Hverdagsliv

SLIK FIKSER JEG BRYNENE MINE HJEMME

28. september 2018

Reklame for Depend.no / Kode IDA20 gir 20% rabatt i hele nettbutikken

BROW CHICKA WOW WOW ✨

De siste årene har jeg gått mye i salong for å fikse brynene mine. Og jeg bryr meg om brynene mine. Men for å være helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye at jeg gidder å bruke 500 kroner på dem hver tredje uke. Og jeg har heller ikke noe behov for disse store, ville Kardashian-brynene som er «brow goals» for tiden. Misforstå meg rett, det ser veldig fint ut på mange. Men selv vil jeg bare ha «naturlige», ryddige bryn som ser fine ut i mitt ansikt.

Så nå har jeg funnet ut at jeg like gjerne kan fikse dem selv her hjemme. Det koster nærmest ingenting, og sparer meg for tid i tillegg.

I anledning at Depend har lansert nettbutikk i ny drakt, tenkte jeg å vise hvilke produkter jeg bruker for å fikse brynene mine hjemme 😀Det aller viktigste når jeg fikser brynene selv,er selvfølgelig Depend Eyebrow Colour, som gir brynene farge. Den har en helt ny formula med risprotein og olje utvunnet av engkarse, noe som korter ned behandlingstiden og skal gi salongresultat. Fargen er permanent og vannfast, og varer i opp til 6 uker! Og noe jeg syns er så fantastisk: Èn pakke rekker til 8-10 behandlinger. Så på et helt år kan jeg nå faktisk ende opp med å bruke litt over 100 kroner på brynene mine. Økonomiske beautyhacks, altså!

Som du ser kommer Depend Eyebrow Colour i fire forskjellige farger: Brun, mørkebrun, brunsvart og sort. Selv bruker jeg fargen Brun 4903, da jeg ikke ønsker spesielt mørke og dominerende bryn.

Et veldig godt tips er å farge brynene før du begynner å forme/nappe dem. For når du farger kan det dukke opp noen usynlige hår, som gjør at brynene dine blir mer komplett. Og de hårene vil vi jo helst ikke nappe bort!

Her ser du alle delene som befinner seg inne i pakken med Eyebrow Colour.Slik gjør du: 

Bland 2 centimeter av fargekremen med 10 dråper aktiveringskrem. Rør grundig i 30-60 sekunder, slik at blandingen blir jevn og klumpefri. Fargeblandingen må påføres med det samme, så ikke lag den en time i forveien.

Bruk påføringsbørsten til å påføre et tynt lag av fargeblandingen på brynene. Du kan la fargen virke i alt fra 5-10 minutter, alt etter hvor intensiv farge du vil ha. Selv lar jeg fargen være på i cirka 6 minutter.

Fjern fargeblandingen – først med en tørr bomullspad, og så med en fuktig.
Etter farging, går jeg løs med pinsett og saks. Jeg prøver å beholde den naturlige formen på brynene mine, men napper vekk frittstående hår, og klipper hår som er for lange.

Hva angår brynssminke, har jeg nå begynt å bruke Eyebrow Pencil Slim & Thin i fargen Soft Brown. Den er perfekt, og jeg bruker den til å fylle inn der hvor jeg føler at jeg mangler noe. Den legger seg som en slags skygge, fordi den er såpass lys. Den ene siden har en børste, som jeg bruker til å gre brynene på plass. Til slutt påfører jeg Eyebrow Duo Styler, som inneholder en blyant-concealer. Den bruker jeg både over og under brynet, og den gjør at brynene fremstår en smule mer markert.Og voila, så var brynene både ferdig farget, stelt og stylet!

Her ser du brynene mine helt utstelt til venstre, i midten er de farget og nappet – og til høyre er de sminket i tillegg. Ganske fint til å være gjort hjemme av en amatør, eller hva? 😀 Jeg er i hvertfall fornøyd, når jeg ser på utgangspunktet.

