Hverdagsliv

KUNSTEN Å ALDRI MANGLE NOE

30. august 2018

VELKOMMEN TIL MITT PARADIS 💁🏼

Hils på leilighetens beste rom. Det er en halv kvadratmeter stort, og sørger for en ubeskrivelig hverdagslykke. Min lille hule, mitt paradis. Du syns at fine hoteller, turkist vann og paraplydrinker er luksus? Jeg syns dette er luksus.

Et bittelite rom som sørger for at jeg aldri mangler noe. Dopapir, tørkerull, vaskepulver, tøymykner, munnskyll, telys, oppvasktabletter, barberskum og what not. Etter et snart 28 år gammelt liv hvor jeg har levd fra dorull til dorull, har jeg endelig mitt eget kott hvor jeg kan gå og hente meg den slags. Det gjør meg så glad at det er litt flaut. Til og med skittentøyskurven har fått plass der inne! Og strykejernet, selv om det aldri blir strøket et eneste plagg i dette hjemmet.

Men la oss ikke kalle det kottet. La oss kalle det paradis. Det lukter himla godt der inne. Får jeg tøymykner-cravings, så åpner jeg døra og tar meg en sniff. Og når samboeren min sitter på dass og skriker at det er tomt for dopapir…? Ja, da er ikke prosessen så krevende. Jeg fatter forresten ikke at menn kan bruke så mye dopapir. Hvis ikke det bare er min, da. Men det kan vi snakke om en annen gang, når jeg har bedt om tillatelse.

I dag er en sånn dag hvor jeg satte i gang hjemmekontoret uten å dusje først. Verste jeg vet, men det er fort gjort. Så nå sitter jeg her midt på dagen med sovesveis, og føler meg som dét trygdebeistet. Jaja. Nå skal det dusjes, spises, trenes og dusjes igjen – hvilket minner meg på at jeg har kjempelyst på en egen shampoo-hylle i paradis. Det må jeg fikse!

Flere enn meg som finner ekstrem glede i et slikt lite paradis? Hvis du ikke har et, så anbefaler jeg på det sterkeste å lage et. Om det så er et klesskap som må ofres for å få det til 😀 ♥

41 Comments

 • Reply Elise 30. august 2018 at 14:46

  Åh herregudjesus så fantastisk!😍🙌🏼 OCD i meg bobler av lykkerus når jeg ser sånne skap🙈😂gleder meg til jeg får plass til det selv!

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 16:09

   Jaaa, det er så herlig! 😀 <3 <3 gled deg!

 • Reply Kristin 30. august 2018 at 15:46

  JAAA! Vi har i tillegg alle typer mel, frø, div. Hermetikk etc. Slik at vi allid kan bake brød og lage middag uten at det krever nevneverdig utover den ukentlige handelen. Livet i ZEN🧘🏼‍♀️

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 17:43

   Hurraaa, så deilig 😀

 • Reply Kristin 30. august 2018 at 15:52

  Vakkert! Kan jeg spørre om hva de boksene med clearasil er? Er det ferdig dynkede pads liksom?:D i såfall, hvor får man kjøpt det? 😛

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 16:08

   Ja, det er samboeren sine. Han har pleid å hamstre dem i Sverige 🙂

 • Reply Carina 30. august 2018 at 16:25

  Det er så deilig å ha et slikt rom! Har to reoler i boden der jeg har alt slikt👌 Du må få en hylle til såpe/shampoo, det er en lettelse når du går tom i dusjen😄
  Samboeren min bruker forresten også mye dopapir, haha. Det kan gå nesten en hel rull etter et besøk, og han bruker metervis for å tørke tannkrem rundt munnen (stort irritasjonsmoment hehe). Til og med når han skal vaske badet bruker han dopapir i stedet for vaskeklut. Han mener det ikke er der vi sparer penger. Jeg har gitt opp diskusjonen og bare latt dopapir saken bli liggende..😅

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 23:36

   Haha! Dopapir-misbruk på høyt nivå der altså! Neste gang skal jeg ha plass til både shampoo og tørrvarer 😀 gleder meg!

