Reise

EN UHELDIG TURIST

19. juli 2018

Jeg er så lei meg! For ordens skyld: Dette bildet ble tatt før jeg ble lei meg.

Kameraet mitt ble stjålet i går, uten at jeg merket så mye som et vindkast. Og det verste er egentlig ikke at kameraet var svindyrt. Det verste er de forevigede minnene som er borte. Bildene jeg skulle legge ut her, og bildene jeg skulle hjem og vise familien. Nå lyver jeg. For det aller verste er at noen av de siste bildene som ble tatt, er bilder av meg som hopper rundt i dusjen med puppene på vift, for å demonstrere at glassvegg mellom hotellseng og bad er noe dritt. Bildene ble tatt til et blogginnlegg som skulle omhandle nettopp det, og de skulle selvfølgelig sensureres. Der de nå ligger på et forsvunnet kamera, er de overhodet ikke sensurert. Og kameraet ble stjålet her på hotellet, så det er jo ikke så fett å tenke på at en eller annen dust her går rundt med våre private bilder.

Siden forsikringsselskapet ville at vi skulle melde tyveriet til det lokalet politiet, har vi vært på politistasjonen i dag. Det viste seg å bli en big deal, og vi måtte være der i fire timer. Jeg holdt på å reise meg, be alle drite i kameraet og gå min vei, men så er det jo faktisk et kamera til en liten månedslønn. Og jeg er litt pysete. Så da satt vi der, da.

I går var forresten den ene dagen på ferien hvor jeg brukte glattetangen, sminket meg litt ekstra og pisket Gravlyset rundt i de trange gatene for å ta bilder av meg. Karma, much? Kanskje det er han som har hevet kameraet på sjøen. Lov å håpe!Nå skal jeg slutte å deppe over kameraet, føne håret og komme meg ut i Rovinj sine fine gater igjen. Se hvor koselig det er her! Jeg har et lite håp om at vi havner på Sergio i kveld, de har den beste italienske pizzaen jeg noen gang har smakt! Takk til deg som anbefalte restauranten i kommentarfeltet 

Over og ut, med vennlig hilsen en uheldig turist.

17 Comments

 • Reply Oda 19. juli 2018 at 23:36

  Sånt er no dritt.. Håper det ikke legger en for stor demper på resten av ferien, og at forsikringa rydder opp. Selv om det ikke får tilbake bildene..

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:36

   Krysser fingrene for at det ordner seg med forsikring 😀

 • Reply Anne 20. juli 2018 at 11:29

  Den kjolen! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:36

   Mist 🙂

 • Reply Christina 20. juli 2018 at 13:00

  Ånei Ånei Ånei 😓😓😓😓😓 Kameraer burde ha sånn funksjon som telefoner har – at man kan sperre de ved stjeling slik at kameraet blir ubrukelig og alle bilder slettet 😤😤😤😤

  Håper du får en fin tur videre, det fortjener du ❤️❤️❤️❤️
  Klem!

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:35

   Ja, det hadde virkelig vært til hjelp <3 klem tilbake!

 • Reply Annie 20. juli 2018 at 13:09

  Pizzaen i Kroatia er serr den beste pizzaen jeg har smakt også! Jeg var i Split og på øyhopping den gang, men pizza ble det en del av for å si det sånn!

  Jævla dritt med kameraet da, kjipt at folk skal være så kjipe. Man får kanskje begynne å lenke det fast til veska eller noe sånt.. Im sorry, max uflaks! Håper resten av ferien blir kjempe fin <3

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:35

   Åh ja, pizza kan de! <3

 • Reply Anonym 20. juli 2018 at 21:59

  Hva ser du som «en liten månedslønn»?

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:35

   Har på følelsen at det blir feil uansett hva jeg svarer på det.

 • Reply Maren 21. juli 2018 at 00:23

  Nei, så utrolig leit! Nå ble jeg skikkelig lei meg på dine vegne 🙁 Det blir så utrolig nært og personlig når egne bilder forsvinner. Stoor klem <3

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:35

   <3 <3 <3

 • Reply Susanne 21. juli 2018 at 02:20

  Åhh! Jeg håper du bare ikke har så mye bloggelyst, og at den snart kommer over deg igjen.
  Savner de humoristiske og fine innleggene dine som der har vært lite av i det siste. Håper det kommer tilbake og at du ikke har tenkt til å slutte med bloggingen helt enda<3

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:34

   Jeg kommer tilbake, lover <3

   • Reply Susanne 24. juli 2018 at 16:25

    Så bra!!

 • Reply Vilde 22. juli 2018 at 12:44

  Ånei! Så innmari kjipt! 🙁 Det er jo ikke det viktigste i verden, men det er så kjedelig å miste bilder.. Føler med deg!

  • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 10:30

   <3

  Leave a Reply