Hverdagsliv

LANGT OVER LEGGETID

23. oktober 2018

i💋 💋 💋

Puss, puss, så får du en nuss. Med mindre du heter Ida Wulff, og samboeren din nettopp trampet inn på gjesterommet for å sove på en luftmadrass. Det er ikke så dramatisk som det høres ut, altså. Jeg har pottetette bihuler – han vil sove med åpent vindu. Han vil generelt ha alle vinduer åpne hele tiden, til tross for at vi nærmer oss slutten av oktober måned. Det er vel i drøyeste laget å mistenke at en fyr i tjueårene er blitt rammet av overgangsalderen, men igjen. Man vet jo aldri.

Jeg har hatt en litt dårlig dag. Jeg har ikke trent. Nesten ikke spist. Vært pottetett og hatt nedsatt hørsel. Og så har jeg prøvd å gjøre alle arbeidsoppgavene jeg har foran meg, noe som har ført til at ingen av dem ble fullført. Jeg er streng mot meg selv sånn sett. Føler meg som verdens avskum, når jeg ikke engang mestrer det jeg oppriktig mener er verdens beste liv. Men så vet jeg også at det er så lite som skal til for at det snur og føles bedre. I morgen er formen sikkert litt bedre. Jeg skal være flink til å spise. Og jeg skal jobbe litt mer strukturert, sånn at jeg i hvertfall kommer i mål med noen av oppgavene mine. Å kunne tilgi seg selv for å faile og ha hatt en dårlig dag, er en himla god egenskap. Det kan jeg absolutt øve mer på.

Det er langt over leggetid for min del. Men det føles befriende å ligge her, midt i senga som en sjøstjerne, med Macen på magen og snus under leppa. Throwback til da jeg var evig singel, og satt oppe og skrev til langt på natt. Fordi natten var min, min kreative luke. Så forandret livet seg da jeg plutselig skulle leve i harmoni med et annet menneske, vi ble liksom enige om å legge oss og stå opp sammen. Og rett skal være rett: Livet er bedre når man legger seg tidlig og står opp tidlig. Men noen ganger, bare en gang i blant, er det deilig å ligge sånn her og klapre høylytt på tastaturet. Som en slask uten klokke, med dott på hodet og med en dobbelthake som er på sitt beste når jeg ligger ned og skriver.

Jeg har egentlig ikke så mye å si, jeg ville bare si noe. God natt til deg, og spesielt til deg som også har faila litt i dag. I morgen blir bedre, så lenge vi er innstilt på det 

13 Comments

 • Reply Ina 23. oktober 2018 at 08:45

  Hvordan går det med snusslutting, Ida? Har snust i 10 år, klarte å holde meg uten i fem dager forrige uke, så var det på igjen! Prøver å trappe ned nå, og skal etter planen være ferdig på lørdag, men motivasjonen? Tviler på at den noengang vil komme..

 • Reply Therese 23. oktober 2018 at 12:28

  Utrolig fint bilde 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:12

   Tusen takk 😀

 • Reply Anonym 23. oktober 2018 at 12:56

  Det er faktisk litt sykt at du skrev dette innlegget nå, fordi jeg i går hadde all verdens tid til å trene og lese på pensum, men bare kasta vekk tiden på ingenting. Og følte meg så ekstremt mislykka haha. Men som du skriver ser ting lysere ut idag, og det hjelper å se at andre kan ha det likt!

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:12

   Stor klem til deg! <3

 • Reply .. 23. oktober 2018 at 18:48

  Denne traff sååå bra i dag!! Tidenes fail dag.. klarte sette meg på feil tog på vei hjem, hoppet på ekspresstog til Tønsberg. Og jeg som skulle av på Lysaker.. såå da ble det brått 3 timer reisevei hjem fra jobb i stedet for 45 minutter. Den planlagte treningsøkten utgikk og sofaen ble inntatt i liggende stilling med godt selskap av dobbelthaken🤦🏻‍♀️😂
  Heia deg og heia at du gang på gang skriver innlegg som passer hvermannsen og ikke den perfekte rosa hverdagen!

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:12

   <3 <3 <3

 • Reply Ina 24. oktober 2018 at 15:44

  Hei!

  Apropos snus under leppa. Jeg har nå forsøkt å slutte etter 10 år, men går dårlig hittil… har du tips, selv om du også tydeligvis har begynt igjen? 😎

 • Reply Ingvild 24. oktober 2018 at 23:14

  På de aller fleste måter så er vi klisslike. Kjenner meg igjen i så mye av det du skriver. Kontrollfreak, alltid på tiden, elsker EN gang i blant å være helt alene uten samboer, mye kreativitet som kommer frem utover kvelden. Av og til tenker at det er sært å være slik, og at det må være utfordrende å leve et med et sånt menneske. Men helt ærlig så tror jeg det bringer mange fordeler også! Det er i det minste ingen som skal komme for sent til noe om de er i vårt selskap. Alltid gøy å titte innom bloggen din! Fortsett med de gøye hverdagslige innleggene. For selv om det ser ut som du liker litt glam, så er du nok også en av de mest jordnære og ærlige bloggerne i 2018. God bedring 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 21:30

   Tusen takk for fine ord <3

 • Reply M 30. oktober 2018 at 09:54

  Ida du er så flott og jeg skjønner at du må ta bilder som er «bloggete» men i det siste syns jeg det har blitt vel mye filter og glatting av hud? IKKE vondt ment i det hele tatt, men du er naturlig VAKKER og bildene gir litt inntrykk av at du har gått bananas med fillers :/

 • Reply Natalie 1. november 2018 at 22:33

  Skaff typen din en vifte så slipper du åpne vinduer om natten! Et tips: Pass på at viften ikke bråker 😊

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:17

   Blir man ikke tørr i øynene av det?! Det blir jeg i hvertfall av aircondition :O

  Leave a Reply