Hverdagsliv

GOODBYE AUGUST

31. august 2018

Det er på tide å oppsummere august, og gjøre plass til september i hjertene våre! Hurra, jeg elsker september. Her kommer min månedsoppdatering 😀  STØRSTE OPPTUR: Først og fremst at sommeren er over, jeg har vært så lei! Står for at sommeren er best når man ligger på en solseng og spiser en frisk salat burger, eller svømmer rundt i gjennomsiktig vann. Bortsett fra det foretrekker jeg skinnjakke og et fint skjerf, thanks. Ellers har det vært en opptur å bli student igjen! Masterstudent og greier. Føler meg mer verdt som menneske, nå som jeg ikke bare er en blogger. Eller influencer, som vi kalles i disse dager.

 STØRSTE NEDTUR: Hmm, at jeg har sett lite til vennene mine. Og før du trekker konklusjoner: Det er ikke fordi jeg er fanget i kliss og romantikk. Det er rett og slett fordi jeg har flyttet til Tønsberg, og ikke orker å ta toget inn til Oslo for å spise en middag eller være med på vorspiel. Å skape seg en hverdag med rutiner (studere, trene, spise riktig, nok søvn) krever arbeid, og det skal så lite til for å sette meg ut av spill nå i startfasen. Så da blir vennetid litt nedprioritert, og det er synd og den balansen må jeg jobbe med fremover. Jeg har et par venner jeg savner så mye at det klyper i hjertet når jeg tenker på dem!

 BESTE KJØP: Skyvedører til garderoben på soverommet. Herregud, voksenlivet! Men jeg er så lei av å se alt som er inni skapene. BESTE MINNER: August har vært mest hverdag – men jeg velger å si da mamma, pappa, samboer og jeg dro på visning på hus. Da gikk vi rundt og drømte alle sammen, og jeg kunne virkelig se meg selv stå i hagen og smøre utålmodige kids med solkrem. Jeg kunne også se meg selv på en luftmadrass midt i bassenget. Haha!

 MÅNEDENS MATRETT: Speltlompe-pizza. Så godt og så enkelt, jeg er helt hekta!

 MÅNEDENS WIFEY: Jeg fikk et innfall om at jeg måtte lære meg å lage husmannskost. Så jeg gikk i gang med å lage kjøttkaker og brun saus fra bunnen av – og koke grønnsaker jeg aldri har kokt før. Det var alt annet enn lett, respekt til alle husmødre før Toro sin tid.

Det gikk forresten strålende. Vi spiste kjøttkaker i to dager, og Gravlyset snapchattet maten til bestemoren sin.

 MÅNEDENS LÆRDOM: Å ha det ubehagelig og å tre ut av komfortsonen min gjør meg sterkere og klokere. Det er visst ikke bare noe bullshit en eller annen selvhjelps-Gud har funnet på. Ehe. Å være bevisst på det, gjør det lettere å takle at ting er ubehagelig. Og så har jeg for hundrede gang i mitt liv lært at jeg er et bedre menneske når jeg trener.  mye lykkeligere.  MÅNEDENS SERIE: Liberty på TV2/Sumo! Dansk og deprimerende.

 MEST SPILTE SANGER:
Never Not – Lauv
Feel Fine – Emilie Nicolas
Another Sad Love Song – Khalid
Emotionless – Drake

 PLANER FOR SEPTEMBER: September blir en fin måned! Det første som falt meg inn nå, er at jeg skal kjøpe en haug med varme gensere, fine kåper og flotte skjerf. Men jeg skal viktigere ting enn det, altså. Jeg skal fylle 28 år. Må huske å endre innstillinger på Facebook, for jeg har funnet ut at jeg ikke liker å bli gratulert der. Gravlyset blir også et år eldre, så det skal jeg skal arrangere bursdagsfrokost på senga og familieselskap. Ellers skal jeg gå på skolen, studere, fortsette å komme meg på trening. Og så har vi snakket om å ta en langhelg borte, kanskje Krakow. Jeg vil gjerne tilbake til Auschwitz, hvis det er lov å si. Var så ung da jeg var der sist. Nå skal jeg shine litt i leiligheten før samboeren min kommer hjem fra jobb. Vi skal lage goood mat, og så skal vi på kino og se Skjelvet. Jeg ble så overrasket da jeg så filmplakaten, for på den var det et kjent ansikt. Jeg gikk i samme teatergruppe som en av hovedrollene i tenårene, og syns det er  kult at hun nå er blitt filmstjerne!

