Hverdagsliv

DET NÆRMER SEG FESTSESONG

14. oktober 2018

Reklame for Floyd by Smith

▪️DEN LILLE SORTE VS. LEOPARDEN▪️

Det nærmer seg festsesong, og er det noe jeg har lært meg med årene, så er det å være tidlig ute med garderoben. På samme måte som man ikke kjøper bikini midt i juli, kjøper man ikke kjole til julebordsesongen i desember. I hvertfall ikke hvis man vil ha noe å velge mellom!

Disse to fine kjolene klikket jeg hjem fra Floyd. Den lille sorte er i et stretchy stoff, og har lange ermer som er et must for meg i disse tider. Et stort pluss er at den er raus i størrelsen. Jeg er nok en medium+ for tiden, og fikk god plass i størrelse medium. Den ser kanskje ut som en sånn type kjole man ikke orker å sitte til bords og spise med, men det er null stress på grunn av det stretchy stoffet. Ingen hemmelighet at sorte kjoler er min favoritt uansett anledning – passer så fint med sorte strømpebukser, sorte pumps og en fin veske som gjør litt mer ut av seg. 

DU FINNER KJOLEN HER 🖤

Den andre kjolen jeg bestilte er en maxikjole med leopardmønster. Følte meg litt mer gæren med dette valget, men leopard er jo over alt nå. Så da prøvde jeg! Min aller første tanke var at den har sikret seg plass i kofferten når jeg skal til Mexico i februar – men den kan sikkert være like fin på et julebord eller en kveld ute med jentene. Denne kjolen er også raus i størrelsen, jeg har medium og god plass. Tusen poeng for at den ikke er alt for lang! Er så kjedelig med maxikjoler som man går og subber i. Ellers har den strikk i midjen, så den strammer der vi vil at den skal stramme. 

DU FINNER KJOLEN HER 🖤

Hvilken av kjolene liker du best?

Floyd by Smith har kjoler som passer til alle – uansett stil, anledning og fasong. Jeg er så takknemlig for Floyd pågrunn av størrelsene. Jeg har helt normale (hva enn normal er) venninner som ikke klarer å presse seg inn i en large på Bik Bok, det er så frustrerende hvordan noen butikker bare lager klær for petite mennesker som liker å gå med magetopp. Vi har Floyd-butikk i Tønsberg hvor jeg bor, og det er en av butikkene hvor jeg ikke er stressa i prøverommet. Throwback til den gangen jeg var alene på Zara, og fikk panikk i prøverommet. Jeg hadde fått på meg en bluse, men den var så stram over skuldrene at jeg ikke fikk den av meg igjen. Så jeg måtte ringe en venninne som kunne komme og dra den av meg. Kan ikke si at jeg var sånn veldig høy i hatten da, ehe.

Tilbake til Floyd sine fine kjoler: Utvalget er stort nå i forbindelse med festsesongen som er rett rundt hjørnet. Om du ønsker å glamme deg opp med paljetter, velour og mønster, eller om du ønsker en mer nedtonet look med en svart enkel kjole. Floyd.no har fri frakt når du handler for over 600,-  

PS. Hvis du er komfortabel med å gå med bare armer, så er kjolen som heter Miley helt nydelig. Du finner den sammen med alle mine favoritter på Floyd.no. 

14 Comments

 • Reply H 14. oktober 2018 at 14:26

  Så nydelig! Jeg vil i all ydmykhet påstå at du har et noget vrengt bilde av deg selv når du kaller deg en medium pluss. Medium minus, maks.

  • Reply Ida Wulff 15. oktober 2018 at 15:51

   Hei! 🙂 Jeg er helt bestemt en medium pluss, det er kanskje vanskelig å se utifra bildene. Klem

 • Reply Victoria 14. oktober 2018 at 17:06

  Hvor er klokken fra?:)

  • Reply Ida Wulff 15. oktober 2018 at 15:50

   Det vet jeg dessverre ikke, dette er hjemme hos svigers <3

 • Reply Linda 14. oktober 2018 at 19:49

  Du har alltid så fine bein i sort nylon 🙂 Hva bruker du, stay-ups?

  • Reply Ida Wulff 15. oktober 2018 at 15:50

   Jeg bruker Pierre Robert som jeg kjøper på matbutikken! 🙂

 • Reply Anja 14. oktober 2018 at 21:39

  Åååå, bestilte den sorte nå, synes den var helt nydelig! 😍

  • Reply Ida Wulff 15. oktober 2018 at 15:50

   Håper du blir like fornøyd som meg 😀 <3

 • Reply mona 16. oktober 2018 at 11:04

  Ville bare si at det virker litt useriøst, eller kanskje netopp for seriøst og reklamete at du og Kristina stadig reklamerer for den samme tingen eksakt samtidig. Spesielt Floyd jeg har lagt merke til. Den samme buksen, blusen og kjolen.. Men for all del, mene klær da 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. oktober 2018 at 12:06

   Vi velger ut klærne selv, så vi har nok bare veldig lik smak 🙂

 • Reply Hilde 16. oktober 2018 at 13:37

  Hei!
  Jeg hade en svett runde med prøving av bukser hos forskjellige kjeder. Så husket jeg på innlegget ditt om bukser, og gikk derfor innom en floyd-butikk. Tusen takk, endelig fant jeg en bukse som satt helt perfekt! Både pris og passform var helt super. Så nå vet jeg hvor jeg skal kjøpe bukser fremover, det blir i allefall ikke mer ubehagelige runder i prøverommet hos BikBok og Zara 😅

  • Reply Ida Wulff 16. oktober 2018 at 14:09

   Ååå, så bra at du kom på det og at du fant noe du likte 😀 Det ble jeg glad for å høre <3

 • Reply Kine 21. oktober 2018 at 20:39

  Du ser smashing ut!👌🏼

  • Reply Ida Wulff 22. oktober 2018 at 13:19

   Åå, takk <3

  Leave a Reply