Hverdagsliv

DEN PERFEKTE KJOLEN TIL JULEBORDET

11. november 2018

Reklame for Floyd by Smith

• Kjole: Floyd by Smith • Pumps: Calvin Klein • Veske: Chanel • Fake fur-jakke: Floyd by Smith • Strømpebukse: Pierre Robert • Smykke: Kjærestegave • Klokke: Daniel Wellington • Armbånd: Hermès •

Vet du hva jeg syns er det viktigste med en julekjole, bortsett fra at den er fin? At den er anstendig. Jeg ser så mange tipse om julekjoler som er lårkorte og har de sykeste utringningene både foran og bak – og så blir jeg sittende og tenke: Hvem er det du skal prøve å forføre, egentlig?! Bestefaren din? Vel, det får være smak og behag. Jeg foretrekker i hvertfall å være litt mer påkledd, når jeg sitter og kjemper om mandelen i grøten.

Kjolen på bildene er fra Floyd by Smith, og jeg syns det er en helt perfekt julebordkjole. Faktisk så fin (og anstendig) at jeg vurderer å bruke den på julaften også. Den ser ut som en stjernehimmel, er raus i størrelsen (spis så mye du vil i den!) og samtidig er den såpass tung i stoffet at den henger pent på kroppen. Trompetermene med volanger gir kjolen det lille ekstra! 

Du finner kjolen HER ✨ Jeg har den i sort!

Floyd har generelt veldig mange fine julebordkjoler nå, du finner alle sammen HER. Jeg er så takknemlig for at de er true to size – altså at jeg som er en medium til vanlig, smetter inn i en medium uten problem. Jeg har med hånden på hjertet aldri bestilt et plagg fra Floyd i medium, og ikke kommet meg inn i det eller følt at det sitter for trangt. Så takk for det Floyd, jeg ønsker meg flere butikker som dere 

En perfekt fuskepels til julebordet, jakken finner du HER ❤️

Å si at denne fuskepelsen er perfekt til julebordet er en underdrivelse. Etter at jeg fikk den har jeg brukt den nesten hver dag, den er bare best. Nå begynner det dessverre å bli litt for kaldt til å vandre rundt med den i hverdagen, så fra nå av blir den nok spart til festlige sammenkomster og høytid.

Nå skal jeg faktisk ut på date! Jeg har ikke turt å skrive på bloggen at jeg har vært alene hjemme, det finnes jo gærne folk der ute. Men verdens mest tålmodige kjæreste har latt meg være alene hjemme hele helgen, så jeg kunne konsentrere meg om eksamen. Selv har han vært hjemme i Fredrikstad og hygget seg med gutta. Jeg trodde aldri jeg skulle bli så voksen og trygg at jeg setter pris på at kjæresten min tar seg en tur på byen. Men det var akkurat det jeg trengte! Og så gleder jeg meg veldig til han kommer hjem. Og til date 

Ønsker deg en fin søndag videre 😀

19 Comments

 • Reply Louise 11. november 2018 at 17:39

  Floyd har jo 20% på alle kjoler i dag, det kunne du jo lagt ut om kanskje? 🙉

  • Reply Ida Wulff 12. november 2018 at 15:00

   Åå, det fikk jeg dessverre ikke med meg før i dag :O Men takk <3

 • Reply Aline 11. november 2018 at 19:34

  Hehe..Bra du nevner det om lårkorte kjoler med dyp utringning. Håper noen tar den til seg;)

  • Reply Ida Wulff 12. november 2018 at 15:00

   Hehe, ja 😀

 • Reply seline 12. november 2018 at 12:34

  Utrolig fin kjole. Kunne godt tenkt meg noe lignende, men jeg syns bildene på nettsiden og bildene av deg så veldig forskjellige ut?
  På deg så den mer mørk og glitrete ut, men på nettsiden til Floyd så så den mer grå ut. Hvilket bilde synes du gir mest riktig bilde av kjolen?

 • Reply seline 12. november 2018 at 12:35

  lol.. sekundet etter jeg sendte kommentaren, så ser jeg jo at den kommer i to forskjellige farger og at du har den i sort 🙂
  Veldig elegant.

  • Reply Ida Wulff 12. november 2018 at 15:00

   Hehe 😀 Fort gjort! <3

 • Reply Rebekka 12. november 2018 at 12:47

  Haha, du er alltid helt on point! Jeg har også lurt på hvem disse bloggerne har tenkt å forføre i juleselskapene, men jeg håper inderlig at det heller er fetterne!

  Over til noe annet. Kan du lage et slags inspirasjonsinnlegg av den stilen du ønsker å kjøre i den nye leiligheten. Blir så spennende å se! Selv har jeg veldig den stilen du hadde i den første Tønsberg-leiligheten din med skandinavisk glam; Missoni-puter, Eames-gyngestol og grå sofa (har åpenbart fulgt deg i veldig mange år).
  Klem

  • Reply Ida Wulff 12. november 2018 at 14:59

   Hei 😀 <3 Hehe, ja, bedre hvis det er fetterne faktisk…..
   Jeg har faktisk ikke heelt bestemt meg for hvordan det blir i den nye leiligheten, men skal selvfølgelig dele når jeg får noen tanker 😀 Så hyggelig at du har fulgt meg over flere år, det setter jeg stor pris på. Klem til deg!

 • Reply Maren 12. november 2018 at 17:11

  Jeg elsker Floyd! Har så mange bluser derfra og flere kjoler. Er helt enig med deg om størrelsene, det er vel derfor det har blitt så mange plagg derfra. Jeg er en M/L, og det er så GODT å ha på seg en bluse der en ikke trenger størrelse 46 for at det skal gå an å få den over brystene. Elskelskelsk på Floyd <3

  • Reply Ida Wulff 12. november 2018 at 17:54

   Jaaa, de er bare best 😀 <3

 • Reply Ann 13. november 2018 at 11:14

  Hei. Så fin kjole:) er det stretch i den? Er gravid så trenger litt ekstra plass rundt magen…

 • Reply Ann 13. november 2018 at 11:15

  Hei. Så fin kjole 🙂 er det stretch i den? Er gravid så trenger litt ekstra plass rundt magen…

  • Reply Ida Wulff 13. november 2018 at 12:38

   Ja, det er goood stretch i den 😀 Tipper den er kjempefin over en gravidmage <3

 • Reply Johanne 13. november 2018 at 15:17

  Så enig i at det er mye penere med en anstendig kjole. Bloggere kommer med kolleksjoner som kun passer en xs og silikonpupper, klær jeg aldri ville gått med i et selskap der mine foreldre og besteforeldre er. Floyd har så mye fint ❤️

  • Reply Ida Wulff 13. november 2018 at 15:48

   <3 <3 <3

 • Reply Eline 16. november 2018 at 11:35

  Vakker! Syns alltid du er så sinnsykt fin på håret så lurer litt på hvilken varmebeskyttende du bruker og evt volumespray, tørrshampoo og sånne produkter?

 • Reply Therese 21. november 2018 at 20:51

  Den kjolen var så utrolig mye finere på deg enn den så ut på annonsen/nettsiden. Skal vurdere den, pga deg 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. november 2018 at 22:13

   😀 <3

  Leave a Reply