Hverdagsliv

HVIS DU IKKE PLEIER HENDENE DINE, BURDE DU BEGYNNE MED DET

23. oktober 2018

Reklame for Depend.no

Slik så hendene mine ut etter første skoledag dette semesteret. Ganske jævlig. Sleng på litt tørr hud, så har du definisjonen på hender man helst ikke vil slenge rundt med.

Jeg er et sånt menneske som herper hendene mine når jeg er stresset og ukomfortabel. Første skoledag satt jeg bakerst i klasserommet og skrapte shellac fra neglene og ned i veska. Skulle nesten tro jeg tar en mastergrad i å være ekkel!

Da jeg kom hjem, tok jeg dette bildet og bestemte meg for å begynne å ta vare på hendene mine. Både huden og neglene. Hendene er faktisk et område mange glemmer å ta vare på – og det er egentlig litt rart, for de er jo så synlige. I tillegg er de gjerne den kroppsdelen som får aldringstegn først. Tenk så mye hendene våre er utsatt for! Vi bruker dem til alt. Og de er utsatt for sol, varme, kulde, såpe, vaskemidler og what not. Nå som det nærmer seg vinter, har hendene en ekstra tøff tid i vente.

Nei, hendene fortjener mer pleie enn de får. Mine er i hvertfall veldig happy, etter behandlingen de har fått de siste månedene. Så jeg tenkte jeg skulle tipse om noen produkter fra Depend i dag, som kan gi hendene dine den ultimate pleien. Noen av dem funker som en quick fix hvis du som meg har herpet alt som er. Andre bruker jeg jevnlig, for å gi fuktighet og pleie 

HAND SPA 3-STEP TREATMENT KIT 🙌🏻

Dette kitet er min store favoritt for å pleie selve hendene. Jeg bruker det et par ganger i uka, og tro meg: Det gjør en forskjell! Kitet består av:

1. Håndpeeling: Fukt hendene og masser dem inn i peelingen. La den virke i noen minutter, før du skyller den av med i varmt vann. Peelingen finner du HER.
2. Moisturizing gel: masser denne inn i hendene helt til den har trukket inn i huden. Du finner produktet HER!
3. Silk Lotion: Siste step i behandlingen er en krem som etterlater hendene dine silkemyke med stor S. Kremen får du HER

HAND & CUTICLE CREAM ✨

Denne lille saken har jeg med meg i veska, fordi jeg sliter sånn med tørre neglebånd. Den er et spesialprodukt som er egnet for svært tørre hender og neglebånd. Noen av ingrediensene er aloe vera, solsikkeolje, kakaosmør og sheasmør. Hvis neglebåndene dine begynner å blø når de kommer i kontakt med neglefil, da bør du virkelig bruke denne.

Du finner Hand & Cuticle cream HER.

OVERNIGHT STRENGTHENER 💅🏽

Jeg elsker alt som skal virke over natta, da føler jeg virkelig at jeg utnytter tiden min, hehe. Overnight Strengthener bruker jeg ikke nå som jeg har på meg acryl-negler, men det var den som reddet de ødelagte neglene jeg hadde etter første skoledag. Jeg påførte den hver kveld i en ukes tid, og det gjorde underverker for neglene mine. Produktet er egnet for ekstremt tørre negler, da det jobber med å gjenoppbygge molekylarmeringen i negleplaten. Favoritt-alarm!

Overnight Strengthener finner du HER.

STOP BITE 🙅🏼

Når man først har begynt å få ujevnheter, rifter og sprekker i neglene, er veien til å bite kort. Denne anbefales til alle som biter negler, som jo er noe av det ekleste man kan gjøre på denne jord. Men som en stresset negleherper, har jeg full forståelse for at noen gjør det. Stop Bite smaker rett og slett vondt og bittert, og gjør at neglebiting smaker like ekkelt som det burde gjøre.

Du finner Stop Bite HER.

DE BESTE NEGLEFILENE 👆🏼

Til slutt vil jeg bare anbefale mine to favoritt-neglefiler. Disse er mye mer solide enn de «vanlige» filene som bare er en rett pinne. Disse kan man ha i lang, lang tid. Den fine bruker jeg på fingrene, mens den grove er forbeholdt tåneglene. Viktig å file bort ujevnheter i neglene, så man ikke faller for fristelsen å rive/bite.

Du finner den fine filen HER, og den grove HER.Er du flink til å ta vare på hendene dine? 😀

12 Comments

 • Reply Mina 24. oktober 2018 at 00:04

  Så fine neglene dine er! Hvor går du for å få ordnet dem? 😀 Trenger sårt en anbefaling om et sted.

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:06

   Tusen takk 🙂 Mail meg, så skal jeg tipse deg om salong. Den er i Tønsberg, da!

 • Reply Kristoffer 24. oktober 2018 at 10:16

  Jeg har dødstørre hender ofte bortsett fra sommeren. Veldig plagsomt, bruker mye håndkrem men hjelper ikke sånn veldig. Ja, det kan fort bli kjipt når man river opp negler og hud! Neglebiting er sinnsykt ekkelt ja, tanken på skitt under der… æsj. Fint bilde av deg! <3

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:04

   Takk takk <3

 • Reply Anonym 24. oktober 2018 at 14:08

  Jeg er litt nysgjerrig på hva som menes med molekyl-armering? Hilsen en trofast leser på master i molekylærbiologi 😉

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:04

   Du, jeg har oversatt direkte fra emballasjen! Vet åpenbart ikke hva det betyr, kanskje du kan hjelpe meg? 🙂

 • Reply Elise Amelia 24. oktober 2018 at 15:23

  Tror jeg er skyldig i å ikke ta vare på verken hender eller føtter. Pelling og biting av negler, og generelt lite fokus på disse kroppsdelene har nok gjort at de ikke kommer best ut. Takk for mange gode tips i innlegget hvertfall <3

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:04

   <3 <3

 • Reply Kristine 25. oktober 2018 at 12:57

  Blir det ikke litt feil å Reklamere for noe sånt, Når du fikser neglene dine hos en neglesalong? 🙂 Samme som at en blogger reklamerer for en vippe serum når de bruker vippe extensions , Så blir jo nesten å lure følgerene sine for at dere skal tjene penger 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:03

   Det er overhodet ikke det samme :O Hvis jeg hadde reklamert for «slik støper du dine egne acrylnegler», så hadde jeg vært enig. Men at det er en dame som fikser neglene mine, har da ingenting med denne type velvære å gjøre.

  • Reply Aida 26. oktober 2018 at 20:25

   Når jeg fikser mine negler i salong så blir jo både negler, neglebånd og hender veldig fine da. Men hvis jeg ikke fortsetter å smøre og ta vare på huden på hendene så blir de tørre igjen etter noen dager maks en uke. Så jeg vil ikke si at det er feil av Ida å ha dette innlegget da de fleste av oss glemmer å ta vare på hendene, all ære for de som er unntak og gjør det 😊

 • Reply Stacy Kelly 25. mars 2024 at 01:19

  how much is tadalafil tadalafil from india – tadalafil uk pharmacy

 • Leave a Reply