Reise

HJEMME IGJEN

23. juli 2018

ET LITE BILDEDRYSS FRA ROVINJ ✨

En magisk ferie er kommet til en ende, og her er de siste bildene jeg rakk å legge inn på Macen før kameraet ufrivillig fikk ny eier. En ferie uten glattetang, høye hæler og tonnevis med sminke. En ferie uten taxi, Möet-sponsa strandbarer og fulle mennesker i gatene. En ferie med sykkel, strandhår og sandaler. En ferie med badesko, boklesing og masse latter.

Og hva gjør det vel å reise hjem, når man får ta med seg det beste fra ferien hjem igjen: Samboeren! Det var en fin følelse. Den fine følelsen forsvant brått på flyplassen, da vi skrev ut boardingkort og fant ut at vi ikke skulle sitte sammen. Tårene trillet, og Gravlyset stakkars var klar for å gå rundt og kjøpe noen andre sine plasser på flyet. Men så tøffet jeg meg og tørket tårene, ville ikke være så innmari til bry. Og flyturen gikk greit til tross for at jeg satt alene. Jeg hørte på dundrende musikk og gråt de ti første minuttene, og så… Ble jeg drita full, og satt alene i min egen verden med en lydbok resten. Er ikke livet fantastisk!

I dag har jeg kjøpt kameraet mitt på nytt (føles SÅ unødvendig), vært hos mamma og pappa og hilst på den nye voffsen, og ikke minst hentet sykkelen jeg har arvet av mormor. I skrivende stund har jeg hjemmelaget pizza i ovnen, og planen for kvelden er å se på Danskebåten på Dplay. Har du sett det?! Nytt favorittprogram. Paret som er på blind date på danskebåten er bare så goals, jeg elsker det ♥

27 Comments

 • Reply Elena 23. juli 2018 at 21:11

  Det ser ut som dere har hatt en helt nydelig reise. Og dere er så fine sammen! Før du fikk kjæreste, skrev du så mye om at du faktisk likte å være singel og trivdes i eget selskap. Har du alltid gjort det? Jeg sliter med det samme, nemlig. Så har du noen tips oppi ermet, kanskje?☺️ Ha en fin kveld❤️

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2018 at 13:01

   Hei 😀 Det hadde vi virkelig, du burde reise til Rovinj <3 Ja, jeg eelsket det. Men det var først de siste årene. Jeg har vært i to lengre forhold før, og når de tok slutt, syntes jeg det var helt forferdelig. Kunne ikke forstå hvordan jeg skulle klare å puste alene. Nå skjønte jeg ikke helt om du spurte om tips til å trives alene, eller tips til hvordan man slipper noen inn når man elsker å være alene?

   • Reply Elena 24. juli 2018 at 20:13

    Det står definitivt på reiselisten☺️ Jeg tenkte egentlig mest på hvordan man kan bli glad i å være singel. Jeg synes liksom «alle» drar på ferie med kjæresten eller finner på ting med kjæresten, og det vil jo egentlig jeg også, men tror først at jeg må trives med å være singel. Så har du noen tips?❤️

 • Reply Mali 23. juli 2018 at 23:03

  Så ut som en veldig fin ferie! Håper dere har kost dere masse:) også lurer jeg på hvor den fine strandkjolen din er fra?

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2018 at 12:58

   Hvis du mener den hvor jeg sitter på stol utenfor steinhuset, så er den fra et merke som heter Mist! 🙂

 • Reply Ingebjørg 24. juli 2018 at 09:33

  Det er SÅ kjedelig å sitte alene på flyturen! Jeg og samboeren gadd ikke å bruke penger på å reservere sete. Regnet med vi fikk sitte sammen siden vi bestilte og sjekket inn sammen, men nei.. Fikk bytte sete med noen andre på vei ned så vi fikk sitte sammen da, men på veien hjem ville folk ikke bytte så jeg satt med en urolig unge og moren..

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2018 at 12:58

   Jeg tenkte faktisk ikke tanken på å reservere sete, ettersom vi reiste charter med TUI, og kun var 2 pers :O Men shit, det skal jeg gjøre fra nå av.

