Hverdagsliv

KRANGLING, LETTBRUS & SØNDAG

7. oktober 2018

SKÅL, DET ER STRAKS MANDAG 🍷

Rett etter at disse bildene ble tatt, ble det krangling i heimen. Det har egentlig vært krangling hele helgen, og i dag fikk jeg mensen. Og jeg føler meg lurt hver gang!  At jeg aldri skjønner det! Kvinnesatan inni meg går helt bananas følelsesmessig. Men man er jo to om å krangle, så hva hans unnskyldning er, det aner jeg ikke. Men han har definitivt vært mannesatan, så kanskje PMS er smittsomt. Kan jo tenkes.

Nok om krangling – jeg har bare tenkt litt på at det er godt å høre at andre også krangler. Man kan være i et lykkelig forhold og krangle. Det er ikke usunt, det er ikke farlig. Heller tvert i mot. Det viktigste er at det ender i et nuss – har jeg lært.

Her skåler jeg forresten med Cola Zero, etter å ha sett Folkeopplysningen på NRK. Mitt nye favorittprogram kunne meddele at du skal drikke usannsynlige mengder før aspartam er farlig for deg – og det velger jeg å tro på. Ellers har helgen vært veldig rolig. Trening, familiemiddag, hundekos, TV-titting og rydding i skuffer og skap. Hvite helger står veldig høyt på lista, ikke i mine villeste fantasier kan jeg se meg selv bruke helgen på å rave rundt som en villape. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg jobber med å bedre både kosthold og trening. Og hvis jeg er villape i helgen, kan du banne på at jeg ikke kommer meg på trening før langt ut i neste uke. Denne uken klarte jeg fire skikkelige treningsøkter, og jeg satser på at uken som lurer rundt hjørnet blir like bra. Hvis ikke bedre!

Jeg er generelt veldig klar for neste uke, ikke bare for treningen. Men også for legebesøk. Jeg har nemlig vært fire uker uten laktose, og etter legebesøket mitt skal jeg ikke lengre holde meg 100% unna. Jeg har bestemt meg for å leve laktosefritt hjemme, men gi blaffen når jeg er ute og spiser, eller er på besøk hos andre. Som jeg gleder meg til å gå ut og spise igjen, haha 😀 Skole og forelesninger føler jeg meg ikke like klar for, men det går sikkert det og. I oktober blir det fullt fokus på en gruppeeksamen, så det er bare å gjøre klar kaffemaskinen og tålmodigheten.

Nå skal jeg gjøre meg klar for et Skype-møte med eksamensgruppa mi, ville bare stikke innom og ønske deg en GOD søndagskveld 

35 Comments

 • Reply J. 7. oktober 2018 at 21:04

  Clue appen er en redning i heimen her. Tracker menstrasjon også kan den deles med samboeren så han kan sjekke når PMSen er på vei. Annbefales! I tillegg veldig greit når legen spør «når var siste menstrasjon» for det er ikke sånn jeg husker selv.

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 07:23

   Har dessverre ikke noen fast syklus!

   • Reply J. 8. oktober 2018 at 11:06

    Ikke jeg heller, du legger inn info selv. 🙂 Så «lærer» den deg å kjenne. De aller færreste er regelmessige.

    • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:18

     Interessant!

 • Reply M 8. oktober 2018 at 06:11

  Måtte le av dette innlegget! 😃Galgenhumor og ærlighet lenge leve! Er så lei overdådige kliss innlegg og unaturlige perfekte liv som fremstilles i mange blogger. Jeg skroller forbi men kjenner det plager meg litt allikavel.
  Men Du sier det som det er, og som vi andre kjenner Oss igjen i!
  Du er bloggernes «kongen av queens» (en serie de fleste kjenner seg igjen i!) 😘

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 07:22

   Åååå, haha! Hadde håpet du skulle si Sex and The City!! Neida ;p takk for fine ord, håper du får en fin mandag <3

   • Reply M 8. oktober 2018 at 13:50

    Hehehe, vi kan si sex and the city og!😃👍 takk takk i lige måde

    • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:38

     Haha, TAKK ;p <3

 • Reply Therese 8. oktober 2018 at 09:13

  Kjøp laktase på apoteket, da går det tålig greit når du er ute og spiser 🙂 skjørtet ditt var så fint! Hvor er det fra? Ha en fin uke!

