Hverdagsliv

SOUNDTRACK PÅ EN REGNVÆRSDAG

21. september 2018

… MENS STORMEN HERJER UTE ☔️

For et vær! I dag ble jeg enig med kollegaene mine (som bare er meg selv) om at vi tar hjemmekontoret i sengen. Rart med det. På en solskinnsdag ville det fått meg til å føle meg som en stor sugg, men når det regner: Kosetøy, puter og masse godt å drikke! Jeg innså nettopp at man kan se meg stå og skræve over smoothien på bildet, beklager så mye for det.

Jeg har nettopp vært ute og kjøpt en sen lunsj. Har heldigvis funnet et par steder jeg kan gå nå mens jeg er hotellboende. Det går mest i salater, smoothier og juicer. Så nå har jeg fått noen gode lunsj-ideer til jeg kommer hjem og endelig kan lage min egen mat igjen 😀

Nå gleder jeg meg så innmari mye til helg, så jeg har noen å være sammen med på dagtid. Dét hørtes stusselig ut, men det er sant. Vi har hotell helt til søndag, så vi blir i Oslo i helgen også. Og hallo: Gled deg til å se hotellrommet vårt, det er noe for seg selv! Musikk er selvfølgelig en viktig del av hjemmekontor. Her er mine favorittsanger å høre på når det er dårlig vær ute. Sånn i tilfelle du skulle trenge noe nytt å høre på i dag 

The Lost Interlude – OZZIE
River – Leon Bridges
One Of These Mornings – Moby 
I Try – Macy Gray 
September Song – Agnes Obel
Halo – Beyoncé 
Club Aso – Palmistry
Love On The Brain – Rihanna 
Retrograde – James Blake 
Think About Me – dvsn 
We Found Love – Martin Halla
Samurai Swords (Acoustic Version) – Highasakite

10 Comments

 • Reply Adrienne 21. september 2018 at 15:37

  Hvor er lunsjen din fra? Den så digg ut 🙂 Kanskje det kunne passet med noen «paraplyer» i regnet også?

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:39

   Lunsjen er fra Soho på Oslo City. Og jeg skal prøve å komme med noen paraplyer snart 😀

 • Reply Liza 21. september 2018 at 18:22

  Kommer du til å bli radmager av den sykdommen? Hvis du bare kan spise grønnsaker og frukt…

  • Reply Ida Wulff 21. september 2018 at 19:41

   Jeg er i en 4 ukers testperiode hvor jeg skal holde meg helt unna laktose, etter den kommer jeg til å spise noe av det selv om jeg ikke tåler det 🙂 radmager kommer jeg forhåpentligvis aldri til å bli!

  • Reply hanna 22. september 2018 at 09:20

   Ida kan vel strengt tatt spise mer enn frukt og grønt.. det er meieriprodukter (med laktose) og gluten hun burde unngå. Det vil si hun kan spise kjøtt, fisk, egg, laktosefrie meieriprodukter, ris, poteter, oljer, belgfrukter, havre (naturlig GF, men må ikke være behandlet på samme sted som glutenholdige kornsorter), og GF produkter om hun liker det. Ser vel ingen grunn til å bli radmager på et sånt kosthold☺️

 • Reply Elise Amelia 21. september 2018 at 21:51

  Hvor har du kjøpt salaten? Den så knallgod ut! Spent på erfaringene dine uten laktose, det virker som at de aller fleste er veldig glade i å putte melk eller ost i absolutt alt, så det er fullt forståelig at det krever litt jobb.

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:38

   Salaten er fra Soho på Oslo City 🙂 <3

 • Reply Mariann 22. september 2018 at 17:38

  Det er faktisk null problem å spise ute med allergier i Oslo. De fleste spisesteder har menyer med allergimerking også på nettet. Bare å sjekke før man drar noe sted, dersom en er usikker. Asia aker brygge, Døgnvill, funky fresh foods, oslo raw, the juicery, smoothie exhange, lett, sudøst, baker hansen, starbucks osv. har veldig bra utvalg i Oslo for melk og glutenallergikere, så laktoseintoleranse i Oslo er easy peasy 😉

 • Reply Therese B 26. september 2018 at 10:45

  Takk for tips til fine sanger <3 Nå gleder jeg meg til å lese pensum med noe fint i bakgrunnen!

  • Reply Ida Wulff 26. september 2018 at 13:00

   <3

  Leave a Reply