Hverdagsliv

MIDDAG HOS VÅRE KOMMENDE NABOER

3. november 2018

MIDDAG HOS VÅRE KOMMENDE NABOER 💛

Endelig helg! I går kveld dro Gravlyset og jeg på middag hos våre kommende naboer: Mamma, pappa og Penny. Vi ble vartet opp med hjemmelaget pizza, rødvin og godis – og det ble en lattermild aften. Dette med at vi har kjøpt oss helt lik leilighet er nærmest blitt et problem, for begge parter er livredd for at den andre sin leilighet skal bli finere, eller ha en bedre løsning på et eller annet. Vi ringer og tekster hverandre døgnet rundt, og holder hverandre oppdatert på kjøkkenløsninger, farger og smarte garderobeløsninger. Jeg har en følelse av at leilighetene blir identiske når vi flytter inn – med unntak av en skuff eller to. Vi får heller banke dem ned i støvlene når det kommer til å innrede! Haha.

I går var det ikke bare om å gjøre å ha den beste garderobeløsningen, det var også om å vinne i Sequence. Konkurranse all the way. Sequence er faktisk et skikkelig morsomt spill når man kommer inn i det, bare et lite lørdagstips!Etter to uker med sykdom, kan jeg endelig si meg frisk! Det gjør meg så lykkelig at jeg nesten har litt for mye energi. Men det er bare så deilig å ha fått hørselen 100% tilbake. Og så gleder jeg meg veldig til å komme meg tilbake på trening på mandag!

Men først: Helg. Jeg skal lese, lese og atter lese. Og så er det jo en leilighet som skal formes på siden. Det er vel ingen hemmelighet at det blir mye leilighet og lite lesing. Men så lenge leiligheten blir bra, skal jeg tåle å ikke nå helt til topps på muntlig eksamen 😀

Ønsker deg en finfin lørdagskveld ♥

3 Comments

 • Reply Silje 4. november 2018 at 22:06

  Hei! Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hva du tror er grunnen til at du har et så tett og bra forhold til dine egne foreldre? Kanskje litt rar forespørsel, men jeg har nettopp blitt mor selv og tenker veldig mye på hva som gjør at noen familier holder sammen selv etter «endt barndom» mens andre glir fra hverandre, eller kanskje får man et mye mer kjølig, distansert eller formelt forhold til sine foreldre. Det du virker å ha med dine foreldre er virkelig drømmen for meg i framtiden! Hvorfor har det blitt sånn hos dere, hva har foreldrene dine gjort for å få dette til? Kanskje de kunne hatt et gjesteinnelgg ALA det moren til Funkygine hadde for en liten stund siden? Uansett, digger deg og bloggen din! Klem

  • Reply Ida Wulff 20. november 2018 at 13:40

   Hei! Gratulerer så mye som nybakt mamma <3 Og oi! Dette er interessant, men jeg har virkelig ikke peiling. Noe sier meg at kranglete tenåringer gjerne får et nært forhold til foreldrene sine. Og jeg har så absolutt vært litt kranglete og vanskelig, var en periode jeg syns mamma og pappa var verdens VERSTE og bare ikke orket maset deres. Men så var de liksom der for meg uansett, så tror det gjorde at jeg innså til slutt hvor SINNSYKT takknemlig jeg er for dem <3

 • Reply sandra 5. november 2018 at 21:09

  gratulerer så mye 😀 synes det er så morsomt å lese om ny leilighet og innredning, så gleder meg til å se mere 🙂 Ha en fin uke!!

 • Leave a Reply