Nybygg, hjem & interiør

MIN NYE BILDEVEGG

2. oktober 2018

Reklame for Desenio.no/ Rabattkode WULFFIDA gir deg 25% rabatt

DEN BLÅ VEGGEN ✨

Jeg har gledet meg sånn til å vise frem min nye bildevegg over spisebordet, hvor fin?! Jeg har ønsket meg en symmetrisk bildevegg lenge, og endelig er den på plass. Jeg tror faktisk at jeg vil ha flere, andre steder i leiligheten. Alle bildene er fra Desenio.no!

Min stakkars samboer satt med hjertet i halsen og så på da jeg la bildene i handlekurven, han «kunne ikke se for seg at dette kom til å bli spesielt fint». Men vi er SÅ fornøyde begge to. Dette ble en fulltreffer, syns jeg. I tillegg syns jeg det gjorde at spisehjørnet ser større ut, og takhøyden kommer bedre frem.

Også veldig fornøyd med å få inn litt blåfarge i leiligheten. Blått er beroligende og harmonisk ♥ 

FRA ØVERST TIL VENSTRE: AQUARELLE SHAPE / BLUE GOLD / INDIGO BLUE / INTO THE BLUE / BLUE DEEP / BLUE TIDE

Over ser du navn på alle bildene, hvis du har lyst på de samme.

Størrelse på bildene er 50 x 70, jeg mener at denne størrelsen egner seg best når man skal lage en symmetrisk bildevegg. Det er selvfølgelig også viktig at de henges helt symmetrisk. Gravlyset fikk stå lenge med vaterpasset sitt og rette på bildene, før sjefen i hjemmet var fornøyd.

Et annet tips til alle med gipsvegger, som ikke ønsker store hull i veggen, er å bruke en liten spiker og banke den skrått ned i gipsen. Disse bildene er så lette at du ikke trenger å bruke store gipsskruer. Det er takket være Desenio sine rammer, som ikke består av vanlig glass, men av pleksiglass.Jeg har også byttet ut bildene på soverommet. Etter at svigermor påpekte at de forrige fikk soverommet vårt til å se ut som en nattklubb, har jeg ikke klart å gi slipp på tanken. Disse to er litt roligere, og sender meg rett tilbake til sommerhuset i Danmark, og den lange hvite stranden der.

Hvis du ønsker å handle bilder hos Desenio.no, får du nå 25% rabatt ved bruk av rabattkoden WULFFIDA. Rabattkoden varer kun til og med 4. oktober, og funker på alt utenom rammer og handpicked/collaboration posters 

30 Comments

 • Reply Ida 2. oktober 2018 at 23:04

  Vet du hvor stort spisebordet ditt er? 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 07:20

   Mener det er Ø: 120 cm 🙂

 • Reply v 3. oktober 2018 at 00:37

  tips til deg: det finnes gipskroker

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 07:19

   Har brukt det flere steder, men opplevd å treffe på steder hvor det ikke lar seg gjøre 🙂

 • Reply Linn 3. oktober 2018 at 07:56

  Kjempe fint!
  Når det kommer til innredningen av leiligheten deres, merker jeg hvor sykt lett jeg lar meg påvirke..Det er litt skremmende, men samtidig fascinerende.
  Hver gang du gjør noe nytt der, tenker jeg at «ja, det var mye finere enn de gamle». Selvom jeg synes det du i utg. punktet hadde var fint sist jeg så det.
  Litt usikker på om det er til å le eller grine av.
  Jaja, jeg har hvertfall ikke latt meg påvirke av bloggere som normaliserer plastikk kirurgi, så får være greit å la seg påvirke av tepper og bilder på veggen;)

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 08:47

   Hehe, uff! Bedre å gi noen lyst til å bytte ut veggpryd enn rumpa, si! Nei, men jeg skjønner hva du mener. Hadde grå tepper, pledd og puter, helt til Instagram fikk meg til å føle at beige var det eneste riktige. Er ikke akkurat gratis å bytte ut 10 pynteputer….. nå forblir det slik en stund ;p ønsker deg en fin dag <3

 • Reply Marthe 3. oktober 2018 at 09:15

  Hei.

  Hvor har du kjøpt lyspærene?
  Har samme lampe selv, men mangler pærer.

