Hverdagsliv

NÅR HOTELLROMMET SER UT SOM DRØMMELAND

24. september 2018

Reklame: Overnattingen er sponset av Nordic Choice Hotels

📍COMFORT HOTEL GRAND CENTRAL

Never mind me, jeg sitter bare her på en sky av en seng i drømmeland! Haha. Jeg var så heldig og fikk bo hos Comfort Hotel Grand Central den uken jeg var i Oslo. Hotellet ligger inne på Østbanehallen, som er et av mine favorittsteder i Oslo. Jeg har skjønt at jeg må slutte å kalle det for «mathallen» (det forvirrer vennene mine når vi skal møtes) – men det er altså en mathall. Masse digge restauranter, kafeer og butikker. Min favoritt heter Flavours Food Market, der inne føler jeg at jeg er i USA. Og når det kommer til handling av mat, så er det altså noe positivt. Nå har Melt Grilled Cheese Sandwich Bar åpnet på Østbanehallen også, gjett om jeg gikk gråtende hjem da jeg fant ut at de ikke hadde noe laktosefritt. Til vanlig ville det vært himmelen for meg! Jeg måtte nøye meg med sushibåndet hos Yo!Sushi som faktisk hadde dritgod mat. Jeg har alltid gått rett forbi den som er på Gardermoen, fordi jeg syns det har sett billig og dårlig ut. Etter å ha spist der to kvelder på rad, kan jeg nå avkrefte begge deler. Men tilbake til hotellet! Hvis location er viktig for deg når du skal besøke Oslo, så anbefales Comfort Hotel Grand Central på det varmeste. Med utsikt til operahuset og all kollektivtrafikk rett utenfor døra, blir alt veldig enkelt. Rommene er superfine, og jeg likte veldig godt at man kan velge å stå over rengjøring av rommet. For hver dag man gjør det, blir det gitt et beløp til veldedighet. Samvittigheten tok meg, og jeg valgte å stå over room cleaning hele uka – kunne kanskje spandert på meg det én gang, hehe.

Hvis du planlegger å bo på et Nordic Choice-hotell i nærmeste fremtid, burde du forresten laste ned appen deres. Den kan du bruke til å sjekke inn og ut, og du kan få en rekke fordeler. I tillegg kan den brukes som romnøkkel på mange av hotellene. Et lite blinkskudd fra tidenes pysjamasparty på lørdag. Hvorfor dra ut og stampe rundt på et dansegulv, når man kan skru på discolysene og spise godteri i en myk hotellseng? Retorisk spørsmål der. Takk for meg, Comfort Hotel Grand Central, jeg kommer tilbake og da lover jeg å ikke okkupere shuffleboardet deres så mye…

Jeg er tilbake i Tønsberg, og det var veldig deilig å komme hjem også. Her er jeg midt i et prosjekt hvor jeg prøver å kvitte meg med kaldt interiør, og gjøre hjemmet litt lunt og varmt. Lettere sagt enn gjort, for en som tydeligvis trodde hun skulle drive en kullsvart og stilig interiørbutikk her hjemme. Men så innså jeg at dette er et hjem hvor det skal være hyggelig å være, så nå må jeg «hygge» det litt opp. Hvordan man enn gjør det. Jeg har begynt å bytte ut grått med beige, så får vi se hvor det tar meg.

Nå skal jeg prøve å få tak på foreldrene mine. Jeg savner Penny (voffsen) så mye, at jeg tenkte jeg skulle prøve å få en dose hundekos i løpet av kvelden. Det hørtes ikke helt friskt ut, men det er nå i det minste sannheten.

Kyss, klapp & klem 

10 Comments

 • Reply Ida 24. september 2018 at 16:54

  Jeg så på menyen til Melt Grilled Cheese, og ut fra ingrediensene ser de aller fleste rettene ut til å inneholde minimalt med laktose. Det ser nesten ut som at de har har skrevet opp «laktose» på alle som inneholder ost, selv om de fleste av ostene de bruker inneholder veldig veldig lite laktose. Jeg er selv laktoseintolerant og hadde i hvert fall ikke vært redd for å spise der 🙂

 • Reply Ingrid 24. september 2018 at 17:19

  Apropos laktose og ost. Majoriteten av ost inneholder ikke laktose. Masse melkeproteiner som noen er allergiske mot, men ikke laktose. Hvis du ser på innholdsfortegnelsen på ost så kan du se på karbohydrater, antall gram det står er prosentandel laktose. 4 g karbohydrater er 4% laktose. Dette gjelder for alle naturelle melkeprodukter uten tilsatt sukker/frukt/annet som har carbs. Du kan fint spise både pizza og grilled cheese selv om man er laktoseintolerant. Har du cøliaki må du bruke glutenfritt brød/bunn, men ost er det bare å gå bananas med. <3 ost

 • Reply Joanna-livet med psykisk ohälsa 24. september 2018 at 19:34

  Så fint

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:33

   😀 <3

 • Reply Lisa 25. september 2018 at 11:34

  Haha, eg såg du tagga location på Instagram og eg trudde faktisk du VAR i New York! 😂 ‘Grand Central’, liksom 😛

  Sjukt fint rom! Elsker å bu på hotell, so kan tenke meg du har kosa deg der <3

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 13:33

   Haha, ja det minnet meg om New York 😀 <3

 • Reply Anonym 25. september 2018 at 12:24

  Jeg tror kanskje at du har snakket med en på MELT som ikke har helt peiling på hva h*n snakker om. Jeg er laktoseintolerant og har spist der for. De har enkelte toast med norvegia/jarlsberg. Norvegia og Jarlsberg er naturlig laktosefritt. Så lenge du spør om de kan bruke den osten på din toast, burde du være innenfor grensen «laktosefritt». 🙂
  Jeg er også ekstremt laktoseintolerant, og reagerer på det meste over en viss mengde gram laktose, men jeg ble ikke dårlig av turen på MELT med Norvegia.

 • Reply Anonym 25. september 2018 at 15:32

  Jeg tror også du trygt kan spise der, jeg ekstremt laktoseintolerant og tåler omtrent ingenting før jeg sitter på do eller kaster opp, og jeg har spist der før og reagerte ikke, fordi jeg spurte om de kunne bruke Norvegia, så hvis du spør legger de til rette for det. Det gjelder også resturanter og kafeer, jeg har aldri opplevd at noen blir oppgitt når jeg spør, heller det motsatte at de blir glad, nettopp fordi jeg spør og ikke regner med at det går greit, så det å ikke tåle melk, er faktisk ikke verdens undergang, vet man hva som inneholder melk er det helt greit.

  • Reply Ida Wulff 25. september 2018 at 15:40

   Åh, så kjipt at de sa at de ikke hadde noe laktosefritt! Kunne jeg fått Norvegia, så hadde jeg spist der :O

 • Reply Anonym 25. september 2018 at 22:27

  Hei! Ser at du har tatt nye vipper. Hvor har du tatt de og er det mega volume?
  Klem 🙂

 • Leave a Reply