Heia heia, gleder meg 

16 Comments

 • Reply Anita 31. august 2018 at 19:23

  Liberty, er den serien basert på boken med samme navn av Jakob Ejersbo? Leste den i sommer, noe av det beste jeg har lest!

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 15:10

   Det vet jeg ikke!

 • Reply K 1. september 2018 at 12:50

  Er du og Kristina uvenner? Har sett en del spekulasjoner om det er deg hun prater om i podcasten

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 15:09

   Nei, det er ikke meg hun snakker om 🙂

 • Reply malin 1. september 2018 at 15:19

  kan du fortelle litt om hvordan du og kjæresten møttes? var det via heyhååå? og hvorfor kaller du ham alltid gravlyset istedet for heyååå?:)

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 15:09

   Heyhåå ja! 🙂

 • Reply Kristin 2. september 2018 at 10:12

  Samboeren min og jeg var akkurat i Krakow og Auschwitz. Det har vært på min bucket list siden vi ikke fikk dra dit på ungdomsskolen, og jeg anbefaler på det sterkeste å dra.

  Nå har jo du vært der før, så du vet nok hva du går til. Men det var virkelig en sterk opplevelse å se med egne øyner hvor disse grusomme handlingene fant sted.

  Ikke minst er jo Krakow en veldig fin by, med veldig god (og billig) mat 🙂 Anbefaler brunsj på Bistro Charlotte og middag på Bianca. På sistnevnte må dere spise sjokoldefondanten. Lover at den er en fest for ganen! Anden var også veldig god 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 15:08

   Takk for Krakow-tips! Tror ikke vi brukte så mye tid der, for vi var på tur med Hvite Busser 😀 Klem

 • Reply Eline 2. september 2018 at 16:50

  Du stråler om dagen! Så herlig å se 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. september 2018 at 20:26

   <3 <3 <3

 • Reply cathrine 3. september 2018 at 09:57

  Ida <3 oppi rævva vaksiner, upolitiske paraplyer, klissete gravlys kjærlighet, metoo meninger og alt annet så må jeg bare si at jeg digger deg! Du er alltid spot on. Du er en blogger jeg ikke "skjemmes" av å si at jeg leser! Du er forfriskende, ærlig og sjarmerende. Aldri stopp, da må du begynne med ukentlige e-post innlegg som du sender ut haha.

  Ha en fin dag!

  • Reply Ida Wulff 3. september 2018 at 12:49

   Åååå, det var dagens fineste kommentar!! <3 <3 <3 Tusen takk, kjære Cathrine! Fin dag til deg også :*
   (og ja, kanskje det blir e-post en vakker dag, hehe)

 • Reply KarenL 3. september 2018 at 11:17

  Hei, lurer på dine erfaringer med sixbondstreet. Hvordan er kvaliteten på spisebordet derfra? var det lang leveringstid? Vurderer et tilsvarende bord som du har, men har lest veldig mye negativt om nettstedet…

  • Reply Ida Wulff 3. september 2018 at 12:50

   Hei! 🙂 Blandet. Sengegavl og sengekappe var ikke spesielt bra. Klaget, og venter (har ventet i evigheter) på å få nytt. Spisebordet virker bra, i hvertfall til nå :-)) <3

 • Reply Benedice 4. september 2018 at 01:25

  Elsker når du kommer med musikktips! Prima musikksmak👌🏼 Gjerne gjøre det oftere🙏🏼

  • Reply Ida Wulff 4. september 2018 at 09:36

   Hurra, det skal jeg prøve på 😀

  Leave a Reply