Hverdagsliv

DENNE HELGEN HAR VÆRT VILL

29. oktober 2018

Denne helgen har vært vill.

Ikke som i at jeg har shottet tequila og våknet opp på en benk i en park, men som i at: Det har (kanskje) skjedd noe sjukt her hjemme. Jeg har ikke lyst til å si hva det er, før i morgen. For kanskje må bli helt sikkert først. Det har kanskje skjedd noe sjukt, og derfor har jeg ikke klart å ha noe annet i hodet.

Men la oss kjøre en mini-dagbok fra helgen min. Jeg galopperte inn i helgen med ørebetennelse tette bihuler. Gleden var stor da jeg fikk tak i antibiotika – og en bedre lunsj. Det føles alltid litt bedre å slenge pizza og brus på båndet når man har på seg sminke. Og så skulle jeg tross alt i familiebursdag samme kveld, så slitasjen på sminkekosten var ikke helt bortkastet.

Familieselskap var drithyggelig. Lillebroren min fylte 24 år, og jeg bare: Vent, her er det noe som ikke stemmer. Jeg er jo 23!Med få unntak, har jeg sett ut som Piirka i Borettslaget hele helgen. Med skittent hår og kaffebart, har jeg levert min første eksamensoppgave som masterstudent.

Vil gjerne få takke mine tre beste støttespillere: En godt brukt morgenkåpe fra Missoni, mentol-nesespray fra Otrivin, og ingefær fra sushisjappa på hjørnet. Jeg kunne ikke klart det uten. Når det er sagt: Den morgenkåpen skal få seg en skikkelig runde i vaskemaskinen, forrige uke var tøff for oss begge. Ellers har jeg jobbet litt med å få samboeren min til å sette pris på meg. Han har sluttet å bemerke at jeg rer opp sengen hver dag, og sluttet å være glad for at han aldri må legge på sengetøy. På de snart 14 månedene vi har vært kjærester, har han alltid kunnet stupe ned i en ren, oppredd seng med delikat sengetøy. Vel, denne helgen fikk han smake på å være sammen med en bitch som ikke bryr seg. Sengetøy som ikke matcher, og liten innsats på styling av senga. Jeg er usikker på hvor bra det funket, for han elsker Kaptein Sabeltann like mye som han hater Missoni.

Og så er jeg blitt verified på Instagram, hvilket betyr at jeg har en slik blå boble ved siden av navnet mitt. Kan jo skjønne at jeg kom meg gjennom nåløyet, med disse tette bihulene. Jeg hater meg selv på Instagram, forresten. Føler jeg må være pen og pyntelig der – har tenkt å slutte med det, og heller være meg selv. Og oppå sykdom, pizzaspising, eksamensskriving og familiefeiring, har det blitt stilt store spørsmål her hjemme. Fra høy puls og beslutningsvegring til glede og YOLO-stemning. Og tilbake igjen. Her er noen hint, men dét må vi snakke om senere for akkurat nå vet jeg ikke selv.

Jeg håper at du har hatt en fin helg også. At mandagen ikke er for tøff. Selv sitter jeg med dagens tredje kaffe og en puls som er litt høyere enn vanlig 

38 Comments

 • Reply Anneli 29. oktober 2018 at 13:38

  Hmm… Er det huskjøp på gang? 😀

 • Reply Andrea 29. oktober 2018 at 14:33

  Er du gravid?? Hadde vært sååå kos :*

 • Reply Sol 29. oktober 2018 at 14:47

  wæææ, er du gravid?? 😀 Kos!

 • Reply Anonym 29. oktober 2018 at 14:54

  Dere har bydd på hus!!

 • Reply Linn 29. oktober 2018 at 16:05

  What, halloo.. litt nysgjerrig nå 😬

 • Reply Ida 29. oktober 2018 at 16:42

  Så spennende! Jeg gleder meg til å følge forstettelsen deres!

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:39

   <3 <3 <3

 • Reply Marte 29. oktober 2018 at 16:48

  Halloooo, Ida!!! Du kan ikke vente til i morgen! You are killin’ meeee!!! Først tenkte jeg babyyyy. Men nå tenker jeg kanskje hus? Please fortell. 😀

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:39

   Det er bolig, ikke baby!!! <3

 • Reply Synne 29. oktober 2018 at 17:36

  Omg, barn i kalenderen ble plutselig litt nærmere dagens dato enn planlagt? 😃😃

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:38

   Haha 😀 Den datoen er nærme, men ikke SÅ nærme <3

 • Reply Marthe 29. oktober 2018 at 18:43

  Ny leilighet / hus?
  Hva skjer videre med flyttetanken på Oslo igjen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:38

   Les nyeste blogginnlegg <3

 • Reply Oda 29. oktober 2018 at 19:16

  Ida, nå må du ikke bli som alle andre bloggere og skrive sånne ting som dette! «Forteller dere senere». Du er ikke en av dem!