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 09:44

   Hei 🙂 Pærene er fra samme sted som lampen, DesignBelysning.no

 • Reply Anonym 3. oktober 2018 at 10:46

  Takk Gud for at du fjernet bildene på soverommet, de minnet meg også om en nattklubb.. dette ble mye finere 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 14:21

   Enig 😀

 • Reply Ingrid 3. oktober 2018 at 11:21

  Hei Ida!
  Mener å huske at du nevnte at stolene dine var fra IKEA og het Nils? (Mye rart man skal huske:P) Men nå finner jeg ikke Nils(?) på ikea sine hjemmesider? Hjeeelp! Eller het de kanskje Alf?? 😉 😛

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 14:22

   De har dessverre gått ut av produksjon!!! 🙁

 • Reply T 3. oktober 2018 at 14:22

  Det ble sååååååå fint! Spisekroken din er helt perfekt Ida! Sammenlignet med dine tidligere innredningsprosjekter (feks da du først flyttet til Oslo) så er stilen din så innmari on-point nå 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 16:21

   Hehe, takk 😀 Mener å huske at det var gaaanske shabby chic da jeg først flyttet til Oslo :O

 • Reply Marte 3. oktober 2018 at 14:42

  Sykt fint Ida! Dere har det så fint hjemme. Hvor er spisebordet deres fra?

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 16:21

   Tusen takk 😀 <3 Spisebordet er fra Sixbondstreet, det har en diameter på 120 cm 🙂

 • Reply Lisa 3. oktober 2018 at 17:10

  Åh, har sjølv fått ein sending frå Desenio som eg GLEDER meg til å vise fram seinare i måneden! <3 So sjukt masse fint der, og veggen din vart kjempestilig!

  Eg sleit lenge med å bestemme meg, haha, men har til slutt valgt litt fargerik og tropisk stil sjølv 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 19:14

   Ja, er nesten for mye å velge mellom, Hehe 😀 kos deg med bildeveggen din <3

 • Reply Kristine 3. oktober 2018 at 17:40

  Innmari kult 😊

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 19:13

   Takk 😀

 • Reply LH 3. oktober 2018 at 17:56

  Wow! Dette ble utrolig lekkert 🙂 Du har god stil, Ida! Litt deilig å se deg vike fra den typiske «blogg» interiør-stilen.

  • Reply Ida Wulff 3. oktober 2018 at 22:43

   Tusen takk 😀 <3

 • Reply Sandra Hanna 3. oktober 2018 at 23:24

  Det så helt perfekt ut ved spisebordet, kjenner at jeg blir så ivrig på å bestille masse nytt men vi er på utskikk etter et større hjem så jeg må bare knipe det og smøre meg med tålmodighet så kan jeg vel kjøpe masse nytt til det (eventuelle) nye hjemmet🙈

  Et tips fra meg:
  Du trenger ikke å spikre noen ting ved å bruke disse her fra Clas Ohlson

  https://m.clasohlson.com/no/Command-bildeopphengning/Pr443458001

  Vi har brukt det på rammene vi har kjøpt fra desenio, har ikke opplevd Moe komplikasjoner eller at noe har falt ned. Holder seg godt på plass og man slipper å «ødelegge» veggene!

  Klem❤️

 • Reply Lill 4. oktober 2018 at 09:01

  Bildeveggen i stuen ble veldig fin! 😊

  • Reply Ida Wulff 4. oktober 2018 at 10:13

   Takk 😀 <3

 • Reply Stine 8. oktober 2018 at 12:26

  Har du alltid fresh flowers på bordet? Eller hva fyller du brettet med hvis du ikke har vase med blomster? Du har fått det så utrolig flott! Elsker de mørke fargene <3

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:28

   Hei 🙂 Ofte, men har også falske blomster <3 Tusen takk for det!

 • Reply Julia 13. april 2019 at 15:15

  Ååh hadde tenkt til å bestille fra Desenio i nærmeste fremtid så tusen takk for rabattkoden!! Lurer bare på om det kommer toll når man bestiller? Ser at bedriften er svensk men finner ikke ut om de sender fra Norge eller hvor.

  • Reply Ida Wulff 14. april 2019 at 17:12

   Nei, man må heldigvis ikke betale toll 😀 <3 så da regner jeg med at de sender fra Norge!

 • Reply Alexandra 30. august 2020 at 09:45

  Hri så utrolig flott det ser ut! Hvilken farge har dere malt veggen med?

 • Leave a Reply