Hverdagsliv

JEG SKJØNNER IKKE HVOR TIDEN BLIR AV

26. september 2018

Jeg vet at det vekker hatet i folk når fulltidsbloggere påstår at de er sinnsykt travle – men nå er jeg ikke fulltidsblogger lengre, jeg er student også. Så jeg prøver meg: Hvor i h*lvete er tiden min blitt av?! 

Etter at jeg kom hjem til Tønsberg søndag kveld, har alt bare gått i ett. Jeg har ikke rukket å lage en eneste middag, og jeg har ikke rukket å trene en eneste gang. Og hvis du spør meg hvorfor, så har jeg ikke engang noe godt svar. Dagene har bare flydd, med ærender, jobb og skole. Jeg har en mistanke om at det er fordi jeg ikke er vant til å være travel, så når kalenderen for en gangs skyld blir helt full, er det som om sprettballene tar helt av i hodet mitt. Men at kalenderen er full blir jeg jo vant til igjen. Jeg har bare hatt et litt lite innholdsrikt år, så nå må jeg komme meg opp på hesten igjen. Den effektive hesten, ehe.

Akkurat nå sitter jeg og stresser med en skoleoppgave som skal leveres denne uken. Og at jeg har bursdag i morgen, og alle i familien sitter og venter på beskjed om hvor, når og hvordan jeg vil feires. Jeg liker ikke å feire meg selv, bare andre. Fødselsdatoen min ble fjernet fra Facebook for flere uker siden, for at jeg i hvertfall skal slippe unna dét styret. Herregud, jeg høres helt deprimert ut her. Men det er jeg ikke. Jeg har bare så mye i hodet at ballonger og kake er det siste jeg tenker på.

En tanke som nettopp slo meg: Hadde jeg hatt barn nå, måtte jeg satt dem i boden og bedt dem vente der til fredag. Så det er kanskje bra at jeg ikke har barn akkurat i dag.I går var Gravlyset og jeg ute og spiste koreansk streetfood! Takk og lov for at det finnes folk som jobber med å lage mat, når man ikke har tid til det sjæl 

Nå er han faktisk på butikken og handler inn til hjemmelaget middag – han er vant til å være travel, så da får han være litt husmor 😀

Håper du har en fin kveld!

8 Comments

 • Reply Elisabeth L 26. september 2018 at 20:04

  Jeg skjønner så godt hva du mener! Nylig ferdig utdannet og fått fulltids + at jeg pendler til Oslo frem og tilbake, noe som gjør at jeg ofte ikke er hjemme før etter kl 17. Vet dette er vanlig for mange, men føler dagene nesten er over etter middag – rekker i hvertfall ikke noe annet hvis jeg skal trene i tillegg 🙄 er denne restauranten i Tønnsberg? Hva heter den? 😊

  • Reply Ida Wulff 26. september 2018 at 22:57

   Ja, den er i Tønsberg 🙂 The Sense heter den! Klem til deg

 • Reply Stine 26. september 2018 at 20:29

  Då kjempe godt ut! Hvilken restaurant er dette?

  • Reply Ida Wulff 26. september 2018 at 22:56

   The Sense 🙂

 • Reply Kirsten Johanne Wulff 26. september 2018 at 22:55

  Tillykke med dagen Ida!,

 • Reply Kristine 27. september 2018 at 18:17

  Feel you! Studerer, og har i tillegg 3 jobber for å få ting til å gå rundt. Har ikke tid til å leve haha.
  Gratulerer med dagen <3

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:33

   Tusen takk <3 <3

 • Reply Caroline 28. september 2018 at 06:16

  Ida, jeg skjønner travelheten! Og så koslig og se at du har det fint. Men hvordan ha tid til å tusle ned til Sense, se på meny, bestille, vente på mat, spise maten, betale regninga og tusle tilbake, men ikke lage noe hjemme?🙈 *spurte hun med et glis og et blunk*

 • Leave a Reply