Hverdagsliv

DIREKTE FRA SVIGERS

13. oktober 2018

Hei og hopp fra Fredrikstad 

Gravlyset og jeg har tatt en roadtrip hjem til hans familie, og skal være her hele helgen. Skikkelig hyggelig, og i skrivende stund begynner duften av taco å innta huset. Jeg har gjemt meg på gjesterommet for å blogge og jobbe litt – skulle egentlig ha skrevet litt på eksamen også, men det får vente til søndag kveld.

I dag har vi også fått vært på den obligatoriske Sverige-turen og handlet snus, dopapir, munnskyld og Njie shakes. Føler meg som en marsboer når jeg går rundt med en liten handlekurv, mens folk rundt meg fyller opp store containere med kjøtt og brus. Gleder meg til den dagen jeg har en stor fryser og et kjøleskap, da skal jeg gå bananas på svenskegrensa helt uten skam… Ellers har jeg ikke mye å meddele, ville bare hoppe innom og si hei på lørdagskvelden. Hvis du er et av de fornuftige menneskene som har kosekveld hjemme: Please lov meg at du ser på Truls à la Hellstrøm. Hvis du ikke har sett det allerede. Jeg lo så jeg grein. Spolte tilbake flere ganger, bare for å le litt til.

God lørdag, snakkes i morgen 

1 Comment

  • Reply Mia 14. oktober 2018 at 12:11

    Hei, jeg har nylig blitt en ny leser av bloggen din og la meg først si at du virker som en rå dame! Jeg lurte også på hvor denne jakken er fra? Utrolig fin!

  • Leave a Reply