Hverdagsliv

HJELP MEG Å TA HEVN

8. oktober 2018

Alle som kjenner meg i det virkelige liv, og som har lest bloggen min lenge, vet at jeg er en pyse. Egentlig på mange områder, men jeg hater virkelig å skvette. Om det er av en skygge ute i mørket, turbulens på fly, en skrekkfilm… Jeg kunne aldri funnet på å se en skrekkfilm. Eller en haifilm, for den saks skyld. Jeg er livredd for å skvette, jeg syns det gjør fysisk vondt.

Og nå har det seg slik, at min kjære samboer finner dette svært underholdende. Samboeren. Gravlyset. Mannesatan. Kjært barn har mange navn. Uansett: Han har skremt livet av meg helt siden vi flyttet sammen i bingen, og i senere tid har han begynt å filme det også.

Her kan du se en liten brøkdel av hva slags psykisk terror jeg lever med i hverdagen:

Nå er jeg så lei av det – sånn seriøst. Du skulle bare visst hvordan hjertet mitt hamrer når jeg forlater badet om kvelden, og skal famle meg frem til soveromsdøra! Men jo mer lei jeg blir, desto mer gøy syns han det er å skremme driten av meg.

Så nå har jeg lovet hevn. Problemet er bare at jeg ikke vet om noe som er passende. Jeg sendte et forslag til Kristina her om dagen, og hun syns at forslaget mitt var rasende festlig. Men da tok jeg det egentlig som et tegn på at det var litt for drøyt.

Jeg trenger en hevn som er såpass drøy at han slutter å skremme meg. Men samtidig en som ikke… Er farlig, eller alt for ond. Hvis du skjønner? Så, har du forslag til hvordan jeg kan hevne meg, og skremme fra å skremme meg noen gang igjen? Please del med meg i kommentarfeltet!

Og hvis du nå tenker at mannesatan kommer til å lese i kommentarfeltet og være forberedt på hevnen: Vær du sikker: Jeg skal slå til når han minst venter det…

Med vennlig hilsen Ida, 11 år.

62 Comments

 • Reply Marie 8. oktober 2018 at 22:04

  Hahahahaha. Sorry, men jeg ler meg ihjel av videoen! Samtidig som jeg syns synd på deg, det er helt jævlig å bli skremt!!

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:15

   I knooow, sykt slitsomt!

 • Reply Lene 8. oktober 2018 at 22:39

  Legge en pose med frosne erter på hans edle deler hver morgen helt til han slutter å skremme deg.

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:15

   Haha! <3

 • Reply Ton 8. oktober 2018 at 22:55

  Hahahahahaha, derfor jeg aldri turte å skremme deg!!!! Du har jo en hel verden som kan hjelpe deg med hevn:O!!
  Du kan…. hmm farge håret? Late som det er en super shampoo/kur, av noe slag som skal hjelpe med å gjøre håret mer mykt osv. Og bææææm!! Så har han gult hår:P Evt lilla.

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:15

   Det var nok med de banan-bildene dine du!! Haha. Og du er faktisk inne på noe veldig bra her 😀 ILU <3

 • Reply Linda 8. oktober 2018 at 23:01

  Du må få flere du kjenner til å stille opp; en kler seg ut som klovn, en med hockeymaske, og en par stykker til som andre skumle greier, også gjemmer de seg rundt om i leiligheten (bak sofaen, i klesskapet, på badet osv). Så blir han først skremt av en, BØ! Og tror dermed at faren er over mens du godter deg og ler hjertlig, men så, akkurat i det han føler seg trygg igjen, nestemann, BØ! Og dermed begynner den psykiske terroren.. er det fler? Hvor er de? Når kommer de?

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:14

   Hahahah, jeg leeer <3 Hadde sikkert blitt like redd selv!

 • Reply Amalie Haugen 8. oktober 2018 at 23:01

  Hahaha elsker at du skal ta hevn 😈 For å ikke konkretisere for mye så foreslår jeg at du sjekker ut youtuben «whealth by Slaiman», tror du får ganske så mye inspirasjon der 😂😅 Go hard or go home!

