Hverdagsliv

COMFORT ZONE LEVEL ZERO

27. august 2018

Jeg er ikke gravid, jeg er ikke blitt singel og jeg er ikke død. Bloggverdenens minst dramatiske menneske ble bare slått i bakken av skolestart. Mentalt, altså. Masterstudiet viste seg å være alt jeg er redd for, og det er kjempebra. Du vet. Sosiale eksperimenter, holde presentasjoner, skrive oppgaver i store grupper, muntlig eksamen. Comfort zone level zero for min del. Før jeg gikk hjem på fredag, hadde jeg lederutvikling med en mann som har jobbet som leder i mange år. Lille meg som bor under en stein skulle være veilederen hans. Om du visste hvor redd jeg var før jeg satte i gang, følte jeg sløste bort tiden hans. Men så gikk jo det bra også. Jeg overlevde og ønsket meg selv en god helg.

I helgen har jeg altså bare vært offline og vært lykkelig over at jeg fremdeles er i live. Er det fælt å si at jeg nå setter mye mer pris på de dagene hvor jeg ikke må møte opp på universitetet?! Hehe. For det føles sånn. Det går seg nok til, jeg bruker bare litt tid på å bli varm i trøya. Jeg startet denne mandagen på trening, og skal straks i gang med årets første hjemmelekse. Det syns jeg er helt gull. Sitte alene med kaffekoppen og hamre på tastaturet, som den kontorrotta jeg er. Så skal jeg lese litt pensum, ut og handle og gjøre alle de «kjedelige» tingene man gjerne gjør på en mandag.

Og i kveld har jeg faktisk lyst til å dra med meg samboeren min på kino. Noen som har sett en bra kinofilm i det siste, er Blindsone bra for eksempel?

Snakkes snart, I promise 

39 Comments

 • Reply Ingrid 27. august 2018 at 13:01

  Den nye Mission Impossible-filmen er braaaa!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:58

   Takk for tips <3

 • Reply Kamfer 27. august 2018 at 13:10

  Dra og se Equalizer 2. Råbra, og du kommer til å score store poeng hos typwen din.

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:58

   Hehe 😀 Aner ikke hva det er, men bare tittelen gjør at jeg stritter i mot!!

 • Reply Ida 27. august 2018 at 13:32

  Skal se Blindsone i morgen! Fått bra kritikk, mye på grunn av Tjelta. Så gleder meg 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. august 2018 at 20:50

   Den var bra – og fæl!! :O

 • Reply Hedda 27. august 2018 at 14:15

  Såg Blindsone på kino i går faktisk. Den var bra! Var på forhånd litt redd for at det skulle bli kjedelig, da den er filmet i en tagning, men det var den absolutt ikke. Fantastisk skuespill, var rett og slett hjerteskjærende å se på! Tørket tårer store deler av filmen.

  Lykke til videre på studiet!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:58

   Jeg tror det blir den, takk for at du delte meningen din om filmen 😀 Klem <3

 • Reply Maria 27. august 2018 at 15:08

  Hei Ida!
  Kan du plis lage et innlegg om hvordan man fokuserer og får lest pensum, uten å prokrastinere? Har vasket leiligheten annenhver dag siden jeg begynte på skolen, og gjort alt mulig annet enn å lese. Trenger gode råd!

  Lykke til med utdanningen!

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:30

   Ønsket er notert 😀

 • Reply Kine 27. august 2018 at 15:47

  Det var godt å lese, jeg har det på akkurat samme måte og føler jeg nærmest er den eneste. Jeg kom inn på det studiet jeg aller helst ville og ble sjeleglad, men det er så fullt av presentasjoner og gruppearbeid at jeg blir helt svett.. er overhodet ikke komfortabel med det, men vet at jeg har så inderlig godt av det og lærer masse av det, så jeg prøver å fortelle meg selv at det er verdt det uansett hvor takknemlig jeg blir for helg og mulighet til å slappe av. Lykke til!!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 18:55

   Off! Prøver å omfavne hver eneste ubehagelighet og forteller meg selv at jeg blir et bedre/klokere/flinkere/sterkere menneske av det. Så får vi bare håpe at det er sant 😀 Ønsker deg masse lykke til <3

 • Reply Michelle 27. august 2018 at 15:50

  Vet du hva? En av de beste kvalitetene med deg og din blogging er at du serverer oss lesere din hverdag, uten å smøre på masse glitter for å selge deg selv. Du oppleves som et skikkelig deilig menneske for folk rundt deg å ha i sin hverdag – beina planta på jorden, med en god dose eventyrlyst og selvironi <3

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:57

   Herregud, for en koselig kommentar! Tusen takk, det tar jeg som et stort kompliment <3

 • Reply Marie 27. august 2018 at 16:48

  Kan du vlogge litt snart?<3

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:57

   Skal prøve på det <3 Kjøpte meg tross alt et helt nytt kamera som var ment til vlogs :O Skjerpings over hele linja, takk for påminnelsen 😀

 • Reply Karoline 27. august 2018 at 16:49

  Hei:)
  Hvor er solbrillene fra?
  På forhånd tusen takk:)

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 16:57

   Céline 🙂

 • Reply Frida 27. august 2018 at 18:16

  Vet du Ida? Jeg er i AKKURAT samme situasjon. Begynt på master selv nå og det er alt annet enn hva jeg er vant til og føler meg komfertabel med: mye gruppearbeid, diskusjoner i plenum, sosiale treff utenom skoletid og prosjektarbeid. Jeg føler meg nesten litt smågal når jeg savner bachelortidene hvor jeg stort sett kunne sitte ALENE med pensum og tekoppen. Men vi vender oss nok til det og får NYTE de dagene vi ikke må kjenne på frykten 😂 Masse lykke til!

