Hverdagsliv

JEG ER DEN SOM…

20. september 2018

i🧡🧡🧡

🧡 På kafé er jeg redd for at andre skal høre hva jeg prater om. Venninneprat på kafé er egentlig ganske stressende.

🧡 På Facebook er jeg flue på veggen. Jeg verken deler eller «liker» andres poster noe særlig. Som flue på veggen tar jeg meg selv i å dømme folk som tømmer hodet for private saker på Facebook. Så ser jeg meg i speilet, og bare: Glem det, kjør på folkens. 

🧡 På trening er jeg langt i fra den sterkeste, og langt i fra den flinkeste. Men jeg er glad, for når jeg er der så føler jeg at jeg ikke kunne vært snillere med kroppen min.

🧡 Om morgenen er jeg så trøtt at jeg våkner opp og tenker at dette må være kødd. Jeg har våknet i 27 år, nå må jeg bli vant til det snart. Morgengrettenheten har heldigvis roet seg litt med årene.

🧡 På matbutikken er jeg strukturert, og går alltid med handleliste. Jeg handler helst alene, fordi jeg blir helt forstyrret hvis andre hiver uplanlagte morsomheter oppi kurven. Gravlyset slang en selskapsdressing oppi kurven en gang. Det stod ikke på listen, og jeg var heller ikke interessert i å ha den slags i hjemmet. Det ble en av våre første krangler.

🧡 På bussen er jeg alltid livredd for å misse stoppet jeg skal av på, så jeg sitter på kanten av setet og følger like godt med som bussjåføren sjøl. Om ikke bedre.

🧡 I søvne er jeg den som ligger musestille fra jeg sovner til jeg våkner. Så kan noen fortelle meg hvorfor håret mitt ser ut som et helvete når jeg våkner?!

🧡 På restaurant er jeg veldig opptatt av å bestille nok mat. Også kalt for mye mat.

🧡 I kø er jeg den som følger alle køens regler. Og så blir jeg lamslått når andre ikke gjør det samme. Her om dagen opplevde jeg at en dame tråkket meg på skoene fordi hun stod så nærme meg i køen. Det var like før jeg sa i fra, men så spottet jeg den fake Chanel-vesken hennes og tenkte at slaget var tapt uansett. For hennes del, altså.

🧡 På kino er jeg den som sitter med munnen full av popcorn og bruker halve hjernen på filmen. Den andre halvdelen av hjernen tenker på terror og pønsker ut rømningsveier.

🧡 Om høsten er jeg på mitt beste! Sommeren er for varm og vinteren er for kald.

🧡 Som student er jeg min egen verste fiende. Jeg snakker meg selv ned og føler meg dum, men det fører igjen til at jeg jobber ekstra hardt og gjør det bra.

🧡 I krangler er jeg sta og irrasjonell i to minutter. Så kjøles jeg ned og blir rettferdig og løsningsorientert.

🧡 Hjemme alene er jeg en skikkelig livsnyter. Liker å rydde leiligheten, bestille sushi og rigge meg til med en episode som jeg senere må late som jeg ikke har sett – for så å se den igjen.

🧡 I dag er jeg nyklipt og lat. Samtidig rastløs og utålmodig. Jeg vil alt, og jeg vil ingenting. Jeg vet at jeg har gjort denne type innlegg før, men det er lenge siden. Så hvorfor ikke gjøre det igjen, nå som jeg ligger her og kjeder meg i hotellsengen! Jeg venter på Gravlyset som jobber sent, og akkurat i kveld er jeg så tiltaksløs at jeg… Ikke klarer å finne på noe på egenhånd.

Det eneste jeg vet, er at jeg er veldig, veldig sulten.

50 Comments

 • Reply Lisa 20. september 2018 at 19:01

  Køkultur, skulle vært et fag på skolen som het takt og tone! Du er nydelig Ida, men på ditt vakreste uten ekstra vipper😊

  • Reply Ida Wulff 20. september 2018 at 19:41

   Helt enig i førstnevnte 😀 Hehe

 • Reply Siri 20. september 2018 at 19:24

  Så vakker du er! Hvordan foundation bruker du? Du har helt smuuud hud! 😍 ikke en eneste flaw jo.