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:14

   Skal sjekke ut, takk 😀

 • Reply Tiril 8. oktober 2018 at 23:36

  Anbefaler å helle et tynt lag med vann i jobbskoene, putte dem i frysa før du tar dem ut litt før han skal bruke dem. Kan også kombineres med egg som knuser inni der når han tar dem på, eller ferdig knust og fryst.
  Veldig ubehagelig

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:14

   Ondt og herlig!

 • Reply Maria 8. oktober 2018 at 23:40

  Hahahahaha unnskyld at jeg ler, men dette var ekstremt festlig 😂😂😂 Gleder meg til å se hevnen!

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:14

   Håper jeg får fanget hevnen på film, haha!

 • Reply Sara Katrin 9. oktober 2018 at 00:25

  Promp han i fjeset hver gang han setter seg ved siden av deg. Da mener ikke jeg sånn sløv bløtkakefis, men skikkelig Wulffefis som kan minne om bomba i Hiroshima.

  Evt bråvekke han med sånn irriterende trompethyler. Jeg aner ikke hva det heter, men sånn trompetsak som de bruker ved start under konkurranser..med sånn enorm lyd som rekker herfra til månen og helvete..stå opp noen minutter før han, og bare kjør bånn gass.

  På tide at han også får litt hjerteinfarkt. Du er vel døden nær snart!

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:14

   Hahah, wtf er en Wulffefis? Jeg promper ALDRI! Sånn, på ordentlig. Men en trompethyler er en god idé. Brølte i sengen en kveld da han nettopp hadde sovnet, han ble livedd. Men så endte det med at han gjorde det samme dagen etter. #livet

 • Reply Elin 9. oktober 2018 at 01:28

  Jeg tror jeg hadde startet å nekte å gjøre visse ting helt til han sluttet. Ting som du vet at han setter så sykt pris på i hverdagen at akkurat du gjør for han. Nettopp for å få han til å slutte med det. Bare det at du skriver et blogginnlegg burde være en ganske sterk indikator på at han burde slutte syns nå jeg. Så det er nok ikke bare du som er «11 år» her ;P

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:12

   Hehe 😀 Han har ikke skiftet sengetøy etter at vi ble sammen, kanskje det er det han må begynne å gjøre? Det kan være en tilleggs-hevn…

 • Reply Lin 9. oktober 2018 at 02:05

  har desverre null ideer , dette er det verste eg vet selv og har faktisk dabbet datteren min fordi hun skremte meg sånn at av refleks slo eg hahahaha, men slutter hun? neida….men seriøst HATER å bli skremt og skvette

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:11

   For å si det sånn: Datteren din ba om det! Lov å bli litt voldelig når man blir redd, haha <3

 • Reply FA 9. oktober 2018 at 08:10

  HAHAHA LER MEG IHJEL!! Måtte se denne filmen to ganger, og sorry, men jeg elsker det. Skjønner godt at du vil ta hevn, da, så her kommer noen (ikke alt for) onde forslag:
  1. Fyll tran e.l på en drikkeflaske han bruker hvor det ikke vises. Bland ut med vann sånn at konsistensen blir som vann, bare at det smaker helt jævlig.
  2. Klipp et lite hull ved stortåa i alle sokkene hans. Kanskje du må belage deg på å kjøpe nye, så håper han ikke bruker svindyre sokker.
  3. Mens hans holder på å vaske ut sjampoen, ta mer oppi håret hans sånn at det aldri går ut (du har sikkert sett film av det på YouTube/Facebook)
  4. Skrem ham tilbake
  5. Ha masse salt i middagen hans, evt noe annet som ikke smaker godt.

  Lykke til med hevnaksjonen, gleder meg til å høre 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:11

   HAHA <3 Fikk veldig lyst å gå løs på sokkeskuffen nå, men føler han fortjener en litt verre hevn! Gleder meg til å fortelle om hevnen!

 • Reply Mia 9. oktober 2018 at 08:20

  Få hjelp av noen kompiser til å arrangere innbrudd i leiligheten💁🏼‍♀️ Når dere sover!

