Nybygg, hjem & interiør

20-35% RABATT PÅ SOLSKJERMING

10. september 2018

Reklame for Celcius: 20-35% rabatt på solskjerming


•••

Hvor skal jeg begynne… Jeg har alltid lurt på hvorfor solforhold er noe som hauses opp og vektlegges i boligannonser. Som om stekende sol fra morgen til kveld er noe man vil ha andre steder enn på ferie. I mitt eget hjem, vil jeg helst slippe å myse, svette og bade i solstråler. Som på dette bildet: For et mareritt! Smaken er nok som baken på dette området. Men jeg vil skjermes fra sola, og bestemme selv når den skal slippe til.

Ironisk nok har jeg kjøpt leilighet som har sol fra morgen til kveld. Ironisk nok gjør det sikkert at den er mer verdt, enn hvis den ikke hadde det.

Uansett: Jeg har vært så sinnsykt heldig, og fått gjøre et samarbeid med markisebutikken Celcius. De leverer innvendig og utvendig solskjerming, og har faktisk levert solskjerming til nesten hele bygget jeg bor i. Og her kommer gode nyheter: De har senket prisene, i tillegg til at de gir deg 20-35% rabatt på innvendig og utvendig solskjerming!

Mer om det nederst i innlegget, først la meg vise deg solskjermingen jeg har fått på plass. Det gjorde livet verdt å leve, i denne alt for solfylte boksen.

STUE: INNVENDIG OG UTVENDIG 🍿📺

Her har vi nesten en hel vegg som bare er vindu, som i tillegg vender ut mot en felles takterrasse. Derfor var det viktig for oss å skjerme oss både mot sol og mot innsyn. På innsiden gikk vi for lameller, til tross for at jeg i utgangspunktet ikke liker lameller i det hele tatt. Men disse var så fine at jeg endret mening. Det er superpraktisk å kunne skjerme mot innsyn, selv når man vil ha inn dagslys. Fargen på lamellene heter Silk Shade, og passer perfekt til gulvteppet.

Og husk å tenke på hvilken farge du vil ha på stang og tråder! Det hadde jeg ikke engang i tankene, før Kjartan (vår Celcius-mann) nevnte det. Tenk hvor krise det hadde sett ut med hvit stang og hvite tråder! Har man hvite vegger, så er det greit nok. Men det har jo ikke vi.

I tillegg er lamellene våre montert slik at vi kan dra dem til hver sin side, og la det være åpent på midten – på samme måte som man gjør med gardiner. Tenk at jeg skulle elske lameller så mye som jeg elsker disse!På vindu og dør ut til terrassen gikk vi for plisségardiner, en type som heter Monsun 7540 med dobbelt stoff. Disse passer veldig godt til lamellgardinene og gulvteppet, og er ikke lystette. Vi ble rådet til å ikke ha noe lystett i stuen, og det er jeg glad for nå.

Plisségardinene kan du styre med som du vil. Du kan lukke helt igjen, eller ha det åpent oppe, nede eller begge deler. Her ser du den utvendige solskjermingen, og jeg kommer aldri noensinne til å leve et liv uten. Om jeg så flytter inn på slottet, skal hvert eneste vindu utstyres med en slik screen. Så deilig er det 😀

Vi har screening på både stuevindu og soveromsvindu, og man kan velge om man vil styre den manuelt eller om den skal gå ned automatisk når solen treffer en sensor. Vil man styre den manuelt, trykker man bare på en liten fjernkontroll. Og man kan enkelt switche mellom automat og manuell.

Screeningen gjør ikke bare at vi slipper å få sola i fleisen, den hindrer stue og soverom i å bli kokende varmt. I tillegg er det klin umulig å se inn i leiligheten når det er dagslys ute. Når det er mørkt ute og lyst inne derimot, kan man få litt innsyn. Man kan selvfølgelig også velge hvor mye av vinduet screeningen skal dekke, det går an å kjøre den halvveis ned og så videre.