  • Reply Ida Wulff 20. september 2018 at 19:41

   Takk, så hyggelig! <3 skal sies at filteret har litt av skylden for det også, Hehe. Men her har jeg brukt Sensai Flawless foundation, i fargen neutral beige.

 • Reply Julie 20. september 2018 at 19:41

  Jeg er så lik deg, på de stedene😂

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 00:10

   Føler meg straks mer normal, haha 😀 <3

 • Reply Emma 20. september 2018 at 19:58

  Husker at du har hatt et lignende innlegg tidligere, men jeg likte det veldig godt likevel! Du er den eneste bloggeren som får et såpass enkelt innlegg til å være så underholdende.

  • Reply Ida Wulff 20. september 2018 at 22:05

   Det tar jeg som et stort kompliment 😀 <3

 • Reply Carina 20. september 2018 at 20:15

  Takk og lov at jeg ikke er den eneste som tenker terror og rømningsveier på kino (og liknende eventer). Når jeg bestiller billetter prøver jeg å bestille nærme utgangen, til jeg innser at det da kan være inngangen. Og så innser jeg at jeg er fjollete 🙈

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 00:11

   Hehe ja, trikset er å ha flere planer på lur…. har også tenkt på å legge meg flat innerst under setene. Good luck to me!

   • Reply Cathrine 24. september 2018 at 17:20

    Hahaha gjorde akkurat det samme igår når jeg var på kino! Paranoid much 😀

 • Reply Line 20. september 2018 at 20:25

  Skikkelig fint bilde av deg Ida <3 Og innlegget var akkurat den morsomme oppmuntringen jeg trengte for å komme meg gjennom resten av kveldens sykepleiepensum. Du er best 😀

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 00:12

   Tusen takk <3 stå på med pensum!!

 • Reply Beathe 20. september 2018 at 21:05

  Haha. Jeg trudde jeg var alene om å være redd for terror og se etter rømningsveier på kino, godt vi er fler 😉 PS. Blir også lamslått av mennesker, som ikke følger køregler…..det er ikke så vanskelig liksom..

  • Reply Ida Wulff 20. september 2018 at 22:04

   Godt å høre vi er flere om det! Huff!

 • Reply Elisabeth L 20. september 2018 at 21:32

  Utrolig fine bilder av deg, du gløder virkelig <3 Jeg er faktisk helt lik deg mange av disse punktene, spesielt når det kommer til dårlige tanker på kino, haha!

  • Reply Ida Wulff 20. september 2018 at 22:04

   Tuuusen takk! <3 og uff ja! Kino som er så koselig. Var etter han jokeren som gikk løs på en kino i USA at jeg ble nervøs på kino :O

 • Reply Josefine 20. september 2018 at 23:05

  Fantastisk! Du ER så flink til å skrive!

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 00:10

   Takk, Josefine <3 <3

 • Reply M 21. september 2018 at 00:33

  Om du tenker terror på kino, hva med fly og reiser generelt???

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 10:21

   Ja? Jeg er livredd for å fly.

 • Reply Anonym 21. september 2018 at 09:24

  Er ikke den genseren der spons? 🙈Skal ikke det merkes da?

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 10:21

   Nei, den har jeg faktisk kjøpt selv og det kan jeg bevise hvis det skulle bli nødvendig 😀

   • Reply Mina 21. september 2018 at 14:07

    Du reklamerer jo for den samme genseren på instagram? Hvis du får noe for å vise fram akkurat denne genseren, må det jo merkes?

    • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 14:33

     Jeg ser ikke helt den, men det kan godt være jeg tar feil. Og jeg er veldig opptatt av å merke rett – så denne skal jeg finne ut av.

     Men for å ta deg med på min tankegang: Jeg kjøper meg et kjøleskap fra Siemens. Siemens plukker opp dette, og ønsker å kjøpe reklameplass hos meg. Så jeg bruker mitt selvkjøpte kjøleskap i bildene som er reklame for Siemens. Forplikter jeg meg da til å merke innholdet mitt som reklame hver gang kjøleskapet nevnes i fremtiden? Det lurer jeg oppriktig på, og hvis det er slik så begynner det å bli komplisert.