1. USTELT / 2. FARGET OG NAPPET / 3. SMINKET

Har du noen tips og triks for å fikse brynene hjemme? Jeg er ganske nybegynner, så det er gøy å høre hvordan andre gjør det også!Rabattkoden IDA20 gir deg 20% rabatt på alle varer i Depend sin nettbutikk. Koden er gyldig til og med 7. oktober Også verdt å sjekke ut nettbutikken hvis du trenger nye neglelakker eller shellac 😀 

18 Comments

 • Reply Camilla 28. september 2018 at 20:04

  Hei! Hvor tar du vippe extensions ?:)

 • Reply Susanne 28. september 2018 at 20:07

  Refectocil er det aller beste å bruke hjemme, akkurat som de gjør på salong!

 • Reply Seline Saxebøl 28. september 2018 at 21:15

  Har for det meste de samme stegene som deg, men jeg foretrekker å bruke en brynsskjærer fremfor pinsett. Ellers avslutter jeg med litt highlighter under brynene for å fremheve de 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 17:54

   Vokser det ikke fort ut igjen når du bruker brynsskjærer? Og så er jeg litt redd for at jeg skal ta for mye av brynet :O Tar gjerne i mot tips 😀

 • Reply Iben 29. september 2018 at 10:08

  *verdt 😉

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 17:54

   Haha, ooorker ikke!!

 • Reply Ida 29. september 2018 at 12:18

  «Også verdt*** å sjekke ut..» Ida, da! Du som er så flink ellers

  Kjempefine bryn 😀

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 17:54

   Sykeste feilen jeg noen gang har gjort! Jeg er i sjokk! Haha 😀 Tusen takk <3

 • Reply Marie 29. september 2018 at 21:10

  Hei:) hvis du ser på bildene på bloggen din fra mobilen er det veldig enkelt å se hvor du retusjerer huden (spesielt i pannen), noe du absolutt ikke trenger fordi huden din er naturlig fin, både med og uten sminke. Synes det er litt trist å se at du føler du må fikse enda mer på den, plis ikke!!! Du er skjønn, stor klem<3

  • Reply Ida Wulff 30. september 2018 at 17:56

   Hei 😀 Skjønner ikke hvorfor disse bildene ble SÅ blurry, ser at håret mitt også ser retusjert ut. De er ikke like blurry FØR de ble lastet opp altså 😀 <3

 • Reply Amalie 30. september 2018 at 19:47

  Blir fin farge de første dagene, men jeg syntes fargen holder i maaks to uker. Seks uker er en liiten overdrivelse 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 09:30

   Det holder ikke 6 uker på meg, kanskje 3-4. Tror det kommer litt an på hvor mye man vasker/skrubber/renser ansiktet. Med tanke på sminke, så har jeg ikke sjans til å unngå brynene når jeg fjerner makeup og renser ansiktet 😀

 • Reply Ingrid 30. september 2018 at 21:15

  Jeg har brukt Depend sin øyenbrynsfarge i mange år, funker kjempebra! Jeg er blond som deg, men bruker «brunsvart», synes brynene fikk så rødskjær når jeg brukte den brune fargen. Også bruker jeg både pinsett og øyenbrynskniv for å stelle de 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 08:17

   Da skal jeg teste brunsvart neste gang 😀

 • Reply Ellabella 11. oktober 2018 at 14:33

  Hei. Har bestilt varer fra Depend via innlegget ditt, men ikke fått noe. Finner helle ringen kontaktinfo til dem. Kan du hjelpe?

 • Reply gBAmBTdGY 20. oktober 2023 at 11:36

  cialis prices Detection rate and sequencing efficiency

 • Reply https://undress.vip/ 16. januar 2024 at 16:41

  Very informative article post.Really looking forward to read more.

 • Reply Hudson O brien 25. mars 2024 at 09:23

  An interesting discussion is definitely worth comment. I think that you ought to publish more about this subject, it may not be a taboo matter but typically people do not speak about such issues. To the next! All the best!!

 • Leave a Reply