SOVEROM + GJESTEROM ☁️🌙

På soverommet var planen egentlig å ha velour-gardiner over hele veggen hvor det er vindu. Vi hadde en dame på besøk som tok mål og alt, men jeg fikk kalde føtter og tenkte meg om en ekstra gang. Tenk så mye støv! Og tenk så tungt og jålete det ville sett ut. Nei, plisségardiner var det eneste riktige på dette soverommet.

Siden vi ville ha muligheten til å gjøre soverommet helt lystett, gikk vi for denne duken som heter Mistral BO 7470. Den har dobbelt stoff og er lystett. Når vinduene er lukket og sola ikke står på, blir det mørkt på dette rommet. Vi gikk for nøyaktig samme duk på kontoret, slik at det kan bli lystett når det skal brukes som gjesterom. I likhet med plisségardinene på stua, kan du velge hvor mye av vinduet du vil dekke til.

I tillegg til plisségardiner på soverommet, har vi screening – som du kan se lengre oppe i innlegget. Når både plisségardiner og screening er nede, er det så mørkt at du kan leke gjemsel. Og det elsker jeg over alt. Altså, en fyllesyk søndag hvor du vil stupe opp i senga og se en serie? Eller sommeren, hvor det er lyst nesten hele døgnet? Gull verdt, virkelig.Hvis du også må lage dette trynet hjemme hos deg selv, og har lyst på spesialtilpasset solskjerming innvendig, utvendig eller begge deler, så hør her:

Nå har Celcius senket prisene på sine produkter, og tilbyr i tillegg 20-35% rabatt på innvendig og utvendig solskjerming. På utvendig solskjerming er det altså 35% rabatt, og det er et must have hvis man får sola inn i hjemmet sitt!  

Tilbudet gjelder frem til 30. september, og for deg som bor i Oslo, Vestfold, Sande, Drammensregionen, Østfold, Bærum, Kristiansand, Mandal, Grimstad, Lillesand, Arendal, Tvedestrand, Risør, Hurumlandet og hele Grenland. 

Du kan ringe 917 86 000 eller sende mail til kundeservice@celcius.no for å bestille gratis befaring.

Celcius anbefales på det aller varmeste, både når det gjelder produkter og service. Føltes så trygt og godt å ha en befaring på forhånd, hvor vi fikk gode råd og anbefalinger. Og da bestillingen var klar, kom det noen og monterte alt sammen.

Om det bare fantes en tier på terningen!

33 Comments

 • Reply Lin 10. september 2018 at 15:12

  sku ønske eg måtte lage dette trynet hjemme hos meg…vi har null sol på terassen,men masse på inngangsdøren……huset er bygget i 1954 og da brydde de seg ikkje så mye om solforhold
  Det er en fells takterasse her,men den er neppe benyttet til soling for halve bygget er bygget så det skygger for solen der oppe…:D smartingene 😀

 • Reply Anonym 10. september 2018 at 17:51

  Jeg elsker lys, og særlig nå når høsten er her, så for meg hadde det vært uaktuelt å ikke slippe lys inn i leiligheten, men hver sin smak, men sånn som dere har det, kunne jeg aldri hatt det, kanskje på sommeren om det ble fryktelig varmt, men på høsten og vinteren må jeg slippe lyset inn, i en ellers mørk mørketid, det fineste jeg vet er å titte ut av soveromsvinduet på vinteren og se snøen dale fra himmelen, magisk vakkert og det å ha litt lys på sommeren gjør ingenting, det er bare koselig å kunne titte ut sv vinduer synes jeg.

 • Reply Karoline 10. september 2018 at 21:14

  Hvor er bildene på soverommet fra?:)

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:48

   De er fra Desenio 🙂

 • Reply Anonym 10. september 2018 at 21:35

  Random spørsmål:

  Hvem syns du har den peneste opererte rumpa? Av alle du har sett?

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:48

   Jeg har aldri sett en pen operert rumpe, syns det er dritstygt.

 • Reply Sara 10. september 2018 at 21:45

  😍😍 hvor er teppet kjøpt? Og fra hvor er utemøblene? Veldig lekkert!!

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:47

   Gulvteppet er fra Lune Hjem og utemøblene er fra Ygg & Lyng 🙂 <3

 • Reply Anonym 10. september 2018 at 22:24

  Hva heter fargen på veggen?ser nydelig ut!
  Tror du det hadde blitt for mørkt hvis du ikke hadde hatt tilgang på så mye naturlig lys?