     Jeg har riktignok fått en genser fra Cubus, men den har jeg ikke vist frem.

   • Reply yvonne 22. september 2018 at 12:39

    Bare et spm ang dette med spons Ida:) Jeg har lagt merke til at flere bloggere, bl.a fotballfrue (og kanskje du?) har begynt å kjøpe ting selv for fullpris, og heller fakturere for reklameomtale. Men det virker som om du (basert på svaret ditt over her) mener at dette ikke er det samme som om produktet var sponset? Det har jo reklameverdi så lenge du omtaler produktet, ellers ville du jo ikke fått betalt for å skrive om det? Omfattes dette av andre regler?

    • Reply Ida Wulff 22. september 2018 at 15:07

     Hei 🙂 det har jeg aldri praktisert, så det vet jeg ikke!

 • Reply Lisa 21. september 2018 at 12:18

  Herregud, det er altso ikkje berre meg som sitter sånn på kino?! Er heilt grusomt, og eg prøver alltid å dytte slike tanker ut av hjernen. Som oftest funker det, men av og til blir eg sittande å stresse kvar gong noken flytter på seg bak meg 😛 Og eg ELSKER å reise på kino, gjer det helst ein gong i veka, haha.

 • Reply Anonym 21. september 2018 at 12:58

  Du er en som redigerer bildene dine alt for mye.
  Du er vakker, det trengs ikke.

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 13:41

   Takk, I guess? 😀

 • Reply Monica 21. september 2018 at 14:37

  Eg elsker slike poster! Du skriver så bra 😀
  Trudde eg var åleine om å tenke på terror på kino.. Godt me er fleire! Forrige gang eg og kjærasten var på kino så endte eg med å gå 20 minutt inn i filmen, og valgte heller å vente i bilen i 2 timar… haha!

 • Reply Ingvild 21. september 2018 at 14:58

  Hei Ida,
  Har du fått deg lash extensions igjen? 😊

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 17:02

   Ja 🙂 har hatt det hele tiden, bare mye mindre enn dette.

 • Reply Henriette 21. september 2018 at 17:28

  Morsomt innlegg! Du er så flink til å skrive, så alt og ingenting blir spennende å lese 😄
  Du er alltid utrolig vakker, men syntes nå du er fineste med litt mindre og naturlige vipper.
  God helg, å ikke blås bort i stormen!

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:38

   Tusen takk, så hyggelig <3 Med de vippene her så letter jeg fra bakken når det blåser, hehe

 • Reply i 22. september 2018 at 05:08

  Ida, Jeg digger deg, og det har jeg gjort i sikkert 10 år, helt fra jeg begynte å lese bloggen din som 13-åring. Aller mest fordi du er så ekte, du prøver ikke å fremstå som perfekt og det trenger vi, i disse bloggtider. Derfor synes jeg det blir litt trist at du redigerer bildene dine så mye (da tenker jeg på at du «blurrer» ut huden osv). Du er jo så vakker uansett! Bare en liten tanke. Ønsker deg en fin helg <3.

 • Reply Marthe 22. september 2018 at 11:34

  Synes det er viktig med å merke spons, men synes det er så unødvendig å pirke på alt. Du prøver jo aldri å skjule spons, så synes det er unødvendig å kommentere noe så lite. Ellers liker jeg veldig godt hvordan du skriver. Jeg har fulgt deg veldig lenge og føler vi er veldig like! Lurer forresten oppriktig på hvor den genseren er fra? Veldig fin haha!

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:38

   Takk Marthe <3 Genseren er fra Cubus (SPONS SPONS PONS) 😀

 • Reply Kine 22. september 2018 at 15:32

  Herregud, så deilig å lese at jeg ikke er alene om å tenke på terror når jeg er på kino!

 • Reply Kamilla 23. september 2018 at 12:54

  Hei, Ida 😄 kjenner meg utrolig godt igjen i alle disse punktene.. haha. En ting jeg lurer på: hvorfor henger du deg så opp i om andre mennesker velger å kjøpe falske vesker? Har sett du har nevnt det i flere innlegg..

