Hverdagsliv

HVERDAGSROMANTIKK PÅ IKEA

21. august 2018

TAKE ME TO IKEA ✨

Hvem i alle dager var det som startet denne bildetrenden? Vel, jeg må innrømme at det gjør seg bedre på en hvit palmestrand, enn utenfor IKEA Slependen. Men man tager hvad man hader.

I dag har Gravlyset og jeg kjørt rundt i kassebil for å komme i gang med prosjekt kontor. Og hva er vel mer romantisk enn treningstøy, IKEA og svenske kjøttboller i solnedgang? Fra spøk til alvor: Jeg koser meg gløgg når vi gjør sånne vanlige, «kjedelige» ting. Det er gøy å gjøre det sammen, og det er vel et godt tegn.

Vi tok oss også en tur innom sengeavdelingen, bare for å teste hvordan det er å ligge ved siden av hverandre i en større seng. Vi har riktig nok tatt steget fra 1,20 til 1,50. Men nå er det ingen tvil. Vi skal kjøpe vår første seng sammen, og den skal være gigantisk. I hvertfall 1,80. Selv om det kanskje er det normale folk vil kalle vanlig, så føles det som rene fotballbanen for oss, haha. Vi fant litt stæsj til kontoret, og det blir kontor på budsjett for å si det sånn. Men fint skal det forhåpentligvis bli 😀

Ellers har jeg vært hos legen i dag, og satt min første HPV-vaksine. Siden jeg er født i 1990, må jeg betale for vaksinen selv. Så dette er en påminnelse til deg som er født i 1991 eller senere. Hvis du begynner å ta vaksinen i år, får du den gratis. Og det koster 4000 kroner, så jeg ville fått ut fingern og bestilt en legetime for det ASAP Tenk at jeg ble født tre måneder for tidlig! 

Nå skal jeg hoppe opp i den lille senga, og valget står mellom å lese litt pensum eller se dagens episode av Ex On The Beach. Så spørsmålet er vel egentlig: Er jeg blek og sur, eller er jeg brun og blid? De som vet de vet. Uff.

God natt 

13 Comments

 • Reply Helene 22. august 2018 at 01:46

  Ganske sikker på at han som startet trenden er instagrambrukeren muradosmann! Første #followmeto-post fra han er fra 2011. Jeg synes det er ganske gøy å scrolle nedover feeden hans og se hvor mye han har utviklet fotoferdighetene underveis.

 • Reply Maja 22. august 2018 at 03:50

  Jeg og samboern gikk for seng fra tempur på 1,80 når vi skulle bytte ut skiten fra IKEA. Det var så sykt verdt det! Før var hotellseng det diggeste vi visste om, men nå savner vi vår egen seng når vi er borte. Så verdt pengene! Det slo oss også hvor mye det har å si med god seng for restitusjon og hvile. Så kjør på med god seng!!

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:32

   Jaaa, gleder meg <3

 • Reply Stine 22. august 2018 at 08:28

  Jeg er også født i 1990, og spurte min gynekolog om hun anbefalte å ta vaksinen. Hun sa at jeg ikke trengte den mtp at jeg var gift, og dermed hadde kun mannen min som seksual partner. Hun mente at den var mest rettet mot unge jenter/gutter som ikke er i fast forhold.

  Jeg mener ikke at du ikke skal ta den, eller at du har flere partnere altså 😅 Bare lurer på hva du tenker om det ? 😊

 • Reply Helene 22. august 2018 at 13:21

  Alle som får den gratis kan undersøke hvorvidt kommunen har vaksinekontor eller helsestasjon som setter denne. I Trondheim er det f.eks. bare å booke time på vaksinekontoret. Nesten ingen på venterom, mye mer presise og det letter litt byrden til fastlegene 🙂 Også er de kjempedyktige hva gjelder sprøyteskrekk, hilsen pysa. Bare et tips! 🙂

 • Reply Anony 22. august 2018 at 15:25

  Håper du skriver mer om studietips og student livet 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:32

   I will 🙂

 • Reply Maren 22. august 2018 at 23:42

  Snillegucci kopierte bildet fra historien din om vaksinen din uten å vise til deg. No big deal, men en smule merkelig likevel 😛

 • Reply Lovise 23. august 2018 at 14:29

  Ida hva heter modellen på nike jakka di? Den er super fin 😄

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:31

   Aner dessverre ikke, den er kjøpt hos Urban <3

 • Reply Isabell 23. august 2018 at 21:55

  Dør ikke du litt av Ex on the beach? Jeg trodde seriøst jeg skulle falle ut av sofaen da hun ene skriker «du er blek og sur, jeg er brun og blid». 😂🙈

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:35

   Haha, helt tragisk ja!

 • Reply Hilde 23. august 2018 at 23:24

  Gå for 180, etter noen år sammen er det himmelen å slippe å ligge tett i tett hele tiden🙊 nå forstår jeg ikke hvordan vi klarte oss med 120 i starten, så nyforelsket er jeg ikke hver dag lengre!
  Tenker når det kommer barn må vi vel ha sånn spesialbestilt gigaseng.

 • Leave a Reply