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:10

   Herregud, hadde jo dødd av skrekk selv mens jeg lå og ventet, hahaha <3

 • Reply cathrine 9. oktober 2018 at 08:30

  Vent til han har sovna, så tar du på deg en eller annen creepy maske og vekker han med den på, gjerne midt på natta (:

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:10

   Haha! 😀 Men er det ikke litt for mild hevn, å skremme ham én gang etter at han har skremt meg et helt år??

   • Reply Cathrine 10. oktober 2018 at 21:29

    Mange masker mange netter? 💁🏽‍♀️😂

 • Reply M 9. oktober 2018 at 10:55

  hhahahahhaa, leeeer av filmen. hahahhaha

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 11:10

   Haha, uff!! Masse fæl lyd, det er helt sikkert :p

 • Reply Anonym 9. oktober 2018 at 11:37

  Fortell ham at du er gravid. 🤣

 • Reply Anne 9. oktober 2018 at 12:50

  Hahaha, jeg ler meg i hjel! Litt samme uttrykk som Kim Kardashian der til tider 😀 Skvetter du så du begynner å gråte i den ene filmen fra ferie? Det hender jeg også gjør, dersom en følelse blir akutt voldsom. Som f.eks redsel etter å ha blitt skremt 😛

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:25

   Ugly cry, haha <3 Hadde mensen på den ferie-snutten! Da skal det ikke mye til!

 • Reply Madeleine 9. oktober 2018 at 13:26

  Har aldrig kommenterat här förut. Och jag ser att alla andra kommenterat tycker detta är sjukt kul osv, men jag blir mest orolig? Om detta är det värsta du vet och det du hatar mest och något som han vet om, så är det helt extremt att han fortsätter? Det är som du säger, psykisk terror. Han visar noll respekt för dina känslor kring detta, och det är helt seriöst oroande. Riktigt jävla respektlöst av din kille. Inte okej någonstans. Detta förtjänar du inte!

  För att nu tipsa om hevn (som han förtjänar så inni helvete) så tycker jag att du ska låta dig inspireras av en av Jon Olssons vloggar på youtube: Ungefär 5 av hans manliga vänner klär ut sig till rånare och väcker honom mitt i natten och tar tag i honom och börjar bära ut honom, som att dom ska kidnappa honom. Det kan du göra och när han börjar gråta kan du hoppa fram och skratta! Då kommer han garanterat aldrig skrämma dig igen.

  Ta hand om dig! <3

 • Reply Martine 9. oktober 2018 at 14:39

  Hahaha måtte le av den filmen. Skvetter alltid like mye som deg og det er helt jævlig. Føles som om alle porene i kroppen åpner seg og at hjertet hopper ett hakk lenger opp i halsen. Tøm shampooflasken hans og fyll på med en illeluktende firstprice shampo og fyll samtidig opp kroppssåpen hans med noe som dufter lavendel og kvinne. Til å begynne med 😉

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:25

   Der sa du det!! Som om alle porer i kroppen åpner seg, haha. Han fortjener vel egentlig mer hårfjerningskrem i shampooen? :O

 • Reply Henriette 9. oktober 2018 at 16:34

  Ååå fyyy..! han bør være en helt rå kjæreste sånn ellers. 😅 Bli skremt er jo så vondt! Han fortjener en skikkelig hevn, bare å kjøre på, Ida.

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:24

   Hahahah 😀 <3 Han er ganske så snill bortsett fra dette. Tror jeg.

 • Reply Madde 9. oktober 2018 at 17:15

  Hahahaha det her! Er livredd alt sjøl, og jeg føler et skikkelig sterkt fysisk ubehag når jeg blir skremt, men jeg ELSKER å se andre bli det 😂 Google pranks, plastfilm på toalettsetet, bytt ut tannkremen med noe annet ekkelt… si du er gravid (neida).

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:24

   Hva med å blande Coca Cola i tannkremen, så han får brune tenner over tid? Den er ikke dum 😀

 • Reply Sara Katrin 9. oktober 2018 at 19:35

  Åååååå!!!! Jeg vet det!!! Få en reptilekspert til å legge en svær edderkopp rett ved hodet hans mens han sover. Sånn svær tarantell faenskap. Kjør på!!!!! Evt få Dajana til å sminke deg som jenta i Exorsisten under Halloween. Si du er litt forsinka og kommer seint hjem, og når du endelig kommer hjem, så bare roper du med all din kraft «Uæææh!!!!» mens du går i bro i ei helvetes fart mot han. Bare kall det Exorwulff eller Wulffesisten!! Da tenker jeg han blir redd som bare det.

