Hverdagsliv

HJEMME ALENE GONE WRONG

8. august 2018

I går kveld løp jeg en tur på Slottsfjellet og hentet meg sushi, før jeg låste meg inn i leiligheten for en kveld alene. Da jeg hadde tatt av meg skoene, gjorde jeg som jeg alltid gjør, og dobbeltsjekket at ytterdøra var låst. Men låsevrideren hadde løsnet på mystisk vis, og jeg var låst inne i egen leilighet. Opptatt av brannsikkerhet som jeg er, ble jeg stående med hjertet i halsen og dra i døra. Samboeren min var på fest med jobben, og du er bare ikke hun kjerringa som ringer klokka åtte og ber ham komme hjem. Så for meg at alle kollegaene hans kom til å tro at jeg er en crazy girlfriend som sitter hjemme og finner på rare grunner til å få kjæresten hjem fra fest. Låst meg inne i leiligheten, hvor sannsynlig høres det ut liksom.Så jeg kunne ikke gjøre annet enn å sette meg ned med sushien, se halvhjertet på TV og prøve å slappe av. Men så begynte jeg plutselig å stresse med at samboeren kanskje ikke kom til å klare å låse seg inn fra utsiden heller. Så da gjorde jeg det eneste riktige, og ringte mamma og pappa. Så kom de som to vaktmestere med redningshund, jeg kastet nøkkel ned fra terrassen, og de låste seg inn og fikk reparert døra for meg. Livet noen ganger.Redningshunden i går kveld 

I dag regner og tordner det som bare det, og jeg er barnevakt for lillesøster Penny. Hun er så snill og kosete at jeg ikke gjør stort annet enn å sitte og klø henne på magen – men hva er vel bedre på en regnværsdag.

I kveld skal jeg heldigvis ikke være alene hjemme! Nå har jeg vært sammen med samboeren min døgnet rundt i flere uker, så det ble litt trist da han plutselig skulle tilbake på jobb. Men det hjelper ikke å henge seg på ham som en koalabjørn om morgenen, han drar fra meg uansett. I kveld skal vi feire 11 måneder sammen, med taco og favorittserien om dagen: The Fall! 😀

13 Comments

 • Reply Rita 8. august 2018 at 17:25

  The Fall. Beste serien ever. Har sett den to ganger. Kos deg😍

  • Reply Ida Wulff 11. august 2018 at 07:39

   JAAA, elsk <3

 • Reply Anette 8. august 2018 at 18:00

  Vil tipse deg om både 13 reasons why -Netflix (hvis du ikke allerede har sett sen) og Castle Black -HBO 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. august 2018 at 09:31

   Tusen takk for tips <3

 • Reply AA 8. august 2018 at 21:11

  Haha, det kunne vært meg som hadde stresset over det samme!

  Husker jeg la igjen en kommentar ang vippeextensions til deg, og jeg vet du er så flink til å svare på kommentarer – men jeg kan bare ikke finne hvilket innlegg jeg spurte om det. Så beklager på forhånd om jeg har spurt om dette før. Hvordan var vippene dine etter du tok de av, hvor lang tid tok det før du begynte å føle deg komfortabel med kun mascara og vippene ble finere? Skal selv slutte skjønner du, så lurte litt på det! <3

  • Reply Ida Wulff 11. august 2018 at 09:31

   Hei på deg! 🙂 Jeg har ikke sluttet med vipper, var bare noen dager helt uten!

 • Reply Christine 8. august 2018 at 23:09

  Hvor er vinglasset fra?:) sykt fint!

  • Reply Ida Wulff 10. august 2018 at 17:38

   Eva Solo! 🙂

 • Reply Camilla 9. august 2018 at 10:29

  Hei Ida. Jeg syns du virker hysterisk morsom og jeg elsker bloggen din! Jeg må bare spørre deg om noe, og dette er overhodet ikke frekt ment. Er du lite med venner og veldig mye sammen med samboeren din? Jeg sliter litt med det samme, eller, at samboeren min vil være MER med meg, men jeg føler jeg blir litt kvalt og tilbringer derfor mye tid med mine venner. Det virker som om du har et veldig avslappet forhold til akkurat dette. Stor klem.

  • Reply Ida Wulff 11. august 2018 at 09:30

   Hei! 🙂 Jeg er ikke noe mindre med venner etter at jeg fikk meg samboer. Jeg har alltid prioritert alenetid og familie når jeg har mulighet til det, og det gjør jeg fremdeles. Har aldri hatt noe behov for å henge så mye med venner i hverdagen, det er liksom mer en helgegreie for meg. Høres kanskje sært ut, men sånn er det nå. Vennene jeg ser i hverdagen er de som gidder å bli med meg på trening :O klem tilbake <3

 • Reply Christine 11. august 2018 at 17:27

  Ida!! trenger hjelp! Kjærsten min og jeg kjøpte leilighet nettopp, og jeg vil male i den fargen du har på veggen! Hva heter fargen og hvor kjøpte du malingen? er litt redd den blir for mørk hos oss, hva heter den fargen du vurderte som var litt lysere?:D og hvor er lampen du har hengt på veggen fra? vil innrede akkurat som deg!!! Stor klem fra meg! ps: har lest bloggen hver eneste dag siden caffelatte-tiden, og jeg sparer alltid å lese innleggene dine til jeg har nok tid til å nyte dem. Aldri slutt!!

  • Reply Ida Wulff 15. august 2018 at 10:59

   Hei på deg 😀 Så hyggelig at du har fulgt meg så lenge <3 Ang farge på veggen, så var det han som malte for oss som kjøpte fargen. Fargekoden er dempet sort fra Jotun, men malingen fikk han blandet hos Flugger. Har virkelig ikke peiling på maling, men sånn gikk det til. Kan ikke huske å ha vurdert en bestemt lysere farge, så der har jeg dessverre ingen fargekoder. Hvilken lampe er det du mener? Sjekk det litt nyere innleggt mitt om lamper, kanskje du finner svaret der. Stor klem <3

 • Reply Chet Gardner 25. mars 2024 at 16:35

  Pretty! This was an extremely wonderful post. Many thanks for providing this info.

 • Leave a Reply