Hverdagsliv

I DAG HAR VI SETT PÅ HUS

19. august 2018

i🏡 💕

Det er en første gang for alt. Og i dag har vi altså vært på vår første visning av et HUS. Jeg har alltid sagt at jeg ikke skal ha hus. Heller en svær jævel av en leilighet. Men så skjedde livet, og nå er jeg så klar, hehe.

Men det er noe med det. En helt egen base hvor du kan ligge langflat på terrassen uten at naboene kikker og hilser. Slippe å møte på folk når man skal ut med søpla. Mye mer plass for pengene. Mange kvadratmeter med privatliv, rett og slett. Huset vi så på i dag hadde basseng i hagen, og på det ene badet stod det et badekar midt i rommet. Sånt gjør at jeg blir utålmodig, det var like før jeg fylte badekaret med vann og la meg til rette. Men nå har vi egentlig blitt enig om å bo i leiligheten vår i minst ett år, sånn at vi slipper å skatte av gevinsten. I mellomtiden skader det jo ikke å gå på litt visninger 😀Dagens høydepunkt var da mamma og jeg ååååå-et over de to barnerommene, og Gravlyset sa fysj før han trampet videre bortover gangen. Svigermors drøm! Vi har vel alle litt å jobbe med.

Inntil videre går vi for å kikke på og spare til hus, samtidig som vi legger hele sjelen vår i leiligheten vi bor i nå. Må jo ikke glemme bort den, selv om vi ikke skal bo her for evig! Sannheten er at jeg aldri hadde kjøpt denne leiligheten om jeg visste at vi skulle være to om den. Men man vet visst aldri hva livet gjemmer rundt neste sving…Ellers har tacospising og serietitting preget store deler av denne søndagen. Vi har begynt å se på The Americans på Netflix – jeg tror den funker gull, så takk til deg som tipset om den i kommentarfeltet 

God søndag videre, så snakkes vi snart igjen!

29 Comments

 • Reply Marthe 19. august 2018 at 22:28

  Haha tror jeg vet hvilket hus dere så på. Så annonsen tidligere i dag, viste den til kjæresten og spurte om ikke vi skulle kjøpe det. «Koster jo bare x-antall millioner vi ikke har» 😋 kjøp det, kjøp det! 🤩😁

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:17

   Hehe 😀 Veldig fint hus, men det blir nok ikke denne gang <3

 • Reply Ragnhild 19. august 2018 at 23:00

  Hei. Var i samme båt som deg, kjøpte nybygg og så ble det plutselig endringer i planene. Vi oppgraderte også endel, men bodde bare i den i ti mnd. Men, når vi solgte med tap(for det ble det når vi regnet alle ekstra kostnader som oppgraderingene medførte) fikk vi i alle fall igjen på skatten av det vi tapte. Sånn i tilfellet livet skjer før et år er gått..lykke til med visninger!

  • Reply Ragnhild 19. august 2018 at 23:01

   *tilfelle…

 • Reply Chatrineholt 20. august 2018 at 00:03

  What… Du har jo akkurat kjøpt leiligheten du bor i, pusset den opp og alt..Trives du ikke med den? :/

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:17

   Jeg kjøpte den for 3 år siden, da jeg var alene. Trives så absolutt, men vi vil ha noe stort/større 🙂

 • Reply Lone 20. august 2018 at 08:17

  Favorittbloggeren min ❤

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:16

   <3 <3 <3

 • Reply Lisa 20. august 2018 at 15:23

  Gøy med visning da, sjølv om det kanskje er ei lita stund til det er på tide å kjøpe 🙂 Eg kjøpte sjølv min første leiligheit (!) forrige veke, og klarer nesten ikkje vente til overtakelsesdatoen. So eg skjønner deg kjempegodt!