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 18:47

   Godt å høre at vi er flere! Og ja. Alle dager hvor det ikke er skole skal nytes til det fulle i fred og ro,hehe <3 Lykke til du også!

 • Reply Maren 27. august 2018 at 18:41

  Fader ass, husker selv hvordan det var å starte på master – med alt det innebar. Men vet du hva? Jeg vokste så sykt på de to årene! Gikk fra å være livredd for å ha fremføringer, til å nå ikke bry meg særlig. Og det er ganske ok for en person som tidligere har meldt seg av interessante fag i frykt for å ha fremføring. Ubehagelige ting gjør at man vokser som menneske. Og i stunder hvor frykten tok meg mest tenkte jeg på alt jeg er. Altså; hvem jeg er som person, hvor mange som er glad i meg, hvilke gode kvaliteter jeg har. Høres banalt ut, men det hjalp meg til å forstå at en fremføring faktisk ikke er det viktigste, eller skumleste i livet 🙂

  Ønsker deg lykke til, jeg vet at du kommer til å klare dette veldig bra 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. august 2018 at 18:49

   Jeg er ikke i TVIL om at jeg kommer til å vokse på dette! Men godt å høre at flere har hatt det likt. Og ja, det skal jeg prøve å tenke på neste gang jeg må stå oppe ved tavla og stampe 😀 Tusen takk <3

   • Reply Elisabeth 27. august 2018 at 20:13

    Signerer denne altså! Jeg gikk master på norsk universitet, men pga utvekslingsstudenter gikk hele graden på engelsk! Med muntlige fremføringer hver uke, og diskusjoner i plenum eller fremføringer. Føltes veldig rart og ukomfortabelt i starten, men jeg vokste sykt på det jeg og! Nå er jeg ikke lenger redd for å snakke foran mange mennesker, og føler meg kjempetrygg på engelsk! Stå på, dette klarer dere kjempegodt 🙂

    • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:30

     Tusen takk <3

 • Reply Anonym 27. august 2018 at 18:51

  THE BOOK CLUB!!!

  • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:10

   Takk for tips 😀

 • Reply Sandy 27. august 2018 at 23:28

  Ida!! Må bare sende deg verdens største virtuelle klem. Bloggen din er helt fantastisk, du er ærlig og åpen og ja. Det gjør meg så glad å vite at du får en bra (og utfordrende start) på studiet. Masse lykke til videre!
  Må også kommentere det du skrev om at kjæresten «forlot» deg her om dagen, viste det til min samboer og han bare «yep, det er deg!». Upsi!

  Ha en strålende kveld x

  • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:10

   Takk for hyggelige ord <3 <3 Stor klem tilbake!

 • Reply Martine 28. august 2018 at 12:02

  ÅÅÅH, kan du pleeeease skrive nummeret på brillene dine så jeg kan søke opp akkurat det samme paret? 😀

  (Og ja, semesterstart.. på starten av hvert semester er jeg SIKKER på at jeg har blitt syk, men så lander jeg litt og innser at jeg bare ikke er vant med tut og kjør i ett sett. Andre uka er som regel best!)

 • Reply Anna 28. august 2018 at 13:24

  Så Blindsone i helga. Den er veldig bra, og ikke minst en viktig film! En film til ettertanke, som røsker litt i følelsene og kanskje får oss til å snakke mer om ting og spørre hvordan andre har det. Så den synes jeg dere skal se 🙂 Vær forberedt på litt tørking av tårer, da. God klem og ha en fin dag, Ida <3

  • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:09

   Fin og fæl film, uff! Klem tilbake <3

 • Reply Silje 28. august 2018 at 13:45

  Du er alltid så nydelig sminket🤩 Hvilken blush bruker du?😊

  • Reply Ida Wulff 29. august 2018 at 12:09

   Jeg bruker alltid rosa krem blush – akkurat nå bruker jeg en fra Chanel 🙂

 • Reply Synne 28. august 2018 at 15:16

  Hei Ida!

  Dette er ikke relatert til dette innlegget. Men var det slik at du hadde inngått et samarbeid og skulle komme med gode rabatter ift solskjerming? 🙂

  På forhånd takk for svar!

  • Reply Ida Wulff 28. august 2018 at 20:50

   Hei! 🙂 Ja, det stemmer! Tror det blir denne uken, venter bare på noe info, blant annet om rabattkode! Klem

 • Reply s 28. august 2018 at 17:03

  Er det deg Kristina snakker om i dagens podcast? Om bestevenninna som dolket henne i ryggen? Hva har skjedd med dere? :-/

  • Reply Ida Wulff 28. august 2018 at 20:48

   haha noo

 • Reply undress vio 16. januar 2024 at 13:39

  I really like and appreciate your article post.Much thanks again. Really Cool.

 • Reply what is lonavala famous for 25. mars 2024 at 10:54

  Muchos Gracias for your blog. Much obliged.

 • Leave a Reply