Hverdagsliv

TRE FAVORITTER TIL HÅRET

10. oktober 2018

Reklame for Good For Me

HÅR-FAVORITTER FRA GOOD FOR ME 💕

Høsten og vinteren er tøffe tider for håret. For min egen del, merker jeg i hvertfall at håret blir statisk, fortere fett og tørt i tuppene. Så i dag tenkte jeg å tipse om tre av mine store hår-favoritter, som gjør livet med hår på hodet litt bedre 

Number one er selvfølgelig Hair Luxious, mine elskede hårvitaminer som jeg ikke kommer til å slurve med igjen. For jeg har slurvet litt de siste to månedene, og merket hvor mye mer jeg røyter. Fakta: Sluket i dusjen ser helt annerledes ut når jeg spiser hårvitaminer, enn når jeg ikke spiser hårvitaminer. Nesten litt fælt.Hair Luxious er de sterkeste hårvitaminene på markedet, fra produsenten Good For Me. Hvis du er fast leser av bloggen min, vet du jo allerede hvor frelst jeg er av deres produkter. Og Hair Luxious er intet unntak! Faktisk så har jeg brukt disse hårvitaminene siden mai 2017 – bortsett fra når jeg slurver da, så klart. Det lureste er definitivt å ikke slurve! Uansett: Hårvitaminer betyr mindre røyting, i tillegg til at jeg føler at håret mitt vokser mye fortere enn det ellers ville gjort. Ulempen med det er at jeg får masse babyhår, men de blir forhåpentligvis snart lange nok til å komme seg inn i den tjukke hestehalen 😀

Du finner Hair Luxious HER – og PS. Du får 50% rabatt på din første boks, med rabattkode IDA50. Koden er gyldig ut oktober.

I oktober gir Good For Me 20% av overskuddet fra Hair Luxious til Rosa sløyfe-aksjonen. Rosa sløyfe-aksjonen. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft ♥♥♥Good For Me har også lansert egen hårstrikk og hårbørste – så du kan jo tenke deg selv hvor bra disse to er for håret. Hipp hurra! Jeg er veeeldig selektiv når det kommer til strikker og børster, for den slags kan gjøre mer skade enn godt for håret.

Hårstrikken er en såkalt «scrunchie», som ikke finnes skadelig for håret. Tøystrikker med metall er helt no no, mens jeg vanligvis tillater de vanlig tøystrikkene. Men de er stramme, og over tid så vil de også gi slitasje på håret. Denne hårstrikken strammer ikke litt, så jeg bruker ikke noe annet enn den når jeg daffer rundt hjemme. Det er også den eneste strikken jeg sover med.

Du finner hårstrikken HER.

Detangeling brush er en hårbørste som kan brukes i både vått og tørt hår. Jeg har den fast i dusjen, og bruker den etter at jeg har tatt i balsam/hårkur. Liker å gre gjennom slik at jeg er sikker på at alle hårstråene får sin dose med pleie.

Du finner Detangeling brush HER!

XOXO 💋 

18 Comments

 • Reply Tilde 10. oktober 2018 at 22:52

  Dette er jo helt urelatert til hår osv, men jeg må bare skryte av deg som blogger. Du fremstår/er så utrolig åpen og ærlig, også der andre ikke tør å være like frempå. Som eksempel denne gangen; i innlegget under her skriver du som den naturligste ting i verden at du og din fyr krangler, men at det er greit. Helt utrolig befriende å lese for oss andre som har veldig flotte kjærester, som man iblant har lyst å riste litt. Blir gæren av alle som bare viser frem rosenskyene, for selv om det er hyggelig med romantikk vil jeg ikke se bare det, hele tiden.

  Du er så dyktig, takk for at du bruker tid på dette❤️

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:26

   Åh, takk for så fine ord <3 <3

 • Reply Anonym 11. oktober 2018 at 08:36

  Er ikke det blitt ulovlig å reklamere for sånne ting som dette?

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2018 at 14:06

   Nei

 • Reply Anonym 11. oktober 2018 at 09:05

  Hei!

  Hvor har dere kjøpt sengegavl, og sengetøyet deres?

 • Reply Mari 11. oktober 2018 at 16:23

  Synd å reklamere for kosttilskudd da et sunt og balansert måltid er det beste, om du har mangler av vitaminer så hjelper det jo selvsagt! Er ingen vits å kaste bort penger på kosttilskudd med mindre en lege har
  Påvist underskudd:)) er bare et fancy produkt dere selger for å tjene penger.

 • Reply Nina 12. oktober 2018 at 10:28

  Takk, da var Hair Luxious bestilt! 😉

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2018 at 14:04

   Håper du blir fornøyd <3

 • Reply Anonym 12. oktober 2018 at 14:10

  Hvor er den badekåpa kjøpt?😍

  • Reply Ida Wulff 14. oktober 2018 at 13:59

   Den er fra Missoni 🙂

 • Reply Iselin 14. oktober 2018 at 17:18

  Hei! Jeg vil bare si at jeg stortsett aldri har noe å utsette på det du blogger om og reklamerer for. De få gangene jeg har sett at du har fått pes i media har jeg syntes det var urettferdig og det har virket som om journalister og andre har prøvd å misforstå deg med vilje. I dette tilfellet derimot, skuffer du meg. Du reklamerer for et korsttilskudd som inneholder opp til 5000% (!!!) av referanseinntak (anbefalt daglig inntak) per anbefalte dagsdose. Når det gjelder vannløselige vitaminer er kanskje ikke store doser farlig, da overflødige mengder skilles ut gjennom urinen, men når det gjelder fettløselige vitaminer kan disse dosene være svært farlig å innta over tid. En anbefalt dagsdose av dette tilskuddet har for eksempel 400% av referanseinntak av vitamin D3.
  Jeg regner med du ikke har satt deg inn i de mulige konsekvensene av vitaminforgiftning, men det håper jeg at du gjør, og at du revurderer samarbeidet med slike produsenter i samme slengen.

 • Reply Gaza and its Resistance to Israel's Brutal Attacks 29. november 2023 at 18:06

  Nice post. I learn something totally new and challenging on websites

 • Reply Live TV 3. februar 2024 at 13:08

  I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more.Live TV

 • Reply tv8 canli yayin izle 10. februar 2024 at 00:00

  This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place .-live vox

 • Reply crazy hot deals 23. februar 2024 at 01:17

  I very delighted to find this internet site on bing just what I was searching for as well saved to fav .Cetaphil Baby Wash

 • Reply hey dude mens shoes 10. mars 2024 at 02:45

  I really like reading through a post that can make men and women think. – hey dude shoes for men

 • Reply air jordan 1 mid shoe 14. april 2024 at 12:58

  Wonderful post! We will be linking to this great article on our site.

 • Reply Get More Information 7. mai 2024 at 17:44

  Congratulations on capturing such a beautiful moment! click for more info

 • Leave a Reply