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:16

   Oi oi, gratulerer så mye med leilighet 😀 Blir vel heller å kalle den «basen» da, så mye som du er ute og flyr?! Hehe <3

   • Reply Lisa 25. august 2018 at 10:14

    Haha, det er akkurat det eg kaller den! 😉 Blir so sjukt deilig å ha ein base/heim som er nær flyplassen, og berre min! 🙂

 • Reply Merete 20. august 2018 at 16:42

  Så koselig! Vi bor i en tomannsbolig som vi kjøpte i fjor og har renovert. Den har blitt så fin men likevel drømmer jeg om enebolig. Vi visste fra vi flyttet inn her at vi ikke kommer til å bo her for evig, og vi skal ihvertfall bo her noen år til, så er som du sier viktig å nye det man har nå også.

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:15

   ja, absolutt <3

 • Reply Anne 20. august 2018 at 18:45

  Jeg ser sjeldent serier, men Ida, nå kan jeg ENDELIG komme med en anbefaling!😍 Castle Rock!! Det er dessverre bare kommet én sesong, men det må bli flere, for serien er vanvittig bra 😃😃

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:15

   Hurraaa, takk for tipset, det skal jeg sjekke ut 😀 <3

 • Reply Camilla 20. august 2018 at 18:56

  Åå, det huset ble jeg så forelsket i. Vi gikk maaange runder før vi bestemte oss for ikke å by på det🙈

  • Reply Ida Wulff 20. august 2018 at 20:14

   Ah, var vi på samme visning? 😀 Hehe, ja, det var et veldig koselig hus.

   • Reply Camilla 20. august 2018 at 23:59

    Nei, vi var på privatvisning(rakk ikke pga jobb)☺️ Hahah, satt å så på prospektet til det på Føynland med badebasseng også. Syyykt fint og ikke innafor vårt budsjett🙈😄

    • Reply Ida Wulff 21. august 2018 at 13:16

     Basseng er livet! Hehe. Tror jeg må grave meg et, hvis jeg kjøper hus uten :O

 • Reply Cecilie 20. august 2018 at 20:52

  Bare jeg som er veldig nysgjerrig på huset – finnannonse?? 🙂

 • Reply Tina 20. august 2018 at 21:49

  Alltid spennende å se på hus, og da kan dere kanskje få et bedre innblikk i hva dere ønsker dere når det er mer aktuelt 😀
  Angående serien MÅ du gi den en sjanse, jeg og kjæresten var helt oppslukt i den under alle sesongene. Samtidig vil jeg anbefale Blindspot dersom dere har Viaplay!

 • Reply Oda 20. august 2018 at 23:53

  Åh, The Americans er en av de beste seriene jeg noen gang har sett! Den er dog ekstreeemt saktegående til tider, men absolutt verdt det til slutt.

 • Reply Johanne 21. august 2018 at 10:44

  Hei!
  Jeg vurderer og bestille tur til Rodos. Kunne du ikke kommet med en liten «guide»? Er så redd det bare er en harry-øy…

 • Reply Sandra 21. august 2018 at 21:36

  Kjære fine Ida, ville bare stikke innom kommentarfeltet for å si TAKK for denne bloggen. Bloggen din er en av de beste fristedene jeg har, og jeg håper du aldri slutter å skrive. Du er virkelig så utrolig dyktig på det du gjør, og helt unik i denne bransjen. Innleggene dine er så ekte og ærlige, og jeg elsker at du deler så mange sider av livet. Når det kommer til blogg blar jeg ofte bare gjennom og ser på bilder, da teksten ofte er så som så. På din blogg glemmer jeg noen ganger å se på bildene, fordi jeg helst vil lese all tekst på en og samme gang. Du har en utrolig evne til å formulere deg, som gjør at vi blogglesere kjenner oss utrolig godt igjen. Jeg absolutt elsker humoren din, og måten du er morsom på i skrivingen din.
  Igjen, TAKK! Måtte du fortsette med skrivingen din (offentlig) for alltid! Ha en fin kveld videre<3

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:34

   Åh, TUSEN takk Sandra <3 Dette var veldig hyggelig å lese. Stor klem til deg

 • Reply L 24. august 2018 at 18:08

  Kan jeg spørre hvor jakken din er fra?😊

  • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:16

   Jeg vet dessverre ikke hvor den er fra 🙁

 • Reply F 25. august 2018 at 17:44

  Kan jeg spørre hvor jakken din er fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. august 2018 at 20:50

   Aner dessverre ikke 🙁

  Leave a Reply