Hverdagsliv

GOODBYE OCTOBER

1. november 2018

Det er på tide å oppsummere oktober måned! Jeg føler meg faktisk litt snytt for høsten. Følte vi fikk en liten smakebit, men at det egentlig gikk fra sommer til vinter på et blunk. For når huden svir når man er ute og går – da er det vinter, altså. Men okei, oktober!

 STØRSTE OPPTUR: Uten tvil den spontane avgjørelsen om å kjøpe et nytt hjem allerede nå!

 STØRSTE NEDTUR: At jeg har vært så mye syk, og ikke klart å være den beste versjonen av meg selv. Det har vært en irriterende stor mengde vond hals, tette bihuler, ørebetennelse og feber i oktober, og jeg bare… Orker ikke. Det verste med det er faktisk å ikke klare trening.

 BESTE KJØP: 100 nydelige kvadratmeter. Jeg har lagt ut noen smakebiter på Instagram hvis du vil se. Idawulff.no heter jeg der, og det ligger under høydepunktet «Home Lyfe» 😀  BESTE MINNER: I oktober er det kvalitetstid med familie og svigerfamilie som sitter igjen som de gode minnene. Vi har hatt en hel helg i Fredrikstad, og flere hyggelige kvelder hjemme hos min familie.

 MÅNEDENS MATRETT: Har vel ikke spist stort annet enn pizza denne måneden, takk for meg.

 MÅNEDENS JODEL:
Uff, føler den. Har seriøst dumpet folk for mindre. Har blant annet dumpet folk pågrunn av dialekt. Men fra spøk til alvor:  Gravlyset går faktisk ikke med tommelring. Skulle han få lyst, så får han faktisk lov. Vi må ikke glemme at han er fra Fredrikstad – der går menn fortsatt med perlekjede, skinnarmbånd og dype utringninger. Gravlyset snakker ikke «dialekt» lengre engang, så la ham leve. MÅNEDENS SERIE: Jeg har to tips som du MÅ ta på alvor! Drapet uten lik på NRK og The Jinx på HBO. Jeg lover at du vil sitte og måpe mot slutten. Sistnevnte så jeg ferdig i går kveld, og jeg bare: SHIT! SHIT SHIT SHIT. Det er så bra gjort av serieskaperne. De gjør jo politiarbeid bedre enn politiet.

 MEST SPILTE SANGER:
Honesty – Pink Sweat$
Helplessly – Tatiana Manaois
New Boo – Kwamie Liv
(Fremdeles skuffet over musikken som produseres for tiden, like før jeg vurderer å bli artist selv)

 PLANER FOR NOVEMBER: November inneholder faktisk en del ting som jeg ikke er så glad for, men ingenting slår følelsen av å ta lang juleferie etter en krevende måned. Jeg skal levere eksamen, delta på forelesninger, lese masse pensum, ha muntlig eksamen (skyt meg), og jeg skal få utført en gastroskopi. Og ja, du gjettet riktig. Muntlig høring er det jeg gruer meg aller mest til, jeg hater virkelig å snakke foran folk. Det går jo alltid greit, det bare koster meg så sinnsykt mye energi både i forkant og etterkant. Men man vokser på å ha det ubehaglig, dét har jeg fått erfare de siste månedene. Så jeg skal prøve å ikke tenke for mye på det – samtidig som jeg forbereder meg godt. Lykke til med det, Ida. Jeg kommer tilbake i kveld, må jo fortelle litt mer om månedens beste kjøp! 😀 

26 Comments

 • Reply Stine 1. november 2018 at 15:23

  Gratulerer med ny bolig! Hvor mange soverom er det? Prøver å finne leilighet eller hus selv for tiden:)

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:10

   Tusen takk 😀 Og lykke til på jakten din <3 Det er to, mulighet for å bygge et til.

 • Reply AA 1. november 2018 at 16:18

  Såå gøy med nytt hjem! Blir spennende å følge med om du tar oss med på reisen fremover <3 Klem!

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:11

   <3 <3

 • Reply Nina 1. november 2018 at 16:56

  Hvor er klokken på veggen fra?

 • Reply Ida 1. november 2018 at 17:19

  Liker sånne innlegg 🙂

  Hvis du synes det er ubehagelig å snakke foran folk har jeg noen tips:
  – Du tar ikke deg selv med inn – men går inn i en rolle som synes det er helt greit å snakke foran mennesker. De kjenner deg ikke. For dem kan du være hvem som helst.
  – Ro det veldig ned. Pust.
  – Stol på at hjernen din kan det den skal kunne. Det «kommer til deg».
  – Du kan ha noe å klemme på i hånda, eller en stein å tråkke på i skoen. Vet ikke helt hvorfor det funker
  – Avreager. Det her er jo ikke farlig i det hele tatt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:21

   Tusen takk, Ida. Det var veldig fine tips, jeg likte spesielt det første <3

 • Reply Anonym 1. november 2018 at 18:02

  Størrelse i jakken??

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:17

   M 🙂 Den er helt normal.

 • Reply Marte 1. november 2018 at 18:21

  Først og fremst; gratulerer med nytt hjem! 😍
  Og angående musikk, så er jeg helt enig!! Men jeg har et stort håp om at Mumford & Sons nye album er balsam for øra.

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:18

   Tusen takk!! Åh, jeg elsker Mumford & Sons <3 <3

 • Reply Baremalin 1. november 2018 at 19:12

  Elsker jakken! Hvor kan jeg finne den? Merke? Grattis med ny leilighet, forresten 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:17

   Tusen takk 😀 Den sorte fake fur er fra Floyd! <3

 • Reply Kristina 1. november 2018 at 19:51

  Så kjekt å lese om at du ha kjøpt ny leiligheit, gleder meg til å sjå korleis den blir 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:19

   Jaaa 😀

 • Reply Marit 2. november 2018 at 09:30

  Gratulerer så mye med huskjøp – gleder meg veldig til å se både plantegninger, innredninger, fargevalg og møbel og interiørshopping 🙂
  Ps de hyllene på kjøkkenet, hva og hvor?

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:11

   Tusen takk 😀 <3 De er fra et merke som heter Woood.

 • Reply Silje H 2. november 2018 at 12:20

  Skal dere kjøpe ei leilighet på Bare 100 kvm?
  Hvor stor leilighet har dere nå? Er det ikke litt lite med kun 100 kvm for å få barn i?

  • Reply Ida Wulff 2. november 2018 at 15:10

   Vi får stable barna i høyden!

   • Reply Hilde 3. november 2018 at 13:01

    Pfffffffft vi har to barn og to hunder på 112 kvadrat. Det går HELT fint.

    • Reply Ida Wulff 3. november 2018 at 15:31

     😀

  • Reply Kathrine 3. november 2018 at 00:50

   Vi har et barn på 60kvm,går fint det😊 Har du sett et skikkelig gammelt hus noen gang? De var ikke store,men 12 barn,det var det plass til likevel gitt😜

   • Reply Ida Wulff 3. november 2018 at 15:32

    Alt går, det man vil det får man til 😀 <3

 • Reply Nina 2. november 2018 at 18:45

  Hvor er klokken på veggen fra?

 • Reply A 3. november 2018 at 13:21

  Hvor mye betalte du for den beige Chanel(en)?
  Kjøpte du helt ny eller brukt? evt. hvor? Kjempefin 😍

  • Reply Ida Wulff 4. november 2018 at 13:08

   Kjøpte brukt 🙂

  Leave a Reply