 • Reply Etta 24. juli 2018 at 13:17

  Hei 🙂
  Ser ut som en nydelig plass!
  Hvor bodde dere?

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2018 at 15:45

   Hei 🙂 Vi bodde på Eden Hotel, men neste gang kommer vi heller til å bo inne i gamlebyen.

   • Reply Etta 25. juli 2018 at 13:49

    Takk for svar 🙂
    Siden dere vil bo i gamlebyen neste gang, betyr det at dere ikke var sånn veldig fornøyd med hotellet? Eller var det et spr. om location?

    • Reply Ida Wulff 25. juli 2018 at 15:25

     Hmmm jeg vet ikke, tror det er noen som jobber på hotellet som har stjålet kameraet mitt så ble litt skeptisk 😛 det ligger ved stranda, men deler strand og basseng med to andre hotell. Så det føles litt som et travelt område, supert om man reiser med barn da. Og for all del, det var et nyrenovert hotell og ganske fint!

 • Reply Maria 24. juli 2018 at 15:35

  Ser ut som dere har hatt det helt nydelig! Holder på å bestille tur dit selv gjennom TUI, men er litt usikker på hvilket hotell jeg skal velge. Hvilket var dere på?☀️

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2018 at 15:45

   Vi var på Eden, men ville heller sett om de tilbyr Lone eller Mulini som er nabohotellene 🙂

 • Reply Nathalie 24. juli 2018 at 21:27

  Ida. Norges beste blogger, du er så fin!

  • Reply Ida Wulff 25. juli 2018 at 15:24

   <3 x 100!!

 • Reply Benedikte H 25. juli 2018 at 11:40

  Vet ikke om du har nevnt det før, men er det noen spesiell grunn til at du kaller kjæresten din akkurat Gravlyset?

 • Reply Renate 25. juli 2018 at 13:07

  Dere er fine<3

  • Reply Ida Wulff 25. juli 2018 at 15:26

   <3 <3 <3

 • Reply MarieB 25. juli 2018 at 15:00

  Ser helt nydelig ut! Jeg hadde egentlig et spørsmål helt urelatert til innlegget, håper det går fint. Jeg har nettopp flyttet til Oslo med den engelske forloveden, og nå har han snart bursdag, han blir 30 og er helt ny i Oslo, så vil gjøre noe spesielt! Tenkte å booke RIB safari, siden jeg tror han liker noe med litt fart, har du vært borti det? Og så vil jeg gjerne ha ditt beste restauranttips! Vi elsker Olivia så har vært der, men lurte på om du visste om et sted hvor ikke bare maten er god, men hvor det liksom er en «opplevelse» å spise? 🙂 For eksempel Restaurant 34 øverst i Radisson Blue som er kjent for utsikten, men leste at maten ikke måler helt opp til de høye prisene… Tusen takk hvis du har noen tips! Btw, Oslo survival guide hadde vært et kjempekjekt og morsomt innlegg 🙂

 • Reply Anine 25. juli 2018 at 20:52

  Hei Ida! Kan du lage et «interiør» innlegg snart og vise litt mer bilder fra den nye leiligheten deres? Feks. bilder av sofaen, det nye spisebordet og bilder dere har på veggen osv? Overtar snart ny leilighet selv, men blir helt grønn av å måtte velge blant alle de fine møblene som finnes der ute. Og jeg liker så godt stilen din, så hadde blitt glad om du vil dele litt bilder fra leiligheten! 😀

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2018 at 13:01

   On it 😀

 • Reply Tamy 26. juli 2018 at 10:19

  Fantastiska bilder, blev så sugen att ta med mig mannen och åka dit själv 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2018 at 12:16

   Do it 😀

 • Reply Cath 26. juli 2018 at 10:21

  Hvordan kamera kjøpte du? Bruker du flere? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2018 at 12:16

   Canon 6D, samme som det som ble stjålet 🙂

 • Reply M 26. juli 2018 at 17:42

  Hvilket kamera er det du har kjøpt deg ? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2018 at 12:16

   Canon 6D, samme som jeg hadde fra før 🙂

  Leave a Reply