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:23

   Hahahaha, du er on fire! <3

 • Reply Aapett 9. oktober 2018 at 19:54

  Få noen venner til å bortføre han :p angripe han på gata, ta bind for øynene og bind fast hendene og hiv han i en kassebil, stort baggasjerom e.l. Kjør et stykke utenfor byen. Få de til å ta telefonen hans og pengeboka og slipp han av en eller annen plass langs veien. Kjør så avgårde xD (du kan selvfølgelig hente han når du føler han har opplevd nok «smerte»).

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:23

   Så ondt!!! Love it <3

 • Reply Rikke 9. oktober 2018 at 20:39

  Hahahahha huff!! Vet så sykt godt hvordan du har det 😅 typen min sneik seg opp på soverommet mens jeg sto i dusjen og gjemte seg mellom senga og veggen. Så da jeg hadde komt opp på soverommet og lagt meg fredelig til i senga for å sove hoppet han frem og ropte BØ! 😱 Tett før jeg fikk hjerteinnfarkt 🙊 Ler av det i ettertid, men planlegger en søt hevn – måtte lete i kommentarfeltet etter inspirasjon! 😂

  Ps. En bøtte isvann i hodet når han står i dusjen er ikke akkurat deilig! (Spørs hvordan dusjen deres er da, funker dårlig om han ser deg komme 😅)

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:23

   Haha, stakkar <3 Håper du finner en passende hevn her i kommentarfeltet! Vi har dessverre glassvegger i dusjen og utsikt mot døra 🙁

 • Reply Lin 9. oktober 2018 at 22:02

  Gå på apoteket, kjøp avføringsmiddel i dråpeform. Fargeløst og uten smak. Drypp noen dråper i vannet hans eller hva som helst han skal drikke:)! Bare husk å ikke gi mer enn 10 dråper!
  Ondt, men desto gøyere ;););)

  • Reply Ida Wulff 9. oktober 2018 at 22:22

   Hahahah, det ER gøy. Men er det ulovlig? Ikke at han ville anmeldt meg, men føles bare noe kriminelt å putte drugs i noen uten at de vet det. Hilsen pysa <3

   • Reply Lin 10. oktober 2018 at 17:09

    Det er ikke ulovlig, reseptfritt ;)Om det er etisk riktig…..sikkert ikke🤡🤣

   • Reply Henriette 10. oktober 2018 at 23:19

    God idé! Laxoberal dråper. Ikke noe farlig. Han vil bare ha en fryktelig trang til å MÅTTE gå på do NÅ! Men ikke overstig 10 dråper. Da kan han miste helg kontrollen 😅

   • Reply Sara Katrin 11. oktober 2018 at 01:01

    Når du trudde avføringsmiddel var det samme som heroin og knust amfetamin (hør på narkoeksperten da…NOT!)..
    Kjære gud i Jesu Kristus helsiken, Ida…Avføringsmiddel er jo ikke drugs da. Eneste virkemiddelet det gir er borgerkrig i tarmen og ett par eksplosjoner i rævhølet. Der har du Wulffefisen da..Selv om det skal sies at jeg ikke har kjennskap til den overhodet..Men jeg gjetter meg til og tenker at det ikke lukter jordbær eller tuttifrutti..

    Hilsen Sara Katrin – The girl on fire!! 😀

 • Reply Andrea 10. oktober 2018 at 12:43

  Kjøp en fake positiv graviditetstest(hvis det er noe som hadde stressa han så klart), eller fake flaxlodd med gevinst! Sett noen youtube videoer av det. Hysterisk morsomt!!