  • Reply Ida Wulff 23. september 2018 at 15:46

   Hei! 🙂 jeg ser veldig ned på kjøp av falske vesker fordi det finansierer narkotikakriminalitet og fordi det ofte ligger barnearbeid bak. At det ødelegger for varemerkene som blir kopiert er også en faktor, men sekundært. Kopivarer ødelegger mange liv, så derfor syns jeg det er usmakelig og korttenkt å støtte oppunder 🙁

   • Reply Kamilla 23. september 2018 at 18:18

    Da forstår jeg faktisk! Har ikke tenkt på at det «representerer» det før. Tenker nesten alltid når jeg ser en LV veske at den er fake. Det er jo veldig trist, i såfall.

 • Reply Anonym 24. september 2018 at 16:56

  Eksempler på reklame.
  Du får låne noe, får ting gratis, får delta på arrangementer eller reiser, eller får gratis tjenester eller rabatter, mot en forventning om at du omtaler dette eller gir det eksponering.

  At noe som er reklame på insta ikke er det på bloggen blir vel litt merkelig. Ikke bli helt fotballfrue da.. sjøl om jeg nå tror at alle de som bruker den dåsespayen trener uten truse 🙈

 • Reply Anonym 25. september 2018 at 22:12

  Jeg liker bloggen din Ida, så ikke ta dette feil, men når du påpeker at andre har fake merkeveske (eller tilsvarende, du har fks tidligere også «gjort narr» av mennesker med fake pels) får jeg litt følelsen av at du går rundt og tror du er veldig mye bedre enn andre mennesker. Du ødelegger noe helt utrolig for deg selv ved å komme med slike unødvendige «påhopp». Som sagt, jeg liker bloggen din, og er ikke ute etter å trøkke deg ned i dritten, men jeg synes du skal tenke deg litt om. Greit å ikke like fake merkevesker, fake pels, o.l., men det trenger kanskje ikke nevnes på en måte som gir «lol har du ikke råd til ekte du a? taper»-vibber? Er garantert noen med fake vesker eller fake pels som leser bloggen din.

  • Reply Ida Wulff 26. september 2018 at 13:06

   Det handler ikke om å ha råd, det handler om at man støtter oppunder barnearbeid og narkotikakriminalitet. Dét ser jeg ned på 🙂

   • Reply Eva 26. september 2018 at 17:02

    Hvilke merker kjøper du? Jeg synes det er så sykt vanskelig å finne ut om ting er etisk lagd🙄 😩

 • Reply Mari 26. september 2018 at 09:31

  Hei Ida og takk for at jeg kan bla innom en blogg som er morsom hver bidige dag🎉
  Jeg har nylig gått fra å være kjæreste til samboer, som de fleste sier øker da vekten gjerne og jeg merker at kiloene har økt 😒
  Samboeren derimot, kan spise hva søren han vil uten en kilo ekstra.
  Har dette vært tilfelle hos deg? At kosen har blitt større enn aktiviteten? Har du noen tips?

  • Reply Ida Wulff 26. september 2018 at 13:01

   Her har vi begge gått opp masse siden vi møttes! Kan gjerne skrive et innlegg om tema 😀

 • Reply Sigrid 28. september 2018 at 00:32

  Her var det mye som jeg kunne kjenne meg igjen i, spesielt det med å tenke på rømningsveier på kino! Klarer aldri å slappe heeeelt av.

  Kjenner meg også igjen i punktet hvor du skriver at du bruker tid på å snakke ned eget arbeid, og det som er litt hyggelig, håper jeg, er at jeg bruker deg som motivasjon når jeg er inne i en periode hvor jeg snakker ned mine egne prestasjoner og evner. Jeg tenker at dersom du klarer å drive blogg og være student da skal jeg klare å «bare» være student. Så håper det kan hjelpe deg litt neste gang du kritiserer deg selv når det kommer til skolearbeid.

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 21:22

   <3 <3 <3

  Leave a Reply