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:47

   Fargen heter dempet sort. Og ja, jeg ville ikke valgt den hvis jeg ikke hadde mye lys inn 🙂

   • Reply Anonym 12. september 2018 at 10:16

    Tusen takk for svar😊
    Syns den var så fin,men da bør jeg nok vurdere noe annet.
    Ev bare ta en vegg med dempet sort

 • Reply Benedicte 10. september 2018 at 22:34

  Litt utenfor tema, men hvor er sofabordene fra? Veldig fine 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:46

   De er fra Gubi 🙂

 • Reply Kristine 11. september 2018 at 11:45

  Hei, så fine bord du har. Jeg har akkurat like:) et lite tips, aldri la vann eller noe fukt ligge. Da blir det fullt av merker på hele bordet. Jeg klarte nemlig å ødelegge mine og måtte gå å kjøpe nye.. Jeg bruker alltid koppbrikker fra nå av 😉

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 12:46

   Hei! 🙂 Bruker brikker! Men så kjedelig at de trekker til seg alt. Produsenten sier at de er impregnert på forhånd, så litt burde de tålt :O

 • Reply Martine 11. september 2018 at 13:57

  Syns ikke velour-gardiner er jålete, tenker heller at det er enkelt og klassisk, typisk «hotellstil». Jeg tenker heller at alt for mye av plissegardiner, lameller, og persienner kan bli veldig «kontorstil», eller enda verre: Skandinavisk stil.

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 14:34

   Føler vi har klart å unngå den skandinaviske stilen i hvertfall, er ikke fan av den jeg heller 😀 Komplett hotellstil gjør seg nok bedre i STORE hjem, og ikke små sånn som vårt.

   • Reply Martine 11. september 2018 at 16:39

    Hotellrom er jo akkurat små, så tenker ikke at det kreves et stort hjem for den stilen. Men veldig fint å ha litt forskjellige løsninger i rommene. Syns det fort kan bli veldig kontoraktig/skandinavisk med plissegardiner, og lameller i alle rom.

 • Reply Hege 11. september 2018 at 16:44

  For et gjennomført innlegg, masse lure tips 😄👌 Det er tydelig at du bruker god tid på å gjøre en god jobb ☺️

  • Reply Ida Wulff 11. september 2018 at 16:45

   Takk, Hege 😀 <3 Ønsker deg en fin kveld!

 • Reply Sara 12. september 2018 at 22:36

  Så utrolig fint hjem og løsning i alle vinduer! <3
  Er interessert i solskjerming selv, men er så usikker på hva vi skal gå for her hjemme. Hvor mye koster det pr. vindu med de ulike typene solskjerming sånn ca? Vet det er vanskelig å beregne, siden alt er måltilpasset, men setter pris på svar 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. september 2018 at 11:46

   Hei Sara 🙂 Jeg har dessverre ikke info om priser, for å få det må du kontakte Celcius <3

 • Reply Trine 15. september 2018 at 21:54

  Hvor har du kjøpt den store svarte blomsterpotten? 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 21:23

   Lune Hjem 🙂

 • Reply Marie 18. september 2018 at 17:02

  Minner meg om scenen fra The Holiday når Cate Winslet oppdager solskjermingen i huset hun låner. 🙂 Må være magisk når man vil sove på dagtid/helg!

 • Reply M 16. oktober 2018 at 09:29

  Hvor er gulvteppet på stua fra? 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:33

  Also I ve shared your site in my social networks!

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 12:42

  A big thank you for your blog.Really looking forward to read more.Live TV

 • Reply live horse racing commentary 9. februar 2024 at 22:51

  A big thank you for your blog.Really looking forward to read more.-live vox

 • Reply hey dudes for men 10. mars 2024 at 01:57

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great . – hey dude mens shoes

 • Reply air jordan 1 blue and black 14. april 2024 at 12:31

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .

 • Reply useful source 7. mai 2024 at 17:18

  You’ve captured an amazing moment, thanks for sharing! look at this web-site

 • Leave a Reply