Hverdagsliv

SLITEN STUDENT PÅ TO HJUL

15. september 2018

Reklame: Sparkesykkelen er sponset 

Hei, og god helg 

Jeg har samme unnskyldning som forrige gang jeg forsvant fra bloggen i to døgn: Universitetet sliter meg ut! Jeg er den typen som lurte meg unna å holde foredrag hele ungdomsskolen og videregående. På bacheloren tok jeg valgfag som ikke bestod av muntlig eksamen…  Nå står jeg opp om morgenen, og tar det som en selvfølge at jeg må stå foran folk når jeg skal på skolen. Sosiale eksperimenter og gruppeoppgaver i bøtter og spann. I går var første gang i livet mitt hvor jeg ikke følte noe da jeg skulle opp og stå foran tavla. Det ble mer sånn: Åh, så irriterende, nå igjen. Betyr det at jeg har kommet meg over sceneskrekken, kanskje?

Nå har jeg i hvertfall fått meg en gruppe som jeg skal skrive eksamen sammen med. Vi måtte være fem stykker – det er sikkert et eksperiment i seg selv. Men det kommer til å gå bra! Det gjør jo alltid det. I dag har det vært fikselørdag i hjemmet. Besøk av håndtverker, ommøblering av stue, overflødige ting ned i boden og så videre. Og så har jeg rånet rundt på den nye sparkesykkelen min! Tror du Gravlyset er misunnelig, eller? Får overhodet ikke ha den i fred. Jeg har vært så heldig og fått den sponset av Kjempetøff.no, som faktisk er en butikk her i Tønsberg. De har masse fra Segway, og i tillegg sin egenproduserte sparkesykkel som er litt rimeligere. Og det er denne – Rider heter den. Man får den helt opp i 33 km/t, så nå kommer jeg meg rundt på nullkommaniks. Og så er den lett å klappe sammen hvis man skal ha den med seg på tog og buss. Med andre ord en drøm for pendlere!

Du finner sparkesykkelen min HER Ved bruk av rabattkoden Wulff2018 får du 500 kroner i avslag hvis du skal kjøpe deg sparkesykkel.

Nå venter noen dager i Oslo. Det skal være buss for tog igjen, og siden den stakkars kjæresten min jobber der, skal vi sjekke inn på hotell. Akkurat nå vet jeg ikke helt hvor lenge – men det blir jo spenning i hverdan’.

Håper du har en kjempefin lørdagskveld 😀

8 Comments

 • Reply Linn 16. september 2018 at 12:15

  Hvordan er den i oppoverbakker? 😊

 • Reply Madelen 16. september 2018 at 16:31

  Kan vi få se bilde av ommøbleringen? 😀

 • Reply Astrid 16. september 2018 at 18:03

  Syns du ser så annerledes ut på de siste bildene dine på bloggen. Har du gjort noe spesielt med ansiktet ditt? Skjønner at dette kan virke frekt, men det er det altså ikke ment som 🙂

 • Reply Ekspendler 17. september 2018 at 19:23

  Så deilig med hotellbesøk! Jeg jobber med buss for tog (hehe), men skjønner selvsagt hvor kjipt det er! Har selv pendlet en periode. Bare et halvt år dog – måtte se meg nødt til å kaste inn håndkle og flytte til hovedstaden. All ære til de som holder ut med pendlingen 🙂 Håper dere har en fin uke på hotell!

 • Reply Jeanett 17. september 2018 at 19:26

  Hvilken skrifttype er det på bloggen din? Den er så utrolig behagelig.

 • Reply Anonym 19. september 2018 at 17:57

  Hei,

  Mulig å spørre om hva du mener med «lurte unna», og hva du gjør med sceneskrekken? 🙂 Noen tips?

 • Reply Sofie 25. oktober 2018 at 22:24

  Hei, hvor er hårbåndrt fra? 🙂 veldig fint!!

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 11:57

   Fra en butikk som heter Daisy på Vinderen 🙂

  Leave a Reply