 • Reply Lisa 30. august 2018 at 17:16

  Fantastisk!!! 😀 hvor har du fått tak i holderen til strykejernet? Den var jo genial!

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:29

   Den er kjøpt på IKEA! 🙂

 • Reply Silje 30. august 2018 at 17:23

  Jeg har også et slikt paradis. Kjøpte et pax-skap på IKEA, fyllte det opp med alt mulig husholdningssaftene og nå er det det favorittrommet mitt 😂 kan gå bort for å bare se i skapet og boble av glede og stolthet! De gale har det godt.

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 17:42

   Hahaha, ja, virkelig 😀 Så fantastisk!

 • Reply Anonym 30. august 2018 at 18:22

  😍

 • Reply Christina 30. august 2018 at 18:28

  Har det samme på vaskerommet… Elsker å ha ekstra av vaskemidler, håndsåpe, dopapir, skyllemiddel, shampo, balsam, showergel++❤️ Samboeren derimot fyller aldri opp noe, jeg klikker!!! Og hvertfall når han da bruker store mengder såpe som er dyr, og som jeg har betalt, uten å tenke over det😂😂😂 Og ja, han bruker også mye dopapir. Er så ille at jeg innimellom TVINGER han til å reise og kjøpe nytt, for «nå har du brukt så mye på så få dager»😂🤭😳 #crazy

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:29

   Mitt tips til deg: Felles konto og hvert sitt bankkort 😀 Da kan du bruke felles penger til å kjøpe den slags, helt gull <3

 • Reply Christina 30. august 2018 at 19:40

  Du er ikke alene, nei. Jeg fyller både opp boden og skap i leiligheten med nødvendigheter. Skulle ønske jeg hadde mer skapplass sånn at jeg slipper å kjøpe noe annet enn ferskvarer på matbutikken per 6 måned😪

 • Reply Vada 30. august 2018 at 20:17

  Jeg har et sånt kott, og livet mitt ble sånn ca 10 ganger bedre etter jeg fikk det! 😀 Haaater å gå tom for noe!

 • Reply wihuu 30. august 2018 at 20:38

  Fy søren så nyyyydelig! Jeg har akkurat flyttet for meg selv og ELSKER å sjekke tilbudsaviser for tilbud på alt av skyllemidler, dopapir osv, heldigvis bor jeg med en som er heeeelt lik 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 23:35

   Hehe så bra 😀

 • Reply Britt 30. august 2018 at 20:42

  Herlig! Hvor har du kjøpt stativet som strykejernet henger i? 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:26

   IKEA 🙂

 • Reply Anneli 30. august 2018 at 21:14

  Har matbod, min indre forsyningsoffiser elsker å fylle hyllene der inne 😆

  • Reply Ida Wulff 30. august 2018 at 22:19

   Åh, goals! Det skal jeg ha i mitt neste hjem 😀

 • Reply Lo 30. august 2018 at 21:38

  Haha! Her er det motsatt med dopapiret. Kjæresten bruker (normalt?) lite, jeg bruker MYE – selv om han er oftere på do enn meg (tmi? Shittau;)). Min grunn er at jeg bevisst tar ekstra mye papir for hvert tørk og tørker en runde ekstra. Haha. Gjort det så lenge jeg kan huske, så det har vell bare blitt en vane.

  Håper dagen din har vært fin:) Klem

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:27

   Hehe, jeg lever for TMI 😀 Klem til deg <3

 • Reply Lise 30. august 2018 at 23:42

  Hei!
  Hva er grunnen til at du ikke ønsker å svare VG etter å ha kommet med uttalelser om HPV vaksinen ? På hvilke grunnlag kan
  du si at den er ræva? Hva slags kompetanse har du til å uttale deg om vaksiner ? Håper på svar!

