Hverdagsliv

NÅR MAN TROR MAN ER EN GAVE

30. september 2018

BURSDAGSFEIRING I KRISTIANSAND 🎈🎂

For et døgn jeg har hatt! I går morges fikk jeg privatsjåføren (samboeren) min til å kjøre meg til Kristiansand, sjekket inn på hotell – og utkledd som en stor pakke, overrasket jeg Kristina på døra. Hun skulle feire 28 års dagen sin, og det er flere uker siden jeg meldte avbud. Så har jeg forberedt henne på at det kom til å komme et bud på døra med en gave som måtte være med på feiringen. Kan nesten ikke tro at hun ikke har mistenkt at den gaven var meg. Haha! Har nok aldri følt meg klovn, som da jeg løp gatelangs med den store pappesken rundt kroppen, med samboeren kjørende bak i bil. Som et lite utdrikningslag, med bare én person. Det verste er at Kristina, som er blind på det ene øyet og ser dårlig på avstand, ikke  at det var meg. Som en smilende idiot med veivende armer, begynte jeg å bli litt stressa da jeg ikke fikk noen respons. Men da jeg var to meter unna, gikk det endelig opp et lys, og det ble en tårevåt velkomst. Følte meg som en ekte gave!

Det ble en kveld med mye popcorn, vin, latter og kjærlighetserklæringer – dessverre også noen shots. Hele bilturen hjem i dag har bestått av dundrende hodepine, men det var  verdt det  Var jaggu bra jeg hadde med meg kostyme, for kjolen min klarte jeg å glemme igjen hjemme. Tror dette er første gang i mitt liv jeg har gått på fest i bukse. Følte nesten jeg dro ut på byen for å knytte kontakter, i dressbukse og høye hæler. Knyttet ingen kontakter, hvis ikke boleren som prøvde å holde rundt meg teller. Party på bygda!

Nå er jeg trygt hjemme i Tønsberg, har kledd meg i joggedress og lagt meg under dyna for å jobbe med skolearbeid. Ikke det jeg har mest lyst til å gjøre på en klein søndag, jeg har egentlig mest lyst til å pensjonere meg som student. For nå har jeg prokastinert som aldri før, og kjenner innleveringsfristen puste meg i nakken. Grøss.

Håper du har en litt mindre klein søndag enn hva jeg har. Og hvis du er klein, så håper jeg det var verdt det 

8 Comments

 • Reply Kristine 30. september 2018 at 19:45

  Du vet at Kristiansand er en større by enn Tønsberg, ikke sant? 🙈

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 08:17

   Ikke etter utelivet å dømme, Hehe :p

 • Reply Lin 30. september 2018 at 23:01

  så gøy gave <3

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 08:17

   <3 <3

 • Reply Julie 1. oktober 2018 at 09:08

  Hvor er buksen din fra?:)

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 09:31

   Den er kjøpt på Neoz i Tønsberg 🙂

 • Reply Lisa 1. oktober 2018 at 19:28

  Hahaha, «boleren som prøvde å holde rundt meg» 😂

  Høyres ut som ein kjempekjekk tur!

  • Reply Ida Wulff 1. oktober 2018 at 20:34

   Lov å prøve seg, haha! <3

  Leave a Reply