som er så kreativ, kommer du på noe kult? Kan du evt spørre leserne dine om de har et forslag? Det hadde vært så gøy med hjelp av deg 😀

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:45

   Hei 😀 Sååå vanskelig, men en valp som heter George hadde smeltet hjertet mitt! <3 <3 <3

 • Reply Mari 17. juli 2018 at 12:26

  Ufortjent tap? hey hey, det kan du ikke si når du ikke har fulgt med på VM. Frankrike har vært dominerende hele veien, så dette var m e r enn fortjent for Frankrike :):) selvom jeg skjønner at det kanskje ikke oppfattes sånn når man sitter i landet som tapte gullet.

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:44

   Ut i fra DEN kampen så syns jeg det var ufortjent seier til Frankrike 😀 Nå snakker jeg ikke fotballspråket, men syns de to første målene deres var takket være dumdristighet fra Kroatia, og ikke deres eget… Talent? Godt jeg ikke er fotballkommentator, haha!

 • Reply Kristine 18. juli 2018 at 00:55

  Hei Ida! Jeg vurderer og kjøpe meg noen vitaminer for hårvekst, og mener og huske at du byttet over til Good For Me sine for en stund siden. Bruker du dem fortsatt, og anbefaler du dem? 🙂 Kos dere masse på ferie!

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:43

   Hei 🙂 Ja, jeg spiser Hair Luxious hver dag og er veldig fornøyd med dem <3

  Leave a Reply