 • Reply Amanda 30. august 2018 at 23:43

  Hahah, jeg er oppvokst med en egen «matbod» som alltid har vært stacka opp med tørrvarer, torobrownies (hehe), husholdingsartikler, baderomsartikler og resten av halve verden, og vennene mine tullet alltid med at vi kunne overlevd en ny verdenskrig om vi ble stengt inni der, haha! Og apropos menn og dopapir… Min samboer har også fått høre det, men smalt tilbake med «ja, men så tørker hodet til en skallet person raskere enn hodet til en person med hår også!» Sååå her i huset har vi blitt enige om at vi heller foretrekker økt dopapirforbruk fremfor bremsespor i trusa, haha 😂

 • Reply Maria 31. august 2018 at 00:21

  Hei!
  Jeg kommenterte innlegget som het comfort done eller noe, men kommentaren min venter fortsatt på moderasjon. Kan du se på det?

 • Reply Marius 31. august 2018 at 10:05

  https://www.vg.no/forbruker/helse/i/gPeVB0/blogger-i-vaksinekrangel-mener-hpv-vaksine-er-raeva

  Når du åpner kjeften fra første stund så burde du også gi en utalelse til VG.

 • Reply Lise 31. august 2018 at 10:24

  Du svarte ikke ?

 • Reply Lena Marie 31. august 2018 at 11:30

  Jaaa, har måttet dedikere to skap på kjøkkenet til det, har igrunn mer enn nok skapplass der. Og så har jeg hel reol nede i et over gjennomsnittet stort lagringsrom i kjelleren med såper og drikkevarer. Det er gull! 😀

 • Reply HeleneR 31. august 2018 at 14:48

  Tenkte bare å opplyse om at Omo vaskepulver har kommet dårligst ut i tester, og Softlan er av så rævva dårlig kvalitet at det ødelegger fibrene i klærne. Test selv med andre, dyrere skyllemiddel, og du vil se! Vær så god 😉

 • Reply Silje 31. august 2018 at 15:50

  Haha, godt å se at det ikke bare er meg. Men mitt paradis er faktisk ganske stort. Der er over 12 kvadratmeter, og jeg elsker det. Der ligger absolutt alt jeg trenger. «Favorittavdelingen» min er der hvor duftlysene mine er. Elsker å ha et lager, det gir meg så ekstremt mye glede😂😂

 • Reply Irene 31. august 2018 at 21:57

  Ahh, jeg flytter i nytt hus neste uke og dette her er min type inspo😍😍

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 20:27

   Så gøy, LYKKE TIL 😀 <3

 • Reply Line 31. august 2018 at 23:45

  Herlig!!!! Like!
  Jeg har sånne systemer litt her og der (les vskerom, bad og kjøkkenskuff, alt ettersom hvor det hører hjemme) og jeg elsker det!!!
  Men, det er et stooort men…..
  Min samboer skjønner ikke at når han tar den siste tørkerullen eller siste shampoo, da må man skrive det ned med éeeeeen gang. Og ikke vente til man sitte der på do med skjegget i postkassen.
  Fatter ikke at det.kan.være.så.vanskelig.

  Kanskje jeg må samle alt i et og samme skap og heller ta ansvar for jevnlige kontroller på lagertstus😆

 • Reply Anja 1. september 2018 at 19:30

  Skal ikke kimse av sydenluksus, men det der er like bra altså 🙂 Elsker å ha et «back up-lager», da får jeg indre ro, haha! Voksenlivets gleder altså. Tror jeg må ordne meg et eget kott til lageret mitt, det er egentlig litt overalt.

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 15:09

   Sydenluksus er ålreit det og, hehe 😀

 • Reply Tine 3. september 2018 at 21:46

  Har det akkurat likt selv – må ha dopapirvog vaskepulver på lager! Drømmen går i oppfyllelse i høst, da flytter vi inn i nytt hus med matbod, vaskerom, penstue (uten TV), treningsrom og basseng! Gleder meg mest av alt til matboden (og til en egen stue uten TV).

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 14:36

   Åååå, heldig!! <3 <3 <3

 • Reply Susanne 13. september 2018 at 11:49

  Jeg har et sånt sted jeg og. Et stort vaskerom med all slags mulig. Det er helt nydelig. Har endelig kjøpt hus, og da har jeg plass til sånt. Drar på harrytur en gang nå og da (ikke si det til noen) og da hamstrer jeg. Elsker Sverige, og elsker lagringsplass.

 • Leave a Reply