Hverdagsliv

TACO FOR… TO?

24. oktober 2018

BLI FRISK-TACO 🌮 ❤️

Jeg hater, hater, HATER at jeg faktisk ble syk. Hater det spesielt i dag, for jeg skulle egentlig møte en nyfødt bebis som en venninne av meg har laget. Gjett om jeg gledet meg. Men noe sa meg at jeg ikke kan være syk når jeg møter en helt ny jordboer – selv om jeg faktisk vurderte munnbind som en siste løsning på problemet.

Men her ligger jeg altså, i sofaen på en haug av puter. Furter fordi jeg ikke fikk møtt bebis, og sutrer fordi jeg ikke har trent på mange dager. Jeg  trene. Men jeg har ikke sjans, for jeg er så tett at jeg nesten bare hører min egen pust.

Gravlyset og jeg har laget taco i kveld. Taco for en hel familie, som vanlig. Krysser fingrene for at tacoen funker som medisin, sammen med appelsinbåtene og sjokoladekulene jeg straks skal hive meg over. På TV’en går livets program: Truls à la Hellstrøm. Som jeg hadde elsket å dra på jentetur med de to. Truls, Hellstrøm og Ida på cruise i Karibien. Ja? Unnskyld meg for bablingen. Jeg har sikkert feber igjen. Når jeg har feber, drømmer jeg de sykeste ting om nettene. I natt drømte jeg at jeg plutselig oppdaget at lillebroren min var en ugle. Og det var min oppgave å lære ham å fly. Så jeg måtte skaffe meg en heldekkende netting til kroppen og hodet, slik at han kunne lande på meg. Det var ville tilstander, og morgenen etter var jeg så utslitt av denne ugle-opplæringen at jeg ble liggende og sløve i evigheter.

Sånn bortsett fra det, så smiler livet 😀 God bedring til meg selv 

6 Comments

 • Reply Tonje 24. oktober 2018 at 21:09

  God bedring!

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:03

   Takk for det, Tonje <3

 • Reply Oda 24. oktober 2018 at 23:14

  God bedring 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:03

   Tusen takk <3 <3

 • Reply Stine 25. oktober 2018 at 13:41

  God bedring! <3 Har også helt merkelige feberdrømmer, sist gang hadde jeg nettopp hatt Harry Potter maraton så endte med å drømme at jeg var med i filmene de neste dagene, bra det går over!

  • Reply Ida Wulff 26. oktober 2018 at 12:02

   Tusen takk <3 Haha, stjerne i Harry Potter for en natt!

  Leave a Reply