 • Reply livingdoll 10. oktober 2018 at 21:00

  Jeg har ingen forslag til hvordan du kan skremme ham, men har mye annen faenskap på lur. Her kommer noen forslag:

  – fjern alle klærne hans mens han er i dusjen. ALLE klærne hans, både det som er i skittentøyskurven og i skapet. Så får han velge: skal han gå naken, i håndkleet, eller prøve å presse seg inn i dine klær? Funker nok fjell dersom han dusjer om morgenen før han skal på jobb :3

  – knekkebrødsmuler i hans side av sengen. Evt sånn kløpulver.. Heter det nypefrø? Om senga blir litt drøyt, så legg dem i sokkene hans isteden.

  – bytt ut sjampoen hans med hårfjerningsmiddel. Selv bestiller jeg NAIR fra usa, som altså fungerer ved at du smører det på ønsket område på huden, lar det sitte på så-så lenge, og vasker av – og da er håret borte! Helt supert. Kanskje noe lignende finnes her i Norge også?

  – Hårfarge i sjampoen. Arctic Fox har mange bra og spennende farger som holder en stund. Tror du han kler blått hår? 😉

  – vent til han sovner, og så… Barberer du bort øyenbrynene hans! Komisk i seg selv, og enda bedre om du bruker en sprittusj til å tegne sånne støgge 90talls edderkoppbryn på ham.

  – Spaghetti à la Ida, med kjempesterk chilisaus.

 • Reply Rs 10. oktober 2018 at 21:41

  Få noen til å ta han med opp i helikopter,fly opp en halv til en meter og dytt han ut. Er viktig at han har bind over øynene så han ikke ser høyden😃😃

 • Reply Anonym 10. oktober 2018 at 21:55

  Hahahah jeg døøøøør

 • Reply R 11. oktober 2018 at 12:02

  Finn en flaske med kaldt vann og hell over han når han dusjer. Det er ikke for drøyt men samtidig så ønsker han ikke at du gjør det igjen.. For det er kaldt!! Funker på min kjæreste når jeg truer med det.

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2018 at 14:06

   Sånn, da har jeg gjort det <3 Som en liten oppvarmer, hehee

 • Reply :) 12. oktober 2018 at 12:24

  Airhorn er jo alltid gøy da…

 • Reply Hanne Storsve 12. oktober 2018 at 21:17

  Hahahha som jeg lo av videoklippene! :p

 • Reply Kristin Haugen Granli 13. oktober 2018 at 12:06

  Lag dritsterk mat til han, sånn at han svetter som en gris eller noe. Jeg syns sånn skremming er helt grusomt, og jeg husker typen gjorde det mot meg, litt, men han turte ikke gjøre det noe særlig med tanke på at jeg ble PISSED SOM FAEN. Jeg syns det er utrolig slemt å gjøre det, så Gravlys kan bare se til å skjerpe seg og du skal være klar på at dette er ikke greit. Helt seriøst, det er ikke morsomt, det kan være farlig og. Gravlys er sikkert en ålreit fyr, men akkurat med det her er han en liten drittunge.

 • Reply Trude 15. oktober 2018 at 10:19

  Begynn å gråte når han skremmer deg. Man klarer som regel å gråte bittelitt når man blir skremt, men trikset er å fortsette slik at det går over i voldsomme hulk og varer leeeeenge. Samtidig setter du ord på hvor gruuuuuusomt du syns det er at han gjør dette – og hulker litt til….
  Du kommer til å få masse kos og unnskyldninger og han vil slutte med skremminga for alltid.

 • Reply Helene 22. oktober 2018 at 12:52

  dette er ikke morsomt! får vondt av deg.. stakkers kjære Ida<3 Jeg slår når han skremmer, men da ler han bare så det virker ikke..
  Jeg ville godt for å gjøre han faktisk redd.. Si at døren sto oppe når du kom hjem, noen må ha glemt å låse..likms.. Men heldigvis er ingenting borte.. Så gjemmer du noe som KUN er viktig for han ref. golfbaggen eller no..
  Eller si du er gravid.. med mindre han blir glad.. det kan slå begge veier..

 • Reply sklep online 12. mars 2024 at 14:33

  Wow, marvelous weblog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog look easy. The entire look of your website is great, let alone the content!
  You can see similar here sklep

 • Leave a Reply