Hverdagsliv

HITLER FORAN KAMERA

28. september 2018

Jeg er egentlig ikke så glad i å snakke om hva som foregår i bloggkulissene, men jeg kan si deg én ting som du kanskje ikke hadde gjettet. Og det er at jeg er et helvete å bli tatt bilder av. Haha! Rett et kamera mot meg, og jeg forvandles til en hissig liten Hitler på null komma niks.

Det er som regel lillebror eller samboer som tar bilder av meg. Med lillebror er det ganske sivilisert, for hvis jeg er ufin nok, så vet jeg at han ikke gidder mer. Kjæresten derimot – han får så ørene flagrer. For vi er vel alle enige om at det er fotografens skyld hvis vi ser ut som en hvetebolle på to bein? Eller hvis det står babyhår til alle kanter? Eller hvis den ene knappen på jakka er åpen? Jeg har i hvertfall fått for meg det.

Dessuten har jeg mitt eget fotospråk som begge fotografene mine har lært seg. Ting skal gå radig for seg, for når man først finner en folketom gate… Da er det eneste sikre i livet, at denne gaten er ikke folketom lenge. Så da må det knipses, og vi må snakke samme språk. Så hvis lille Hitler roper bredde, førti, tissen! Så betyr det at bildet skal taes liggende, med 40 mm, og at det skal taes fra… Tissen og opp. Høyde, sytten, hele, lik luft derimot, betyr at bildet skal taes stående med vidvinkel, at hele kroppen min skal være med, og at det må være like mye luft over hodet mitt som under føttene mine. Så selv om jeg er et menneske som smiler mye, er smilene merkelig nok ganske oppstilt på bilder. Jeg har sååå mange bilder hvor jeg ser ut som en lemmen som holder på å eksplodere, vurderer å lage et samleinnlegg med dem. Det kunne blitt et eget album: Ida kjefter på fotografen. 

Så vet du det! Hehe.

Ellers fylte jeg 28 år i går, og det syns jeg er veldig rart. Jeg har ikke noe i mot å bli eldre, det syns jeg bare er fint. Men jeg lar meg skremme av hvor fort tiden går, og at foreldrene mine og besteforeldrene mine også blir eldre. Det syns jeg ikke er noe fint, jeg vil ha dem i livet mitt for alltid.

Jeg hadde en rolig og fin bursdag. Det var deilig å ikke følge med på gratulasjoner på Facebook, og det gjorde at jeg satte så mye mer pris på meldingene og telefonene jeg fikk. Og så fikk jeg fine gaver selv om jeg ikke ville ha noen. Blant annet det fine skjerfet jeg har på meg her, den nye Apple TV’en og noen opplevelser jeg gleder meg til. Og hallo, jeg fikk kryptovaluta! Hvis sistnevnte blir verdt hundre millioner en vakker dag, kan det jo vise seg å bli den beste bursdagsgaven jeg noen gang har fått, hehe. Nå ble det veldig mye babling her, men jeg må faktisk klappe sammen Macen og komme meg avgårde. Det virker som om samboeren min har det veldig travelt med å komme seg avgårde. Det til tross for at vi bare skal en tur på Kid Interiør. Men det må være lov!

Hei så lenge 😀

29 Comments

 • Reply Karina 28. september 2018 at 17:29

  Hvor er jakken fra? 🙂

 • Reply Malin 28. september 2018 at 17:30

  Utrolig fin kåpe! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply kamilla 28. september 2018 at 18:31

  Guud for en nydelig kåpe! Med studentbudsjett så tror jeg at jeg bare må fortsette å sikle på den inntil videre 🙂 Ha en fin helg, og gratulerer med dagen som var! Klem

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:01

   Jaa er ikke den fin 😀 Tusen takk <3 Håper du har hatt en kjempefin helg! Klem tilbake

 • Reply Elisabeth 28. september 2018 at 20:30

  Hei Ida. Hvor har du kjøpt den kåpen fra?:)

 • Reply Rs 28. september 2018 at 21:19

  Gratulerer med overstått dag flotte,fine Ida😚klems😉

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:00

   Tuuusen takk <3 <3

 • Reply Amalie Halse 28. september 2018 at 21:44

  Haha, hahahah, hahahah… Jeg dør! «sytten, vid» syns jeg kan høre deg!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:02

   Hahah 😀

 • Reply Thy 28. september 2018 at 22:42

  Hvor er det fine skjerfet fra? Så utrolig fint!

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:00

   Holzweiler! 🙂

 • Reply Amanda 28. september 2018 at 23:31

  For et flott skjerf, Ida! Hvor er det fra?
  Og må forresten si – til tross for at du påpeker mulige falske smil – disse bildene var sååå fine av deg, du stråler virkelig! Stor klem <3

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:01

   Tusen takk, Amanda 😀 <3 Skjerfet er fra Holzweiler. Stor klem tilbake <3

 • Reply Elisabeth 29. september 2018 at 00:58

  Hei! Ser at du har tatt nye vipper. Hvor har du tatt de og er det mega volume? Klem Elisabeth

 • Reply Anonym 29. september 2018 at 08:10

  Hei, så pen du er:) hvor er kåpen og skjerfet ifra?:)

 • Reply Anja 29. september 2018 at 10:56

  Det skjerfet var helt nydelig, kan jeg spør hvilket merke det er? ☺️

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 18:00

   Holzweiler 🙂

 • Reply Oda 29. september 2018 at 19:28

  Hvor er kåpen fra? Virkelig fin!!

 • Reply Kine 29. september 2018 at 23:06

  Gratulerer med gårsdagen 🙂 hvor er skjerfet og kåpen fra?

  Hilsen Kine

 • Reply Cathrine 30. september 2018 at 13:50

  Hvor har du kjøpt kåpen? Elsk!! <3

 • Reply Anniken 30. september 2018 at 16:30

  Hvor er kåpa og skjerfet fra? 🙂

 • Leave a Reply