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:20

   Ja, det skal jeg gjøre 🙂 Skjørtet er fra Second Female. Fin uke til deg også, klem <3

 • Reply Johanne 8. oktober 2018 at 09:55

  Har instaen din blitt hacket? Ref mannen på snapstory…

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:20

   Nei, Per har fått lov til å låne min Instagram-konto i dag, i forbindelse med TV-aksjonen 🙂

 • Reply Caroline 8. oktober 2018 at 10:11

  Mulig jeg ikke har fått med meg noe. Men er instagrammen din hacket? Plutselig en mann i 50 + med langt skjegg som snakker i mystoryen din om hverdagen???

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:19

   Hei 😀 Nei, han heter Per og har fått låne kontoen min i dag.

 • Reply Nina D 8. oktober 2018 at 10:25

  Hei,
  dette har reddet mange som har laktose intoleranse. kom tilfeldig over dette og informert venner av meg som sliter med at de blir dårlige når de er utenfor hjemmet.
  https://nycomed.no/mage/taler-du-ikke-laktose/?utm_source=Strossle&utm_medium=native&utm_term=LNK_Taler-du-ikke-laktose&utm_content=All%20products_CON_Strossle%20Kvinner%2035%20_Demographic_Network_CPC_X&utm_campaign=TAK%20NO_Nycopro_All%20products_DB__2018:38-41

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:19

   Takk for tips!

 • Reply Birgitte 8. oktober 2018 at 10:59

  Det stemmer det du skriver om Aspartam! Tror terskelen for anbefalt mengde er satt til 1,5 liter brus om dagen, men når man lager en sånn grense settes den alltid med 100 ganger sikkerhetsmargin, så for at det skal kunne være farlig må man egentlig drikke 1,5L*100! Så det er bare å drikke haha 😀

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:19

   Sjuuuke mengder, haha 😀 Men det er jo veldig gode nyheter <3

 • Reply Helene 8. oktober 2018 at 11:37

  Hei! Hvem er mannen på storyen din??

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 12:18

   Han heter Per, og har fått låne kontoen min i dag 🙂

   • Reply Anonym 8. oktober 2018 at 14:19

    Trodde du var blitt hacket 😂

    • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 14:53

     Det er du ikke alene om å tro i dag, haha 😀

 • Reply Elise 8. oktober 2018 at 18:05

  Ahhh Ida. Skulle ønske du slutta på skule sånn du blogga oftare, men så lika eg deg ekstra godt fordi du har ambisjona og vil ha utdanning. Norges finaste blogg. God tanterød-veke vidare 😘😄🙏

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:38

   Tusen takk for fine ord <3 <3 <3

 • Reply Aapett 8. oktober 2018 at 18:06

  Åh jeg leter etter en sånn hvit bluse som man kanskje (?) slipper å stryke og som går til alt. Hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. oktober 2018 at 20:07

   Den er fra Nelly, de har masse hvite bluser 😀

 • Reply Linn 10. oktober 2018 at 20:15

  Hvor er de fine hyllene du har på kjøkkenet fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2018 at 14:07

   Woood 🙂

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:36

  A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 13:06

  I do not even understand how I ended up here but I assumed this publish used to be great .Live TV

 • Reply alkass tv sport 9. februar 2024 at 23:59

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .-vox de live

 • Reply hey dude shoes women 10. mars 2024 at 02:43

  Thank you for great article. look forward to the continuation. – hey dudes for women

 • Reply hoka one one women's hiking shoes 14. april 2024 at 12:56

  We always follow your beautiful content I look forward to the continuation.

 • Reply click for more info 7. mai 2024 at 17:43

  I found the information you shared very interesting, thank you! read review

 • Leave a Reply