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:38

   Nei, det er jeg ikke. Men dette er et reelt tilfelle av forteller senere fordi jeg ikke VET 🙂

 • Reply Ingvild 29. oktober 2018 at 19:30

  Er du gravid?🙈🙈Jeg stemmer for det!🙈🙈

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:37

   Du stemmer for det ja!! Heheh <3 Er ikke det altså 😀

 • Reply Marte 29. oktober 2018 at 19:45

  Tiiiiipper dere skal tilbake til Oslo! Regner med at du er på en befaring på en eller annen snart-oppført leilighet!

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:37

   Blir ikke Oslo 😀

 • Reply Linda 29. oktober 2018 at 20:11

  Ida, er du graviiid? 😀 <3

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:37

   Nei 😀 <3

 • Reply Tonje 29. oktober 2018 at 20:13

  Når du får en alminnelig helg til å bli morsomt har du knekt koden! 😃

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:36

   Hehe 😀 <3 Det tar jeg som et kompliment <3

 • Reply Silje 29. oktober 2018 at 20:28

  Kjøpt hus?😀

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:36

   Njaaa ikke helt!

 • Reply Elise Amelia 29. oktober 2018 at 21:47

  Ææææh gleder meg sånn til å høre om hva som har skjedd! Mistenker egentlig at dere har kjøpt hus, eller evnt leilighet i Oslo, men vet jo dere egentlig må ha denne litt til for å kunne selge uten å skatte av gevinsten. Spent!

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:36

   Ja, stemmer at vi må bo her ett år for å slippe å skatte 😀

 • Reply Aline 29. oktober 2018 at 21:54

  Huskjøp?;)

 • Reply Renate 29. oktober 2018 at 23:00

  Dette må jo være en graviditet😁

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:36

   Haha, neeei virkelig ikke 😀

 • Reply Therese 29. oktober 2018 at 23:14

  Dere har kjøpt hus?

 • Reply Anonym 29. oktober 2018 at 23:28

  Jeg beundrer deg og et pågangsmotet du har til å ha så mange baller i luften! Jeg lurte på om du kunne svare kjapt på kommentaren eller skrive et innlegg om hvordan du takler studiene og hverdagen og jobb og det hele. Stor klem fra stresset masterstudent i samme situasjon som helst bare vil legge seg ned og håpe at alt går over av seg selv

  • Reply Ida Wulff 30. oktober 2018 at 08:49

   Hei du <3 Nå skal det sies at jeg tar masteren på deltid, så jeg er ikke heeelt superwoman heller. Men det jeg har slitt med, er at når jeg har flere baller i luften, så er det fort gjort å gjøre litt på hver ball hele tiden, og ikke være skikkelig dedikert med én av dem. Så jeg jobber med å lære meg å stenge alt annet ute når jeg jobber med én ting. Feks setter jeg av en hel dag til studie, så prøver jeg å ikke gjøre blogg/husarbeid/andre prosjekter/sosial omgang. At man får hele dager/lange økter hvor man kan jobbe dedikert med bare én ting. Og tillat deg å være produktiv der hvor DU er det, selv om det ikke passer alle andre. Hvis du er kreativ og produktiv midt på natta, så jobb midt på natta. Man tåler å være trøtt i en begrenset periode, hvis det feks er snakk om eksamen.

   Og hva angår stresset og følelsen av at alt går til helvete. Den hadde jeg hvert eneste semester da jeg tok bachelor, har enda ikke rukket å føle på det på masteren. Men jeg jobbet så innmari mye med hodet mitt. Fokuser på hvor mange dumme (sorry) mennesker som har fått til dette før deg. Tenk på hva som er det verste som kan skje. Du VET jo at du består – du er tross alt masterstudent. Så spørsmålet er bare hvor krise det er å få en dårligere karakter enn det man hadde sett for seg. Så kan man jo ta en kikk på alt som skjer i verden, og få litt perspektiv på hvor mye den ene oppgaven/karakteren egentlig betyr. Jeg syns det hjelper å tenke på hvor liten og ubetydelig jeg er. Sånn som nå, går jeg og gruer meg helt villt til muntlig høring i november. Men: Hvem faen bryr seg! Jeg skal inn der i 20 minutter og snakke foran noen mennesker som ALDRI kommer til å tenke på meg igjen.

   Vet ikke om det var mye til hjelp, men jeg håper du overlever stresset og kommer deg levende ut i juleferie. Det er ikke lenge til! Og herregud, følelsen av å ta juleferie etter endt semester: INGENTING slår jo det. Verdt å være student bare for den følelsen 😀 Stor klem til deg, og lykke til <3

 • Reply Andrea 30. oktober 2018 at 00:51

  Dere har kjøpt hus som skal bygges nytt? 🙂

 • Reply Tora 30. oktober 2018 at 16:47

  JA og hurra til mer Ida og mindre glæm på insta!

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 16:22

   <3 <3 <3

 • Reply Erika 30. oktober 2018 at 16:50

  Signaturen 😍😍😍

 • Reply Lena 6. november 2018 at 07:28

  Vet det ikke er min sak, men virker som terskelen for mange er veldig lav for å ta antibiotika.. vil bare minne på hvor farlig det kan bli å ta det for mye:)

  https://www.nrk.no/finnmark/kraftig-okning_-33.000-dor-av-antibiotikaresistente-bakterier-hvert-ar-i-europa-1.14278412

 • Leave a Reply